.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    И аз ходих в Образователни технологии по български Имат добри материали
    Коя група?
    Аз съм от Русе Но по принцип фирмата си е добра
    Мхм.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    m az kazvam vedi 6ot parvo ne sa po 20 4oveka kakto nqkoi xora opisvat a po 10 nai mnou 12 i naprotiv nau4ava se mnou 6ot ocenkata mi po mat ob6to algebra i geometriq e 6 a minalata godina be6e ne palna 5 bez bazik tfa 2- zapoznava6 se s mnou qki xora 3-ne xodi na ivanovi 6ot 6te psixqsa6 4 -ne i v smg 6ot ena fr be6e xooila taq godina i daskalite zakasnqvali i si sedeli varxu burata i ni6to ne praili tai mi go opisa tq i 5-ako izbere6 se pak vedi da predade6 mnou pozdravi na gospoja maq nikolova i g-ja goranova ot leni ot sabotnite glupi pls i da ne zabravqme ako si pri gorannova po mat da ti kaja 4e za edna re6ena zada4a dava po 1 bonbon moje6 dobre da si poxapne6 ako ne si ql(a) a ako im iska6 telefonitte prati mi edno LS i 6ti gi kaa

ako hoi6 na vedi molq te samo da ti kaja NE ZABRAVQAI DA SI PI6E6 DOMA6NITE 6ot ne malko sekarat ma az ve4e minax ot tam i spoko za ne napisano doma6no ne rejat glavi spoko az o6te sam jiva a i da ne zabravqme NE PREPISVAI 4e togaa si ebalo maikata brato nema laja nema izmama

Цитирай Първоначално написано от drawers*
    По препоръки от познати хора, на които имаш доверие.
    Глупаво е да си избереш фирма за нещо толкова сериозно от някакъв форум, където потребителите са толкова заблудени...
    Та тук форумците предполагам само споделят, едва ли някой мислещ човек би тръгнал на уроци, само защото SeXy_GiRl (примерно) е доволна от някоя си там фирма.
    Препоръки, предварителен оглед на нещата, това е.

mi az sam si normalna osven podsaznanieto mi(mrasnoto) i da xoix na uroci ot firma i ne sam poludqla

Цитирай Първоначално написано от nikf
    Какъв е смисъла да даваш стоици левове за курсове и уроци като само като слушаш в час и си пишеш домашните научаваш всичко?
    Аз изкарах 5.2 по български и 5.3 по математика без никакви курсове, уроци и допълнителни помагала.Вие искате в час да си говорите със съучениците, а после вашите да си дават парите за курсове.

tova 6te e poslednoto mi mnenie po toq vapros 6ot stanaxa mnou mi samo 4e ne sa stotici levove a xilqda i ne6ti si :P

Nai-dobrite kursove sa v smg i vedi ,az bqh tam na bel i mat iii podgotovkata e perfect Taka 4e vedi gotvat super dobre a smg sa mn pe4eni daskalite ii vuob6te iii ako re6ite se zapisvate v smg iskaite da ste pri Velkova i Simeonov-te sa nai qki !!!

samo VEDI az bqx tazi godina tam i opredelenomi pomogna i me priexa razbirase
    VEDI RLZzZzZ
    Огромен размер на картинката! /machoka/

Град
    Антарктида :)
    Няма никакво,абсолютно никакво значение къде ходиш на уроци!Всичко зависи от желанието ти,и дали имаш амбиции да влезнеш в хубаво училище,много примери имам за това.Мен по математика маика ми ме подготвяше,която не е кои знае каква математичка(не се занимава с математика,програмистка е),а по Бел ходих на учител 1 път седмично за по 2 часа и имах голямо желание да влезна в хубаво даскало-е ето,че мечтата ми се изпълни Докато от класа ми имаше хора,които даваха по 200+ лева на месец за уроци и какво? Нищо не искараха и се набутаха в разни нискобалови у-ща,еи така колкото да не се каже,че кандидатсването им е провалено.Ако ще и сам да се подготвяш имаш ли желание,ще успееш!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Образователни технологии!Много са добри,помагат ти да разбереш всичко,което не разбираш...Благодарение на тях изкарах добри оценки на изпитите.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    http://arete.hit.bg/ Аз за 7 клас бях тук и беше страхотно!Учителите са супер

Град
    София
    a na vsi4ki s 4astnite da vi e hrumvalo 4e moje da e skypo na mom4eto\momi4eto.Da vi kaja izkarah dosta dobri ocenki i bez da sym hodila na 4astni uroci,samo na kursovete kydeto"se blyskat po 100 goveda".Izob6to ne e do urocite za mene ami si e ot 4oveka.Znam edno momi4e eto hodi i na 4astni i na kursove i pak edvam izkara 3 po mat i 3,5 po BEL.Az li4no bqh po BG vyv Vedi i po mat v SMG

Офф курсове колкото щеш

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Аз бях в учебен център "Дружба" и оценката си я изкарах заради жената, която ни преподаваше там.
    Много съм доволна, а започнах март месец. :Д
    What you give is what you get!

Град
    София
    До скоро школа "Иванови", в която и аз съм бил, но мисля, че вече я развалиха и почти няма смисъл да се ходи. Е, да вярно паднаха се на изпита много неща, които са правени в Иванови, така че ако искаш да бъдеш мъченик цяла година - отиди в Иванови.
    Ако не, не отивай на никое от местата, които си изброила в първия си пост, защото знам как преподават и единственото, което научаваш, е толкова повърхностно за всичко, че няма накъде. Най-добре си намери хубави частни учители

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си