- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
С брат ми се къпеме заедно,а когато сме на село може и да си ходим чисто голи из къщата
Ъъъъ... Не .. xP Аз ходя най-много по underwear(бекини .. .нещо от сорта) и по потниче ... Но само като съм сама. Ако има някой ме е срам .. а й кво .. някакво аз си шмата гола у нас и наште ще ме гледат просто е така ..Егати неловкото ще стане ..
некомфортно ми е без дрехи,некво ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Гол никога не ходя, най-много по боксерки да се съблека, когато няма никой вкъщи...Иначе на нудистки плаж не бих отишъл!
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
ЪХ не...гола не,но примерно по пижама или по бельо да се шматкам из стаите,да.
понякога![]()
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
+1Първоначално написано от evalongoriq
![]()
... и някой ти звънка на вратата, а ти се счупваш от бързане да намериш коя дреха, къде си захвърлил, та да не му се покажеш в пълната си прелест.
Не, благодаря.
Ходя най-много по бикини и някаква тениска size XXL. Така ми е най-комфортно.
по някога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
Не.Мен винаги ми е студено >.<''
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
+1!Първоначално написано от wetti
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
аа у насс гола никой път е ако сам сама де ама в повечето случаи сам си облечена по следния начин обличам си шертите и бюстиеето и ми е свободно![]()
![]()
Нее![]()
Защо? Да не искаш да ни шпионираш "мимке"?![]()
По темата: Не,никога.![]()
“And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.”
Не![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Е как бе бахти якото, чистак след баня особено лятото на климатика (ама не централно щот се настива), от сякаде кожата ми поеме кислород.![]()
И аз такаПървоначално написано от So_Lonely
![]()
![]()
![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Ами чисто гола не ходя, защото у нас все има някой и е малко конфузно иначе само до банята притичвам и мама също. Иначе си ходя с някви леки дрешки...