.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 129 от общо 129

Град
    Neverland
    Az puk ne moga da razbera edno,zashto vie chalgar4eta i fashion4eta mislite metalite za nqkvi absolutni izrodi?!A zamislqli li ste se 4e obiknovenno taka nare4enite metali imat opredeleno doooosta pove4e intelect ot vas,4algar4eta.
    Zashto ne vzemete da si zaredite nqkoq pesen,posle da i izvadite texta,poneje nadali shte mojete da go prevedete s gladi4kiq si mozak pomolete nqkoi po nadaren s mozak da vi go prevede,i shte zabelejite predpolagam kolko po golqm smisal ima v nego,ot kolkoto v nqkoq pesen na Azis primerno...
    Ako ne zabelejite smisala,zna4i ste prosto mnoooooooooogo zle,po zle i ot kolkoto sum vi mislila.
    Forever And One I will Miss You!However I kiss you!See you in Neverland-the place where my dreams'll come true.I love you!

а ве не знам дали е вреден мен лично хич не ми харесва (с малки изключения )

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от stasi_girl
    spored men tova e super tupa muzika!!!
    4udia se nqkoi kak moje da ia slusha otvratitelna E!
    ама толкова ... айде нема да ги обиждам хора ... нема !тая музика е каде каде по смислена от сички други стилове !и наистина вреди !аз сега я спирам .... понеже вече... за наи малкото нещо мога да убия човек... за тва че някои ме е настъпил в автобуса примерно ....особено как в много скоро време ще имам въпросните пари ... за пислет и 1 немска палка дет само с 1 удар чупи сека човешка кост ...хора осъзнаите че .... сека музика е за различна възраст ... кат станете по голями ще спрете да слушате метал

Napu6en_Buhal
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от пор
    бе не ви ли писна да спорите за едно и също, деба???
    edInsTEvNoTO SvqsTNo MNeNIe nA pORa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си