- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЦСКА - Ливърпул
dobre az ne kazah li momi4eta da ne pi6at...ei go stana kwot kazah tiq zapo4naha da se obesnqvat koq e spe4elila mi zalojete v evrofutbol. ina4e ma4a be6e mn qk iiiii samo glupawi individualni gre6ki napraviha taka 4e zagubihme, smqtam 4e na revan6a 6te vlastva edin otbor - CSKA! i 6te spe4elim i isus hristos 6te se rodi vuv vitleem i 6te zajiveem vsi4ki 6taslivo.
В Англия мача е 0:3 е кфо се стартирате?
Яхаха ня е,дано за купата на УЕФА да ни са падни по нормален жребий.И дано днеска Литекс,Локо ПЛД и Публикум да бият с много.
ПУБЛИКУМ умрете,но рогата победете !!!
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
vui ama dobur ma4 se polu4i do sega ne sum vijdala drug bulgarski otbor da igraqt tolkova dobre sre6tu 4ujd az sum dovolna ot ma4a ( vupreki 4e ne spe4eliheme ama cska igraha perfektno ) e vqrno 4e sapernicite ni ne si davaha mng zor ama .... abe dobur ma4 se polu4i![]()
bihme ama s mn malko![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
ААААААХОХОХОХХОХО ПУБЛИКУУУУУУУУУУУУУУУМ !!!
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
eI Tva e LIteX sI e LiTExi LEvSKi sI E LEvSKi...
oTbORa NA NarODA kaTO izLEzE v EvrOPa NeshTO sE UsiRa a ?
![]()
gazovia да цъкаш случйно hattrick?
uhaa cql gol...za na6ta mila rodina i newinite prekrasni futbolisti tova e veliko postijenie...mi nii na evropeiskoto v 3 ma4a tolkova vkarahme...puk tyka v edin i ne be6e duspa...pri tova s-u liverpool
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...