- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakuv iskam da stana?:)
Pevica 6te stavam be, 4e kak![]()
Може да сменяш целите си хиляди пъти, но никога не се отказвай от тях!
iskam da sum astronavt![]()
![]()
![]()
![]()
ISkam da se zanimavam ili s turizum ..
ili da sym patolog![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
Ооо...ми аз искам да стана певица,актриса,манекенка,а защо не и да стана космонафт-ка.Ама си мечтая де...
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
psiholog ili advokat
Няма да ти е трудно ако имаш тяло за такаваПървоначално написано от sladka_blondi
![]()
Колкото до мене искам да стана 3 нещат.е. едно от трите: Готвач, лекар или пилот
най ше е яко да съм лекар който може да готви и да бачка на самолет ... ма станаха много
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Нещо свързано с икономика,стопански науки...международни отношения например![]()
искам да карам трамвай или да управлявам КРАН![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Тфа с трамвая и аз си го мисля още от малък ма в последсвие като пораснах разбрах че тея професии не са доходни и благонадеждни....както и още няколко...исках да работя в чистота да мия улиците с маркуч...изглеждаше ми много яко (то и сегаПървоначално написано от chupacabra:)
) исках да продавам захарен памук (скрития замисъл е логичен) исках да карам комбайн и сякфи камьони, влакове, метрото....и т.н. сигурно и други неща съм си мислил
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Икономиката и Международните отношения нямат почти нищо общо. Помисли пак.Първоначално написано от MaCeTo_
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
А готвач пилот и ватман имат ли? Какво значение имаПървоначално написано от Sportexz
![]()
Тъп си ама мно'о. Виж как го е написала. Както го е написала(а и сигурно е имала предвид) международните отношения спадат към стопанските науки. Думичката например подсказва за това.Първоначално написано от Momchence
Аз ше стафам Акушер генекологШе раждам бебета
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
neshto svyrzano s ximiqta, koqto ucha....
![]()
принцеса...Или ако не е възможно, богата и красива(
второто следва от първото)
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
хахаххаааааааааахахха, и кво споре д теб значи "крЕминалист...нещо ще кремираш ли кво?Първоначално написано от mis_marry_jane_13
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ъъ няма ли да ги израждат..Шото и майка не е акушер-гинеколог пък роди бебеПървоначално написано от Malko^Momiche
![]()
Аз искам да работя в сферата на журналистиката и археологията /историята/ ми е интересна..Напоследък се запалих и по високите технология...Но след 6-7 години не знам на къде ще духа вятърът![]()
Батман.
Аз ватман като чичо Евг. Миндж.Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На колко вата ше работиш? Ама реална или номенална мощност?Първоначално написано от Sportexz
![]()
Ако съм с чичко Женя на махПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ше стана китарист в sxe група!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Искам да уча право и да си имам една частна кантора или смоята най-добра приятелка мислим да си направим верига от Аптеки ( тя иска да учи фармацефтика ) и аз ще бъда адвоката на фирмата и всичко ще е 50 на 50 и ще сме супер богати.
Добре, че може да мечтаем...![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
iskam da si imam firma (po vuzmojnost mejdunarodna) za turisticheski uslugi.dano da stane ako imam kasmet za po napred 6te me gledate po bilbordovete za preuspeli
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)