- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки по тялото
Зависи от момчето. Според мен повечето ги кефи. И момичетата ги кефи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Тука пише всичко какво ни харесва и какво не просто тря четеш http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~dimo/OTHER/sex.htmlПървоначално написано от <_Viki_>
ест че им харесваиначее също ушите , коремчето..
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
I az si umiram ot udovolstvie kato me celuva po vrata![]()
V nego sam zabelqzala,4e izpada v ekstaz kato go celuvam po vrata,puskam ezi4e i stigam do uhoto mu-e tva e![]()
Zdraveite mi vsi4ki mom4eta obi4at da gi celuvat po vruta,vsi4kite mi gadjeta sa mi kazvali 4e se rastapqt kogato gi celuvam tam![]()
КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ
Така е ,права сиПървоначално написано от Elberet
Моят си умира ако ако го целувам по корема и също по гръбчето с езиче мн. му харесва
![]()
na men mi haresva po vrata , a za drugite ne znam . ina4e drugade - po uhoto mnogo obi4am
моя също обича много да го цункам по вратлето и по коремчето ии по гръбчето му да спускам езиче![]()
No martini .. no party..
ооо мила,повярвай че всеки човек обича да го цлуват и докосват по врата!забелязала съм че на момчетата им харесва,когато и драскаш мн леко,по скоро докосваш,с маникюра ти,или пък да въртиш езика си по врата му
подлудява.. :P питала съм момчета и те са го подвърждавали!
иначе аз най-мн обичам по врата,ушите,коремчето,дупе о и гърдите![]()
Определено се разтапям когато ме целува момиче по врата. Е после връщам жеста с удоволствие![]()
По другия въпрос мога да ти кажа, че почти навсякъде, но най - много удоволствие доставя допира на устни по вратлето.
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Moq fr haresva nasqkadePo vrata, u6ite korema na sqkade
Do sq nikade i ni6to ne mi e otkazal i si mu li4i 4e mu haresva
![]()
![]()
Haresva mi razbira se, no mnogo vuzbujdashto mi deistva po usenceto (samo ne zvuchna celuvka). A inache moqta ahilesova peta moje da se kaje che e korema. Kogato zapochnat da me celuvat tam otstrani po liniikata v dolnata chast mi deistva super nastruhvashto.
Eating isn't cheating - Arnold
ухооотооооо![]()
издивявям тогава
![]()
хммне сам се замислял върху този въпрос ! ама 4есно казано неЗнам
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Откъде ги изкопавате тези теми?!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Mi qko si e daProbvai po gurdite , men li4no tam me podludqva
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
em glei sq az sam na 16 i nai mn obi4am da me celuvat po:Vrata,korema,Pe***a,i zad u6ite tam e mn priqtno uspehhhhh v svalkite dano tazi informaciika da ti pomogne![]()
mm priqtelq mi obojava po vratleto i ushencata i leko da zahapvam ustnite..
където и да ме целуне човека, който обичам все ще умра от кефне се притеснявай ... само не се увличай ... да не остават следи
![]()
Мене най ме кефи на вратлето и гръбчето, направо потръпвам от кеф![]()
Emi Az li4ny moita priqtelka kato me celyva po vr1ta i az .......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Polydqvam ot kef...
Za6toto takaf daje iztr1pvam... mnogo e priqtny ...... taka4e prod1ljavai...