- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
никога не мих отишъл на нудистки плаж....Първоначално написано от Анонимко
![]()
много съм срамежлив![]()
![]()
Само в банята![]()
От какво се срамувате толкова ? Нищо лошо не виждам в нудитския плаж , преди години виждах , но с нарастването на годините ми осъзнах , че в крайна сметка всички жени си имат "дуди" , всички мъже си имат пишки и няма какво толкова чуждо , ново , странно и невиждано да видиш , че да те шокира и да се загледаш. Никой никого не оглежда на такива плажове. Човек отива, за да разпусне и да се отпусне, без ограничения.
Envoi moi ! ;]
Когато съм сама-да,но иначе ако фемилито си е вкъщи съм облечена.
Twilight FANPIRE
Ами случвало се е да се мотая гола из къщи, обаче когато съм абсолютно сама и след баня обикновено .
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Да,ака сме само със сестра ми вкъщи.А миналата година,бях ми на село със сестра ми и бяхме останали сами по едно време и се съблякохме и тичахме голи из двора,ама ни беше видяла една съседка
,и беше казала на наште,та стана мазало след това
![]()
Не, мразя да ми се мандарехца насам-натам онуй отпред.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
У нас винаги има човек така,че не съм опитвала.А на нудистки плай не бих ходила - на нищо на света.
Не виждам какво ограничение е едни 'слипове' за мъжете и по едно парцалче за жената !!Първоначално написано от Mihailova
То това ако е ограничение , не знам ,,
По темата ; Ходя често гола у нас , дали след баня дали не, кеф ми еЯсно е че когато няма никой у нас , понякога обаче ако баба си е у нас не ми пречи тя си е долу ,аз горе си се мотая
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ъъ .. не![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
sladkish_14 Да, драга - ограничение е. Ти ходила ли си на такова място? - Не. Тогава как можеш да коментираш? Че ти, ако един ден отидеш в Ибиса и видиш как се "ебат" - без извинение по дискотеките пред очите на всички инфаркт ще получиш.
Envoi moi ! ;]
Не живея сама, следователно не.
Но пък често си се разхождам по бельо.![]()
Суетата.Моят любим грях.
мии не...е след баня понякога ама иначе ...
![]()
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Уж си е мой дом, ама се мотаят разни елементи, и много волност нямам.
Сега да се лиша от готвещ, чистеш, перящ и пазаруващ персонал (тоест да изселя родителите в другия апартамент) само и само за да си водя свободно женски, или да си вея шнорхела...
Май нема да е скоро.![]()
i az sam taka...Първоначално написано от wetti
![]()
![]()
![]()
Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!
Миии не не ходя гола защото срещу мен случайно има блок от който всичко се вижда...![]()
Имам си щори ама все пак...
И не би ми било приятно да ходя гола...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чисто гола не ходя , но да речем по бельо често си се мотая . Не ми пречи![]()