- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква зодия сте ?
Lav4e![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
telec
!!!PEACE!!!
kozirog![]()
Везничка съм![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
телче съм аз![]()
СкОрПиОн
ribki
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
Темата се подесетва..но това явно не е важно![]()
Риби съм аз.Всъщност,зодиите нямат основно значение,за това дали харесваш даден човек или не..всеки сам изгражда характера си,под влияние на заобикалящата го среда (хора,обстоятелства..).![]()
Та момичетата,с който се разбирам са..Близнаци,Дева,Везни,Сре ец,Телец,Овен,Риби..абе попринцип с всеки мога да се разбирам![]()
Момчетата,които ме привличат..ми харесват,все се оказват лъвове(но това неозначава,че се разбираме,всъщност на моменти сме)..напоследък.Риби,Водол й,Стрелеци,Овни и Скорпиони също.![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
zodiq kozirog
scorpion
ама трябваше поне анкета да направиш `e![]()
![]()
I az sym skorpi
Ina4e si dopadam sys ribi i raci.
Sy6to si imam slabost kym bliznaci.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
SKORPION![]()
везна съм![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ovne! Tva za men e nay- qkata zodiq, veroqtno se dulji na fakta, 4e sum tipi4en predstavitel...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Az sam Bliznaci...Mnogo stranna zodiq![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
И аз съм овне.. 7 човека до сега са овен... супер![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Nai-mnoo ma kefqt ribite, a ma tvarqt bliznacite
!!!PEACE!!!
i az sum bliznaci..i mi e super..:P~~ Bliznaci >allПървоначално написано от Jenq
![]()
:P :P :P
Аз съм Козирог, доста инатички и власни сме ние и винаги преследваме целите си докрай, ако не стане на нас.... Поздрави на всички колеги по зодия!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
az sym oven i mnogo se gordeq tova![]()
![]()
f@nt@zi@