.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 129
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    nqma ko da kaja osven che METALA e nai gnusarskata muzika , a metalskite privurjanici - nai gnusarskite..
    A ti kvo slushash be muhal?Pone v tezi pesni ima smisal...kakvo shte kajesh za "doko doko"?A?Tova li ti e liubimoto parche.Ae sht!
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    даааа, откакто слушам метъл само се режа и убивам хора
    ГЛУПОСТИ, НЕ Е ВРЕДЕН
    Аэ пък ги раэстрелвам и после ги стържа на рендето
    И С КВО ПО-ТОЧНО Е ВРЕДЕН МЕТЪЛА?
    Мда а аз и двете ама първо им смуча кръвта ^^
    Freedom will only be available through death!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    апф..незнам..вреден ли е...аз откакто
    почнах да слушам метъл и подобни, почнах
    да излизам с ..как да го кажа..по-изрудска
    компания.. оттам дойде и тревата и
    алкохола и сичкопък ако не бях прослушала
    метъл и аз най-вероятно щях да въртя кючеци
    в чалгадискотеките предпочитам сяка вечер
    да съм на въртолет отколкото като някои мои
    познати чалгарки дет си се возят ф скъпите
    коли на 30 годишните чичковци дет уж са им
    гаджета...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Град
    HELL
    be napravo si e Radioaktiven
    Metala na vlast ...
    na koito mu vredi da ne go slu6a ,....
    metala si e edna velika muzika ...
    superrr se kefq i vaob6te ne syjelqvam 4e slu6am metal i se dvija s metali
    i mnogo se kefq i na kompaniqta si .. te me razbirat perfectno ... vinagi mi pomagat i mi davat dobri saveti ... sys vsqkakvi sym se sabirala , no prosto metalska kompaniq mi e nai qka .......
    i reivarka sym bila daje ma tfa be6e otdaaaaavna

Град
    PAZARDJIK
    ne e vreden ama taq muzika e otvratitelna ne moga da q slu6am
    Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.

Повече от фен
    Град
    HELL
    Цитирай Първоначално написано от sexy_girl14
    mi nqkoi da te kara da q slu6a6

Голям фен
    Град
    S o F i A
    e 4ak puk da e vreden
    az primerno ne slu6am 6toto mi deistva natovarva6to, e dobre de ot vreme na vreme samo...
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Forbidden!1!
    Guest
    Takaa.. обращам се към автора на тази темичка...
    Кхъм-кхъм... Пич! Майкати е в супер грешка! 1во и най-важно - ти НЕ слушаш Метъл! Тези измекяри дето съобщи че ги слушаш са от ОРИМ(Организация за Разваляне Името на Метъла) А това че майчето ти е забелязала разлика в теб е, че от блудкав чалгар си станал "отворено копеуе" дето слуша "ну(не ню) метъл" а всъщност - некви пИдали.... Ти пич ако си отишъл на един истински метъл концерт(в което мноооого се съмнявам) ше излезнеш с разтреперани чалгарски крачета. Btw ... само едно въпросче- Думата Пого говори ли ти нещо? А взимал ли си участие в нещо таквоЗИ !?

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ako тая боза Slipknot е причина за тези 12 побоишща и всичко което изреди аз трябва да съм осъден на доживотен без правно на обжалване ако ми хващаш тънката мисъл
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    NE MIsLQ cHE e VReDEn, MIsLQ cHE e tUp . zaSvIRiHA KItaRI, zaPQha PedaLi... KVo tOLkoVA VI keFI dA sLUShaTE nqkVI kAK sE DEraT nA FOnA nA nqkVi JiCi, dA sE oBLIcHATe sAMO v NqKVi cHErNI dREhI s izRisUvaNI GRozNI sUShTEsTVa pO tqH, qkO KubInKI i t.N... VErNO cHE vSichKo e VuPRoS nA vKus i taKIva kaTO vaS TRqbVA dA Ima aMA... sTRaNNi sTE MI ChesNo
    Kvoto teb te kefi grozen, smradliv negur da ti pee kak e*e macki i 6murka, taka i men me kefi da slu6am "nqkvi kak se derat"! Sa stanA li ti qsno, be?
    Ай замълчи, че ставате смешни тука. Рапа не е такава музика каквато си мислите, не е пари, коли, жени. Тва че гледате тъпото MTV и слушате 50 сент ви изгражда грешна представа за този стил. Тоя не се чува,а се възприема, във текста има послания, протест. Хващам се на бас, че сте слушали Нели, 50 Сент и Лудакрис и от изграждате мнение за музиката. Чуйте малко Wu-Tang, Gang Starr, Onyx - това пак граничи с комерсалията, но ако ви дам ъндърграунд рапъри, просто нема смисъл, с тва дет съм дал се почва. Тва се отнася и за всички позьори дет ми сложили широки гащи и са големите рапъри, пък изобщо не са чували за имена като Public Enemy, Mobb Deep, Yukmouth, Kurupt нема смисъл да изброявам. За метъла нямам нищо против, не разбирам тази музика за тва не давам мнение. Тъй че... като не разбирате нещо не говорете за него.

