.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Ми никои от тези,които си изредил/а. По-добре си намери частни учители,защото по курсовете с 20 човека почти нищо не се научава.Особено ако другите не са на твоето ниво (а това винаги е така). А ти нещо от много рано се готвиш,а?
    Ей в това е магията - уроците. По точно частните уроци. Изскарах супер як бал от тях- 5.750 по мат. и 5.90 по лит. На мен това ми стига - а на теб???

Супер фен
    Ходи на частно Поне само на тебе ще ти обръща внимание учителката.
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

копче
    Guest
    Следващата година изпитът ще бъде тест. Това означава, че ти трябва постоянство в ученето през годината, а не школа за подготовка.
    Математиката си иска постоянство и мно-о-о-о-о-го решаване на задачи. Аз не ходих на уроци по математика, но пък изреших 2 сборника и на изпита имам 5,75.
    По литература ходих на курс - не много известен, но пък имам 6,00 на изпита. Важното е да те научат сам да пишеш.
    Колкото до "Веди" - най-сигурния начин да си объркаш понятията. Те са се комерсиализирали и "лежат" на стара слава. Никой от съучениците ми, които бяха там, не изкара повече от 4,50 на изпита по литература.
    "Иванови" ... Evil or Very Mad УЖАС!!! Хиляди левове, ако си без домашно - глоба 25 лв., учат темите наизуст...

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    za matematika- smg!!
    az u4a tam sega sym 7mi klas ne xodq tam na uroci no u4itelite po matematika sa mn dobri(da ne kaja nai dobrite).
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

~ viLsSsS ~`
    Guest
    hahhaahaha a be az h0ih na Ivan0vi i m0a da vi kaaa , sam0 edn0 - NIK0GA E H0DETE TAM ! Skysvat vi 0t nekf0 izlishn0 ychene ... zybrite temite i gi zabravqte sled 1 sedmica .... po matematika ychite zadachite na izust !!! III vi dyrjat po 100chasa na urocite ama ima super qki hora ! I ima qki moment naistina ! ;Pp~ ma ne hoete tam ! Az se pak izkarahmn qki otcenki ;p Matematika 5.12 , literatyra 5.62 ;Pp~ FULL RESPECT ~{{}}~ )))

Guest
    a we hora kvi sa teq gluposti.otidi na ivanovi tam e super qko!!!!! nikvi 4astni uroci nikvi drugi.ela v ivanovi sega e adski sypersko.Vqrnoo trqbva da u4i6 i da pi6e6 mnogo doma6ni no ima golqm rezultat.vseki viposk do sega sa izkarali mnogo dobri rezultati.
    daskalite sa super qkki!PETKOVA IS THE BEST!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    az u4a v SMG i tam u4enieto e dosta dobro po matematika,taka 4e ako ti trqbvat kursove po matematika v SMG

Guest
    Образователни технологии, аз препоръчвам там.

Повече от фен
    Град
    sofia
    dobre vij vsi4ki kazvat razli4ni mesta i ot tolkova mn kak 6te izbere6?????

drawers*
    Guest
    По препоръки от познати хора, на които имаш доверие.
    Глупаво е да си избереш фирма за нещо толкова сериозно от някакъв форум, където потребителите са толкова заблудени...
    Та тук форумците предполагам само споделят, едва ли някой мислещ човек би тръгнал на уроци, само защото SeXy_GiRl (примерно) е доволна от някоя си там фирма.
    Препоръки, предварителен оглед на нещата, това е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az hodih na kursove v 7-mo SOU "Sv.Sedmochislenic" v Sofia,firmata se kazva "Vedi",ostanah dovolna obshto zeto...sega ve4e neznam dali q ima obache
    Ima q. Az sum 7mi klas i sa sum tam. Awe tuka v grupata vuv Vedity si4ki si stanahme mn qki fr-4eta. Tva e edno ot qkite ne6ta - da si trampim doma6ni . Sa seriozno: podbirat ni po inteligentnost i se zanimavat sus vsi4ki(pone se opitvat). Ama vremete e mnogo - ot 8,30 do 13,30

