- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- курсове за 7 - къде?
m az kazvam vedi 6ot parvo ne sa po 20 4oveka kakto nqkoi xora opisvat a po 10 nai mnou 12 i naprotiv nau4ava se mnou 6ot ocenkata mi po mat ob6to algebra i geometriq e 6 a minalata godina be6e ne palna 5 bez bazik tfa 2- zapoznava6 se s mnou qki xora 3-ne xodi na ivanovi 6ot 6te psixqsa6 4 -ne i v smg 6ot ena fr be6e xooila taq godina i daskalite zakasnqvali i si sedeli varxu burata i ni6to ne praili tai mi go opisa tq i 5-ako izbere6 se pak vedi da predade6 mnou pozdravi na gospoja maq nikolova i g-ja goranova ot leni ot sabotnite glupipls i da ne zabravqme ako si pri gorannova po mat da ti kaja 4e za edna re6ena zada4a dava po 1 bonbon moje6 dobre da si poxapne6 ako ne si ql(a) a ako im iska6 telefonitte prati mi edno LS i 6ti gi kaa
![]()
ako hoi6 na vedi molq te samo da ti kaja NE ZABRAVQAI DA SI PI6E6 DOMA6NITE 6ot ne malko sekaratma az ve4e minax ot tam i spoko za ne napisano doma6no ne rejat glavi spoko az o6te sam jiva a i da ne zabravqme NE PREPISVAI 4e togaa si ebalo maikata brato nema laja nema izmama
![]()
Първоначално написано от drawers*
mi az sam si normalna osven podsaznanieto mi(mrasnoto) i da xoix na uroci ot firma i ne sam poludqla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от nikf
tova 6te e poslednoto mi mnenie po toq vapros 6ot stanaxa mnou mi samo 4e ne sa stotici levove a xilqda i ne6ti si :P
Nai-dobrite kursove sa v smg i vedi ,az bqh tam na bel i mat iii podgotovkata e perfectTaka 4e vedi gotvat super dobre a smg sa mn pe4eni daskalite ii vuob6te iii ako re6ite se zapisvate v smg iskaite da ste pri Velkova i Simeonov-te sa nai qki !!!
samo VEDI az bqx tazi godina tam i opredelenomi pomogna i me priexa razbirase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VEDI RLZzZzZ
Огромен размер на картинката! /machoka/
Няма никакво,абсолютно никакво значение къде ходиш на уроци!Всичко зависи от желанието ти,и дали имаш амбиции да влезнеш в хубаво училище,много примери имам за това.Мен по математика маика ми ме подготвяше,която не е кои знае каква математичка(не се занимава с математика,програмистка е),а по Бел ходих на учител 1 път седмично за по 2 часа и имах голямо желание да влезна в хубаво даскало-е ето,че мечтата ми се изпълниДокато от класа ми имаше хора,които даваха по 200+ лева на месец за уроци и какво? Нищо не искараха и се набутаха в разни нискобалови у-ща,еи така колкото да не се каже,че кандидатсването им е провалено.Ако ще и сам да се подготвяш имаш ли желание,ще успееш!
![]()
Образователни технологии!Много са добри,помагат ти да разбереш всичко,което не разбираш...Благодарение на тях изкарах добри оценки на изпитите.
http://arete.hit.bg/ Аз за 7 клас бях тук и беше страхотно!Учителите са супер![]()
a na vsi4ki s 4astnite da vi e hrumvalo 4e moje da e skypo na mom4eto\momi4eto.Da vi kaja izkarah dosta dobri ocenki i bez da sym hodila na 4astni uroci,samo na kursovete kydeto"se blyskat po 100 goveda".Izob6to ne e do urocite za mene ami si e ot 4oveka.Znam edno momi4e eto hodi i na 4astni i na kursove i pak edvam izkara 3 po mat i 3,5 po BEL.Az li4no bqh po BG vyv Vedi i po mat v SMG
Офф курсове колкото щеш
Аз бях в учебен център "Дружба" и оценката си я изкарах заради жената, която ни преподаваше там.
Много съм доволна, а започнах март месец. :Д
What you give is what you get!
До скоро школа "Иванови", в която и аз съм бил, но мисля, че вече я развалиха и почти няма смисъл да се ходи. Е, да вярно паднаха се на изпита много неща, които са правени в Иванови, така че ако искаш да бъдеш мъченик цяла година - отиди в Иванови.
Ако не, не отивай на никое от местата, които си изброила в първия си пост, защото знам как преподават и единственото, което научаваш, е толкова повърхностно за всичко, че няма накъде. Най-добре си намери хубави частни учители![]()