Фен
    Град
    в отвъдното
    Цитирай Първоначално написано от sexy_girl14
    nikoi ne ta e karal da q slu6a6
    !!!PEACE!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mr. Joint
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    NE MIsLQ cHE e VReDEn, MIsLQ cHE e tUp . zaSvIRiHA KItaRI, zaPQha PedaLi... KVo tOLkoVA VI keFI dA sLUShaTE nqkVI kAK sE DEraT nA FOnA nA nqkVi JiCi, dA sE oBLIcHATe sAMO v NqKVi cHErNI dREhI s izRisUvaNI GRozNI sUShTEsTVa pO tqH, qkO KubInKI i t.N... VErNO cHE vSichKo e VuPRoS nA vKus i taKIva kaTO vaS TRqbVA dA Ima aMA... sTRaNNi sTE MI ChesNo
    Kvoto teb te kefi grozen, smradliv negur da ti pee kak e*e macki i 6murka, taka i men me kefi da slu6am "nqkvi kak se derat"! Sa stanA li ti qsno, be?
    Ай замълчи, че ставате смешни тука. Рапа не е такава музика каквато си мислите, не е пари, коли, жени. Тва че гледате тъпото MTV и слушате 50 сент ви изгражда грешна представа за този стил. Тоя не се чува,а се възприема, във текста има послания, протест. Хващам се на бас, че сте слушали Нели, 50 Сент и Лудакрис и от изграждате мнение за музиката. Чуйте малко Wu-Tang, Gang Starr, Onyx - това пак граничи с комерсалията, но ако ви дам ъндърграунд рапъри, просто нема смисъл, с тва дет съм дал се почва. Тва се отнася и за всички позьори дет ми сложили широки гащи и са големите рапъри, пък изобщо не са чували за имена като Public Enemy, Mobb Deep, Yukmouth, Kurupt нема смисъл да изброявам. За метъла нямам нищо против, не разбирам тази музика за тва не давам мнение. Тъй че... като не разбирате нещо не говорете за него.
    aE sTIgA pOVtaRQ edNO i sUshTI Fe LeshNIk dOSEgA sUM Ti viDQL 2 MnenIQ i dVEtE sA edNI i sUsHTI, NeshTO malKO edNoOBRazEN MI sE sTRuvaSh. aKO nE poVtaRqsH koLKO zLE BiLO MTV-tO, kOLKO zLE sME nIE cHE sLUShaME 50 CeNt i KOLKO VelIK sI Ti cHE izBroqVaSH 821738927189 iMEna zA Kvo sHTE PIsHEsh ? v MOMEnTA BRaTO TI sI POzIoRA NE sE LI UsEsHTaSh ? `VIjTE ME aZ sLUShAM uNderGroUNd, sEgA sHTE vI izBroQ kOI sA Mi LUbiMiTe...` MisLIsh LI cHE i nA mEN Mi e MNoGO TrudnO dA PIshA iMEna ? VuProsa NE e dA sLUShaSh a dA RazBIraSh, i KatO NIKoi NE TE PItA KVo sLUshaSH moJE dA sI ZAMuLChSih

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Естествено, че е ВРЕДЕН. Сички дето слушат яко метъл са или некви депресанти или некви гадни наркози
    и Интер

