.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Momi4eta pomagaite

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Momi4eta pomagaite

Momi4eta pomagaite .Zna4i na mene trqbva da mi dodi mese4niq cikul na 9 ili 10 tam nqkude.No az iskam da odide na 8 t.e utre kajete mi kakvo moga da narpavq za da mi doide po skoro 4e v subota 13 6te izlizam na disko s edno mom4e po koeto mnogo si padam i sum re6ila ako mi doide kum 8 posle da piq vitamini da mi svur6e plos kajete mi ne6to

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    админите ще ни бият че изписваме рецепти, като не сме лекари. иначе ********* се пие, направо отиди в аптеката и аптекарката ще ти обясни
    гуд лък

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Фен
    Град
    Sweet HeLL
    Според мен не е много хубаво да си нарушаваш хормоналния баланс
    Всичко започва с началото на края....

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    мисля че за да ти дойде по-бързо трябва да пиеш едно аспиринче.Поне при мен действа и е почти сигурно че след като го изпиеш на другия ден ще ти дойде.Само че той разширява кръвоносните съдове и може да ти е малко по-силно.Ама не се притеснявай.Няма страшно.Животът ти е в безопастност!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Абе , какво ще стане ако ти дойде на 9 или 10 , пак ще си идеш на диско . Слагаш там тампон или каквото ползваш , лепкаш на лицето една 24 каратова усмивка и никой нищо няма да усети

Не си заслужава да пиеш някви неща и да си рушиш хармоналното равновесие заради диското и момчето

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Абе , какво ще стане ако ти дойде на 9 или 10 , пак ще си идеш на диско . Слагаш там тампон или каквото ползваш , лепкаш на лицето една 24 каратова усмивка и никой нищо няма да усети

Не си заслужава да пиеш някви неща и да си рушиш хармоналното равновесие заради диското и момчето
    Дам ама според мен момичето иска да спи с него тъй че аспиринчето помага ама аз пих един път и ми продължи един ден повече нз за теб как ще е, но пробвай не губиш нищо. А за спирането повече лимончета.Айде успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    мила да беше почнала още като ти свърши предния цикъл да пиеш Герикапс - това са витамин А и Е, нищо вредно. Ама толкоз бързо не знам как ще стане...

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    тфа герикапс кфо е на мен ми го изписа лекарката ма няям ни най-малка представа за кфо е
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Голям фен
    аз имам някакъв подобен проблем..на 12 отиам на море , на 16 тряя ми дойде..не мога ли да го задържа по някакъв начин?при тва със смяната на климата да не земе да ми дойде на 13-14 че ша се спукам от яд!и миналия месец така оцелих!и напрао не знам..дайте съвет плииийз

polinka
    Guest

...

ne znam zashto izobshto trqbva da davate tezi syveti na momicheto...orgametril i tem podobni gluposti...edin den tozi cikyl ste i trqbva a edna glupost moje da dovede do hilqdi problemi s hormonite...otivai na disko bez da se pritesnqvash a s momcheto mojesh da si legnesh i sled menzisa ... spored men nqma nujda da eksperimentirash s tova vajno neshto...aide uspeh

Град
    В един тъп смотан град или с една дума голямо село
    Цитирай Първоначално написано от ^Blo0Dy^R0s3^
    Според мен не е много хубаво да си нарушаваш хормоналния баланс
    И аз съм на това мнение.
    Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.

mi mai s analgin ili aspirin stava6e nomera ama nz to4no koe ama ian4e ne e hubavo da se pravqt takiva ne6ta ne 6toto v hap4etat za glava ima hormoni ami prosto 6te si raztroi6 malko cikyla ama pri polojenie 4e iska6 samo edin den po rano da ti doide mislq 4e nqma problem
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Повече от фен
    Град
    Varna
    Странни птици сте, жените по цял свят дават мило и драго за да имат редовен цикъл, а вие тук си давате акъли как да му нарушите баланса. Щом си сигурна, че ще започне на определена дата, значи е редовен в общи линии - тогава защо се опитваш да му попречиш???
    Животът е прекрасен

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami da si kaja ne mi e redoven cikula idva mi ot 7-10 dni po rano otkolkoto trqbva a ve4e ot 4 godini imam cikul.Sq piq vitamin C bratov4etka mi go e izpolzvala i kogato spre da pie vitaminite , togava i idvalo, po 4-5 vitamina na den , nadqvam se i pri men da podeistva

Град
    аут оф спейс :)
    витамин C мисля че служи за намаляне на течението.. ако искаш да ти дойде по рано пробвай с коремни преси за по късно нз

Има разни хапчета за забавяне на цикъла.Иди в някоя аптека,питай аптекарката,кои ще ти препоръча и си купи.Съветвам те обаче да не го правиш.Ще ти стане още по-нередовен цикъла и като цяло да се бъркаш в работата на природата не е много хубаво.

PhoeniX
    Guest
    Stranno 4e temata ne e zakliu4ena ama tova e tupo!!!! ne si precakvai organizma za nekfo mom4e poburkani teenagerki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си