ооо и аз бях миналата година на ВЕДИ.страшно съм доволна!невероятно е и да ти кажа вече е малко късничко да се запишеш ам де,но се пак ...незнам септември месец се записваше и към 20 септември се правеха изпитите за класовете-в кой клас ще попаднеш,т.е. тези ,с който ще си в една група ще са на твоето ниво
готиното е че във ВЕДИ винаги са добре запознати с материала и на тестовете или на там каквото и да е.знаехме предварително как ще се отбелязват {примерно говоря} отговорите.даже аз давах на госпожата си по математика в училище учебните материали,който учихме във ВЕДИ,защото бяхме доста по-напред от колкото в училище и по български и по математика.
но както и да е,късмет,защото мисля,че ще ти е нужен
една госпожа нон стоп ни повтаряше: "Ученето е двустранен процес.Аз и като царица да ви преподавам,ако вие не учите у дома си няма да има резултат." казвам ти го да знаеш,че не е от голямо значение е къде ще ходиш на частни уроци или в школа,Важното е да имаш мотивация и търпение и тем подобни,защото вече утъпях
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through