Повече от фен
    Град
    HELL
    Цитирай Първоначално написано от gazovia
    Естествено, че е ВРЕДЕН. Сички дето слушат яко метъл са или некви депресанти или некви гадни наркози
    mi az togava kva sym
    nit sym depresantka nito narkomanka ..
    tz tz tz ... az sym nekav drug vid metali ...
    auuu ne me e sram! byrzo da stavam narkoza 4e da ne razo4arovam to4no takia predubedeni lainqri kat tebe

Град
    Dobrich
    E ne za6to pak metala da pre4i na xorata koito xaresvat da sly6at takava myzika.Tova 4e si zapo4nal da divee6 spored men ne e ot tipa myzika,a ot pyberteta

hahahh kak 6te e vreden be.az kato hvana angina i si puskam nqkoe zdravo par4e i kat se razkre6tq nai6 kak burzo mi minava i dewpresii i tn.=metala lekuva
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Град
    Тhe Land of the Drorks!
    А бе к'вото и да ми говорите като и отидеш на един як концерт и ти забие един маниашки бас и всички около теб почнат да куфееят няма да се усетиш кога си почнал да подскачаш и да си друсаш главата!
    На Мегадет примерно бях с един пич дето не е супер фен на метъла - ама на края когато забиха Symphony of Destruction беше в погото!
    GROAAARRR!!!! много яка група!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    пффффффффф.....

недорасли пубери !!!

вреден биллл

ми кат си толкова ограни4ен и се мисли6 на голямата работа, слу6айки метъл... пу6ейки трева и с 12 побоя в досието.... ми мно ясно, 4е 6те е вреден... вредно е да не мисли6... дори и 4алга да слу6а6 ... с такъв манталитет мно васно 4е е вредно !!!!

порастнете малко бе хора....
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    nqma ko da kaja osven che METALA e nai gnusarskata muzika , a metalskite privurjanici - nai gnusarskite..
    1. не говори за музика, която ни-най малко разбираш и познавам
    2. с това си изказване само ни доказваш, че си мега ограничено човече.. (то и от другите ти постове се усещаше, ама тука вече тотално се осра)
    3. като коментираш нещо, било то музика или сутиени, особено пък негативно, можеш поне да дадеш обяснение защо за теб е така (въпреки че ти си доста прост, както споменах в т.2 и едва ли ще имаш обяснение, т.е. "не знам защо не харесвам метълите, но не ги харесвам" )
    4. айде сега отивай да си въртиш кючеците на фона на азис, и си размърдай малкото мозъчни клетки преди да напишеш нещо
    ne sym dosta PROST.. ili mai kato afro bg-tata eedno pica,edna salam.. kakto i da e.. vseki ima pravo na mnenie . vsqko neshto si ima privurjanici ima si hateri.. sq losho li mi e na mene che haresvam nqkvi hora s vizia..(ne fiksiram chalgarite) .. primerno whitny houston.. ta dori britni ili x-tina.. (ne che slusham tqh).. i btw golqm kef e da hodish s nqkvi masurski kosi, da vonish,mega grim i piarsing i da slushash nqkvi satani..
    т. 2, 9

da slushash nqkvi satani..
    с тва си мнение съвсем доказа, че си гола вода относно метъла.
    така че по-добре мълчи, защото ставаш смешна ... пардон ... ти си смешна.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    tochno satani sa si.. i zashto da malcha az spodelqm mnenie..
    т. 2, 9

не си права да, има и такива, които пеят за сатанизъм и т.н. но има и още повече други, които пеят за далеч по-хубави неща. не е само "уга-буга ... Satan".
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от пор
    не си права да, има и такива, които пеят за сатанизъм и т.н. но има и още повече други, които пеят за далеч по-хубави неща. не е само "уга-буга ... Satan".
    Da dE aMA Ima edNA MaLKa POdRoBnosT... TEa detO PeQt Za qKI NeshTA NqMaT NishtO OBshTO s MetuLa

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Da dE aMA Ima edNA MaLKa POdRoBnosT... TEa detO PeQt Za qKI NeshTA NqMaT NishtO OBshTO s MetuLa
    mnogo si prav buhale..
    т. 2, 9

mnogo si prav buhale..
    True , true Метала е за утайката на обществото ...пхахахххах
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си