- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Още един бан!?!(sherry)
Добре бе, хора, забелязах, че сте започнали да банвате мн потребители, но поне няма ли да ни кажете защо е тази чистка???От всички форумци точно пък sherry не заслужава бан!Нито е флуудила, нито нищо!Поне ни обяснете с какво толкова грешим, та да си просим бана!?Откъде да знам, че аз няма да съм следващия!?Или BaT_GirL, или korn__, или GeRyTo, или който и да е друг!?Кажете ми ЗАЩО е тази чистка на потребители, които са най-ценни за форума!?
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ni6toooo.6e si namerim novi sherry, morsmordre i drugi
Nikoi ne e nezamenim
![]()
![]()
И що ги баннват?И кой ги баннва?
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Нз, нали тва питам и аз!Първоначално написано от Axel_f
Ami za6to verno e bannata 6erry,kakva e pri4inata,pone ni obiasnete,ne moje taka da gubim priateli,a vie samo da si mal4ite...![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ахъм, видях я тази тема.Но аз не вярвам, че някакви хакери влизат в компа на потребителите - това означава, че трябва да е променено нещо от настройките на file sharing!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Осъществил съм контакт с въпросните юзъри и проблема е отстранен, Проблеми вече не би трябвало да има, считам темата за приключена.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html