- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Mislite Li che ... Metala .. e vreden .. ? :)) auheuhae
6te se saglasia s teb !!!Първоначално написано от пор
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
нас тва кво ни е*е? нали не ставаме ние прости.Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ami...absoliutno vqrno!Първоначално написано от Murderdoll
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
sasi li kva be6e .. a! stasi_girl .. zapushi si nejnite ushi4ki 4e da ne ti stane ne6tu ... nali metala bil vreden![]()
to trebva ve4e sa ti gnoqsali ushite ot teq 4algiiski bozi det gi slushash de ...
tei 4e mai nema ima nujda .. ama za vseki slu4ei , nedai si dqvole , da 4ue6 tozi taka nare4en vreden metal , da byde6 podgotveni da ne ti se razby4ka 4algarskiq mozak , tokuvish si poumnqla![]()
ti da be si vra4ka be??? 6to mislish 4e slusham 4alga??? i kvo te interesuva????slusham tova koeto mi haresva!!!Първоначално написано от mary_jane_666
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
da ti kaja to si izprostqva i bez 4alga ama aideПървоначално написано от Murderdoll
![]()
не знам дали е вреден .
много общо не трябва да се говори.На всеки му действа различно , някои не могат да живеят без него , други не могат да го траят ...на мен ми сейства леко подтискащо..случам метъл когато нещо съм разстроена ...![]()
Леле кви тъпи изказвания видях. Ама тука е бъкано с
некви малоумници бе! Ай дано не ми изтрият мнението заради тва изкаване. Модератори, ако счетете за нужно да корeгирате, бъдете така добри и само ме цензурирайте, щото тряя да кажа нещо важно. Мноол сте зле! Не всички разбира се. Това че някои от вас плитки чалгарски мозъци, не разбира стила, не означава че е тъп. Някога заслужвалили сте се в поне един текст на Бодъм примерно, не щото сигурно огледалните ви мозъци и две думи на български не могат да вържат, да не говорим за английски. И бухала кви гениални ги беше наговорил. Бухи, като не чаткаш от нещо що не си траеш по-дбре, и аз не разбирам американската чалгия, и за мене тва е елементарна музика, ама казвам ли ти го? Като не разбирате от нещо, що не млъкнете подяволите?!?
Give me your best shot motherfucker!
добре го каза.
но как искаш да се заслушат в Децата? на Лайхо дори и аз не му разбирам какво пее понякога. хубаво, ще търся текстовете, но се съмнявам някой чалга фен да го направи.
друг е въпросът, че ако им увираха малко мозъците щяха да вникнат във виртуозните (определено смея да ги нарека така. нищо, че са сравнително млада група) изпълнения на Alexi и Janne, ама нейсе ...
имат един уникален лайв в Париж китарa vs. кийборд соло. едно от най-добрите неща, които съм слушала някога.
пък и не само музиката. самото майсторство в изпълнението. на това му се вика класа, а тя липсва в по-голямата част от музиката, която слушат разбирачите, ама ...![]()
ае нали ти каза, че слушаш чалга ма, кфо се прайш сега?Първоначално написано от stasi_girl
Любовта е най-висшата степен на омразата
aFe... naEtE LI KVo ? shTo NE gO DUhatE vSIchKI ?MetaliTE sI ZnaqT ChE metULA e veLIk, dRugITe sI ZNaqT cHE e mizEriq, koLKOtO I dA PIsHETE NeshTAtA nqMA dA sE PromEnqT, taQ tEMA kRaI NQMa dEEiBA gLUposTA Mu
![]()
awe sq 4e ti var6i6 tapotii pone spored men ( da se napiva6 i da pu6u6 treva) izob6to ama izob6to ne se dalji na metala i moga da ti dam primer sys sebe si za6toto az slu6am QKO METAL ama nito pu6a nito piq ...sq 4e moga da var6a mnogo 6turotii si e verno ama tva si e za6toto sym si takava po priroda a ne za6toto slu6am metal!![]()
Метъла е жестока (в хубавия смисъл на думата) музика.При мен всичко си е наред.На всеки му действа различно.Примерно една моя приятелка щеше да си пререже вените докъто го слушаше...
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
така ли? аз пък познавам д(р)искари и рапъри които признават метъла за добра музикаПървоначално написано от Napu6en-Buhal
така че... НЕ си прав
само това, че те уважавам и малко ме кефиш те спасява от сички думички които мога да кажа
metala e sux..
т. 2, 9
ДОБРЕ, разбрахме ти мнението по въпросаПървоначално написано от Sapphir
айде... кфо повтаряш едно и също като развален грамофон
нЕма смисъл, amyПървоначално написано от amy lee
![]()
тц, тц, тц ...![]()
abe nie avatarite li 6te si kradem s teb a ?Първоначално написано от amy lee
![]()
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
chovek nemoi si izkaje mnenieto bez da go opliuete .. mi she kazvam kolkoto puti trqa che ne mi haresva metala..
т. 2, 9
a koi po dqvolite vyob6te te pita?Tova da e tema kakvo mislite za metala ? ili haresvate li metala ili ne ?Първоначално написано от Sapphir
сори, ама като си го сложих моя и не видях, че ти си с такъвПървоначално написано от The-WishmasteR
утре ше го сменя, обещавам
Sapphir и един път е достатъчно, не е нужно да казваш едно и също 1000 пъти![]()
spoko be ne se urkai kat te kefi si go ostavi .. .Първоначално написано от amy lee
![]()
бе не ви ли писна да спорите за едно и също, деба???![]()