- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Mislite Li che ... Metala .. e vreden .. ? :)) auheuhae
hhaha napravo mi chetesh misliteПървоначално написано от eXoti4nia
![]()
т. 2, 9
muhahahah kolko ste zle samo
ma vari obesnqvai na nedorasli pikliovci za metal muzika ... nai se draznq 4e HABER si nqmate ot taq muzika .. ama vaob6te ne ste na qsno , ama ina4e mnoo vi znaqt ustite![]()
are are vie ste specealistite , vie 6e mi kajete koi peqt za satanizym i koi za `qki ne6ta`
za vas qko e samo kolata jenata yo yo ..![]()
vsy6tnost ne se i o4udvam de ......![]()
to ot takia ko moga o4akvam ..
sq sledva nqkoi da mi kaja `narkomanka .. bla bla .. mazna metalka bla bla .. `
prosto ste mi qsni ......
vsi4ki ste mi ednakvi takia deto pluqt metala ... KRETENI! Otvra6tavate me!![]()
a mEn ME oTvRusHTaVAt TEa NesHTa nA POdPIsA Ti![]()
пфффффф....
смотани пубери... !!!
метала вредял.... вреди липсата на мозък... и това, 4е извинява6 12 побоя, пу6ене на трева с едната музика показва само КОЛКО НЕДОРАСЪЛ СИ.... матъл или не, ако няма6 грам мозък/ пак така 6те завър6и6...
кофтито е, 4е с такива изявявания като твойте после се появяват теми като -> Мазен метъл... етц. етц.
ПОРАСТНЕТЕ БЕ ХОРА... аман![]()
we'll die alone like a stone ^^
metula spored mene vuob6te ne e muzika.az poe4e ot 10 sekundi ne moga da go izturpq tova laino s izvinenie.nqkvi samo da mi gra4at,da se nadvikvat to i az go moga tui.samo moje da me zaboli glava ot nego
Научих се без да гледам да те виждам.Научих се без да чувам да те слушам,научих се със сълзи да се смея и да те търся докато те намеря...БЕЗ ТЕБ НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ!
а аз ще задам въпроса, който ме гложди от известно време ... и смятам да си го наложа като правило:
Какъв е смисъла да се обесняваш на такива като горните какво представлява тази музика и т.н.? все едно да спориш с телевизор. тъпака си е тъпак. кво искаме повече![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
еми и мен ме дразнят тия 'неща' в подписа ти с лъскавите gsm-чета и 1085712505-те ланци.. ама...Първоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
Sapphir явно ти не можеш да кажеш нищо друго, освен да потвърждаваш. нямаш ли си собствено мнение, бе моме?!![]()
мнооо сте компетентни сички... стига сте се изказвали за неща, които хич не разбирате..
простеете![]()
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ооххх, горкичката, чак пуснах сълзичка, докато ти четях мнението...Първоначално написано от PINK_4E
![]()
не се изказвай без да познаваш нещо...селска работа...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
4e pusni o6te edna sulzi4ka ako iska6 togaz.i vuob6te ne mi kazvai da ne se izkazvam kato ne poznavam ne6to 6toot mn metul pesni sum slu6ala i edna ne sum mogla da slu6am za poe4e ot 10 sek kakto kazah.i osven si4ko dr neznam za6to metalite sa tolkoz vrajdebno nastroeni kum fenovete na 4algata.ako slu4aino nqkoi metul popadne na pop folk koncert 6a napraqt scenata na ni6to ot domati,qica i dr takiva gluposti.a 4algadjiite moje vuob6te da ne ponasqt metula oba4e ne praqt takiva prostotii i ne trugvat da se zaqjdat s nqkoq samo podari fakta 4e ne slu6a "tqhnata "muzika
Научих се без да гледам да те виждам.Научих се без да чувам да те слушам,научих се със сълзи да се смея и да те търся докато те намеря...БЕЗ ТЕБ НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ!
linkin park!!!
на тва му се вика мятъл ... дааа!!!
ami vuob6te ne pomnq imenata na tiq izvratenqci,6toto nikvo vpe4atlenie ne sa mi napravili puk i nali ti kazvam ma ti moje6 li da 4ete6 4e pove4e ot 10 sek ne ostaqm
Първоначално написано от PINK_4E
до тук добре... много мили4ко... ¬¬
аре сега про4ети какво написа преди по/малко от 1 4ас....
Първоначално написано от PINK_4E
![]()
![]()
bez komentar
we'll die alone like a stone ^^
ave ne mi se zanimava s vas ve grozobageri izvrateni slu6aite si taq 6itnq,hodete mirizlivi i grozni va6a si raota![]()
като се осра това е най-лесното измъкване, а?Първоначално написано от PINK_4E
тъпачка.
i aZ sE UBeJdAVAm v SUsHTotO kaTo Te GLEdAmПървоначално написано от пор
iMA LI sMIsUL dA Ti kaZVAm cHE sI tUp, KOgatO sI toLKOVa tUp cHE dAJE NE moJEsh dA gO raZBerESh ?
A veroqtno ako ne bqh, 6tqh da imam i ne6to naprotiv da mi vikat...Първоначално написано от Lil` Bow Wow
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
O, Boje! S tazi usta li celuva6 mayka si za leka no6t? 4akay, 4akay da ne si razklati6 nervi4kite! PUsni malko Azis, 4e da mirne6!Първоначално написано от PINK_4E
![]()
†
†
ама колко си тъпа и простааааааааа! хахахахха като си метъл и веднага си миризлив и грозен, така ли? хахахахаПървоначално написано от PINK_4E
мдаааа, добре. ахахахаха и верно Immortality_ те хвана натясно и ти почна да се измъкваш
и мноо по грозни са някфи чалгари гнуснитака че вземи си затвори грозния плювалник и вземи умри
Любовта е най-висшата степен на омразата
о, страстите отново се разгорещяват ...![]()
А ве копеле не знам за метала ама като слушам Prodigy по дълго време и почва да ме боли главата![]()
i tova go spodelq6 s nas v tazi tema za6toto?![]()
†
†
haha mnogo si prava .. potrepqm te napulno :PПървоначално написано от PINK_4E
т. 2, 9
Ne mislia che vsi4ki metali sa takiva ili neznam si kakvi, a 4algarite sa edi kakvi.
Vsashtnost sam protiv postavianeto na hora pod obsht znamenatel. V zashtita na metala moga da kaja, 4e mi napravi vpe4atlenie kakvi neveroqtni glasove imat nqkoi pevci (naprimer vokalite na soad - neshto perfektno) ili pak na "onaq boza slipknot".
A metalite da gi popitam vie na kakva muzika zappivate? Nadiavam se ne kato oniq ot 63 blok deto vartqt "nothing else matters"
Pozdravi!