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от kiss_you
    az 6te sum v Vedi mn dobri otzivi 4uh za tam
    I az sam vav Vedi Koi den si?
    i az sum vuv VEDI
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    i az sam vav Vedi, pri gospoja Pilova i sam mn. dovolna, samo 4e kadeto i da hodi6 si4ko zavisi ot tebe 6tot ako ne u4i6 ni6to nqma da napravi6 na izpitite
    To4no i az sum pri tazi gaspoja
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Цитирай Първоначално написано от ~ viLsSsS ~`
    hahhaahaha a be az h0ih na Ivan0vi i m0a da vi kaaa , sam0 edn0 - NIK0GA E H0DETE TAM ! Skysvat vi 0t nekf0 izlishn0 ychene ... zybrite temite i gi zabravqte sled 1 sedmica .... po matematika ychite zadachite na izust !!! III vi dyrjat po 100chasa na urocite ama ima super qki hora ! I ima qki moment naistina ! ;Pp~ ma ne hoete tam ! Az se pak izkarahmn qki otcenki ;p Matematika 5.12 , literatyra 5.62 ;Pp~ FULL RESPECT ~{{}}~ )))
    bate ti ako si bil/a tam i imash takoa mnenie nachi si s 10 IQ..Tam e ebahti qkoto chestno..Smisul az predi da otida mnoo se bqh podplashila,che nqma da iam wreme za nihto ot uchene i t.n...Ama e mnoo po razlichno..Domashnite waobshte ne sa mnogogo,da ne goworim che ako si slushal w chas tam si razbral wsichko i si pishesh domashnite za 30 mins!Da ne goworim za decata sichki sa neweroqtni..Iwanow naistina ima wid na mnoo hmmm lud,ama ne e i toi e sp pechen,a Iwanowa..za neq nqmam dumi mnoo e qka..Uchitelite sa nai qkite koito sam imala(wsichki imat neweroqtno chuwstwo za humor,w chasowete sme padali ot smqh bukwalno)!!A pak kakto kaza edna uchitelka-nqma kak da otidesh tam i da ne nauchish nishto!Zaslujawa si opredeleno da hodish tam,a tezi zlobni zmii det goworqt protiw shkolata sa prosto takiwa koito ne sa namerili mqstoto si tam(t.e zadrastenite)

ооо и аз бях миналата година на ВЕДИ.страшно съм доволна!невероятно е и да ти кажа вече е малко късничко да се запишеш ам де,но се пак ...незнам септември месец се записваше и към 20 септември се правеха изпитите за класовете-в кой клас ще попаднеш,т.е. тези ,с който ще си в една група ще са на твоето ниво
    готиното е че във ВЕДИ винаги са добре запознати с материала и на тестовете или на там каквото и да е.знаехме предварително как ще се отбелязват {примерно говоря} отговорите.даже аз давах на госпожата си по математика в училище учебните материали,който учихме във ВЕДИ,защото бяхме доста по-напред от колкото в училище и по български и по математика.
    но както и да е,късмет,защото мисля,че ще ти е нужен
    една госпожа нон стоп ни повтаряше: "Ученето е двустранен процес.Аз и като царица да ви преподавам,ако вие не учите у дома си няма да има резултат." казвам ти го да знаеш,че не е от голямо значение е къде ще ходиш на частни уроци или в школа,Важното е да имаш мотивация и търпение и тем подобни,защото вече утъпях
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Какъв е смисъла да даваш стоици левове за курсове и уроци като само като слушаш в час и си пишеш домашните научаваш всичко?
    Аз изкарах 5.2 по български и 5.3 по математика без никакви курсове, уроци и допълнителни помагала.Вие искате в час да си говорите със съучениците, а после вашите да си дават парите за курсове.
    Impossible is nothing

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    ВЕДи е добро място, сериозно е и си държат на името.
    А Иванови... не знам, толкова ги мразя, там на децата така им се карат, когато не са направили нещо, че... Освен това знам, че преди изпитите, още когато беше ссъс съчинение-разсъждение, те отваряха темите и ги казваха на учениците си... Мен лично тва мн ме издразни, даже миналата година на състезанията през януари, февруари ли, не помня кога, те ги бяха показали тестовете на учениците си и за тва всички изкараха...
    Преди имах мн познати там, сичките някви надути, не ти трябва да си при такива хора! \/
    Според мен предимство на куросвете на ВЕДИ е, че там дават разни книги с мн хубави упражнения, граматики, анализи; имат пробни изпити; и това, че ще си и с други хора, няма да те разсейва според мен толкова много, а просто ще те разнообразява, щото кат си сама с учителката, ще ти малко скучно все пак. Нямам предвид да се говори в часа ами в междучасието ще ти е забавно... Само гледай да не се влюбиш в някой и да го зяпаш през цялото време

И аз препоръчвам ВЕДИ.Ходих там по БЕЛ и оценката ми по български на изпита беше 5.70 \/

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ми аз пък казвам веди щот дори да учиш мноу се пак тфа са си по около 3 часа на предмет(бел и мат) и мноуто домашни с които боквално ни заливаха се научаваше нещо за разлика от даскало тая година оценката ми се дигна от 5 на 6 по математика и алгебра и геометрия тай че прай си изводи

Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от kiss_you
    az 6te sum v Vedi mn dobri otzivi 4uh za tam
    I az sam vav Vedi Koi den si?
    i az sum vuv VEDI
    И аз ти препоръчвам Веди, защото имах към 5,6 съученика, които ходеха там и всички изкараха над 5,5 по бг и над 4,5 по мат, което според мене си е мн прилично като се има в предвид колко мн са 'учили'.
    Non musique - non vie!

Град
    София
    Образователни технологии. Г-жа П.Петкова по БЕЛ-най-добричката и ще те подготви много добре!

аз ходих в софронии и съм мн доволна

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз ходих в Образователни технологии по български Имат добри материали
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Коя група?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Коя група?
    Аз съм от Русе Но по принцип фирмата си е добра
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си