- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Mislite Li che ... Metala .. e vreden .. ? :)) auheuhae
Ko mislite .. vreden li e metala ..shot .. maika mi mi kazfa .. che mi vredial .. otkakto slusham metal .. t.e. ot 1 godina .. sam stanal mno buen ...
to che .. na dry kill logic .. godsmack .. system of a down .. i slipknot niaa kak da ne izdiveesh .. ama nemislia da go spiram toz metal .. zaradi tfa che sym .. poshtyrial ..
chi ko kato sam hodil f .. policiata .. zaradi .. 12 poboq ..
i to otkakto slusham metal ..
che ko kato pusha treva .. otkakto slusham metal .. che ko kato ne se pribiram f nas trezven .. otkakto slusham metal .. CHE KO NA SICHKO
NALI MI E KEF
) tyi li eee ?
)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
FUCK U ALL
Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
EveRyBoDy "Is" EneMy Fa Me !
xaxaxa metala si qko gotina muzika i da izdivee6 kvo ot tva...![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
Кажи на майка ти, че това едва ли от метъла. Кажи
и, че е от пубертата. И че каквото и музика да слушаше все тая. И укроти малко топката, ще си навлечеш неприятности, не друго.
Give me your best shot motherfucker!
И аз мисля така. Държанието ти няма почти нищо общо с това,че слушаш метал. Имам толкова познати метали, които са си съвсем нормални хора, слушащи музиката, която им харесва.не казвам,че ти не си нормален...просто трябва повече да внимаваш какво правиш!Първоначално написано от fire_of_satan
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
Ne sym go kazal az .. a maika mi .. tyi fi kazfam) .. apyk .. shto se otnasia do problemite ..
) Vuicho mi e Glaven sekretar na MBR za Oblast Bansko
))
FUCK U ALL
Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
EveRyBoDy "Is" EneMy Fa Me !
spored men tova e super tupa muzika!!!
4udia se nqkoi kak moje da ia slusha otvratitelna E!![]()
Не вреди ама е доста тъпо да слушаш метъл!Първоначално написано от PleaseGodLetMeSeeNoCops
Death gotta be easy, 'cause life is hard
на мен майка ми днес ми вика кви са тея изродщини , ко ти става , полудяваш ли , кви са тея музики от теб .. ааа ууууу дъра дъра
пък аз просто си слушах P.O.D.![]()
Оф боже и мойта майка така " Не трябва да се слуша тази музика защото може много неприятности да си навлечеш" ... Абе яяя Ако някой ми каже да не слушам музиката която ме кефи ще му тъъът ^^
И БТВ stasi_girl ти сигурно слушаш чалга за това смяташ че метъла е тъп... Плюс това ти се опитваш да наложиш своето мнение има хора пък които могат да кажат че музиката която ти слушаш ( която и да е тя ) я много тъпа и прочие... И ако послушаш малко някоя група която и да е ще се влюбиш в метъла...
Hmmm, mayka mi ima podobni nabludeniq v/u men, otkakto slu6am metul! Ma kvo, to vajnoto e, 4e mi e mn po- dobre ot predi. Zna4itelno po- diva i otka4ena sum, no taka e super fun! E, spored neq sum izdivqla malko pove4ko, ot kolkoto trqbva, no vse pak koy q pita?! Ina4e 6tqh da slu6am 4alga i da igraq ku4ek po pra6ki v nqkoq 4algoteka! Da, taka opredeleno mi e po- dobre!![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
NE MIsLQ cHE e VReDEn, MIsLQ cHE e tUp . zaSvIRiHA KItaRI, zaPQha PedaLi... KVo tOLkoVA VI keFI dA sLUShaTE nqkVI kAK sE DEraT nA FOnA nA nqkVi JiCi, dA sE oBLIcHATe sAMO v NqKVi cHErNI dREhI s izRisUvaNI GRozNI sUShTEsTVa pO tqH, qkO KubInKI i t.N... VErNO cHE vSichKo e VuPRoS nA vKus i taKIva kaTO vaS TRqbVA dA Ima aMA... sTRaNNi sTE MI ChesNo![]()
даааа, откакто слушам метъл само се режа и убивам хора![]()
ГЛУПОСТИ, НЕ Е ВРЕДЕН
Любовта е най-висшата степен на омразата
кога пък стана такъв разбирач ... уби ми представите за метъл, честноПървоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
метъла не разгражда, той изгражда![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Kvoto teb te kefi grozen, smradliv negur da ti pee kak e*e macki i 6murka, taka i men me kefi da slu6am "nqkvi kak se derat"! Sa stanA li ti qsno, be?Първоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
пор zA MEtuLA NikOGa NE suM biL RAzBiraCh, iMa LI SmisUL dA gO POVtaRQm ? a KoLKotO dO ToVa kakVO IzGRaJDa... IzGRaJdA TaKIva UruNgeLI kaTO TEb![]()
Sinister_Doll NE vsE oshTE nE mI e qsNO, kaKTo NE MI e qsNO Tva NaKraQ NA MNenIEtO tI tI LI sI i kaKtO NE mI e qsNO sHTO Mi GovoRiSh NA Be![]()
Първоначално написано от Sinister_Doll
Е кат те кефи ще ти викат че си ненормална и тфа е.
Вредна музика няя,има прости фенове на дадената музика![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
сисипфа нежните мозъченца на розАфите мацки![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
1vo bu4a zdravo vilici v o4ite
2ro otkysvam prystite s kle6ti
3to reja s trion o4ite
4to pi6a imeto po rycete
5to hvyrlqm nojove po gyrba
6to dylbaq syrca s lyjica
metal forever!!!
p.s. ako sym propusnala ne6to da ne zabraite da go napi6ete:P
!!!PEACE!!!
PRoPusNA dA KaJESh cHE sI zLE nA VtoRiq eTaJ Ama nqmA NuJdA dA Go KazVASh, tO sI LiChiПървоначално написано от Soul^Fly^F
![]()
nqma ko da kaja osven che METALA e nai gnusarskata muzika , a metalskite privurjanici - nai gnusarskite..
т. 2, 9
оооо, гениално изказване!!! колко време ти трябваше да го измислиш?Първоначално написано от Sapphir
ето, за това иде реч. пък после идвайте да се обеснявате, че почитателите на метъла говорят глупости по адрес на другите и се смятали за много умни. точно заради такива тъпи коментари (породени от неинформираност и ограничение на сиво вещество) се получават "търкания" м/у различните привърженици на различни стилове. няма значение дали става въпрос за метъл, поп, рап или нещо друго.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ама разбира се, така е! но мария и ивана са супер певици. мдааааПървоначално написано от Sapphir
Любовта е най-висшата степен на омразата
1. не говори за музика, която ни-най малко разбираш и познавамПървоначално написано от Sapphir
2. с това си изказване само ни доказваш, че си мега ограничено човече.. (то и от другите ти постове се усещаше, ама тука вече тотално се осра)
3. като коментираш нещо, било то музика или сутиени, особено пък негативно, можеш поне да дадеш обяснение защо за теб е така (въпреки че ти си доста прост, както споменах в т.2 и едва ли ще имаш обяснение, т.е. "не знам защо не харесвам метълите, но не ги харесвам" )
4. айде сега отивай да си въртиш кючеците на фона на азис, и си размърдай малкото мозъчни клетки преди да напишеш нещо
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...