.
Отговор в тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 335

Hybrid View

Град
    Марс & Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от So_Lonely
    Хахах страхотен въпрос!Аз постоянно си ходя по боксерки и ме е голям кеф!Наще все ми викат да се облека ама аз не та не шото така ми е некво свободно такова !
    И аз така
    Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти

Ами чисто гола не ходя, защото у нас все има някой и е малко конфузно иначе само до банята притичвам и мама също. Иначе си ходя с някви леки дрешки...

Супер фен Аватара на Djuff
    Ами не, но лятото с баща ми си ходим по гащи и потник из къщи

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Еми като съм сама,ама чак гола не,по гащички съм си седяла на компа,ама чак без гащи ми е леко некомфротно.
    Брях,брях

да бе сега в тоя студ моа' ли да са иСпукам гол в нас
    лятото като стана от леглото

Повече от фен
    не,никога хаха..

Град
    Sofia
    Само,когато съм само със сестра ми вкъщи

Почти винаги кат ги няма наще.Най-вече лятото кат съм в нас бос и гол е едни боксерки слагам де

Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
    Абе вий нормални ли сте,как ще се разкарвам както ме е майка родила из вкъщи Мнооого рядко като изляза от банята и съм по бельо (пак не съвсем гола) да се случи да се разходя из стаите така,ама тва ше е щото си търся нещо Пък тва за нудистките плажове....честно казано не бих отишла.Някакси не се чувствам комфортно да съм по едното откровение сред толкова хора
    +1
    Даже и да съм сама вкъщи имам чувството , че някой ще ме види от някъде знам ли Не ми е удобно и ми и гадноо

Цитирай Първоначално написано от Wannie
    Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
    Абе вий нормални ли сте,как ще се разкарвам както ме е майка родила из вкъщи Мнооого рядко като изляза от банята и съм по бельо (пак не съвсем гола) да се случи да се разходя из стаите така,ама тва ше е щото си търся нещо Пък тва за нудистките плажове....честно казано не бих отишла.Някакси не се чувствам комфортно да съм по едното откровение сред толкова хора
    +1
    Даже и да съм сама вкъщи имам чувството , че някой ще ме види от някъде знам ли Не ми е удобно и ми и гадноо
    +1

Мега фен Аватара на teenems
    Аз не дори и да съм сама.Просто не се чувствам комфортно всичко да ми се вее
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Постоянно.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Когато съм сама ходя по бикини или прашки, абе по гащи макс. Това в много горещите летни дни, иначе обикновено поне тениска имам, обаче не мога да се прибера вкъщи да си седя с чорапите, направо се побърква, свалям обувките и веднага разкарвам чорапите Мразя чорапи!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Случва ми се понякога, примерно като изляза от банята и оставам малко по-дълго без дрехи, но иначе не ми е най-любимото нещо.
    Nothing Last Forever

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Да, като съм сам вкъщи и е лято си ходя чисто гол, като наближи наще да се прибират от работа слагам едни шорти и това е, сега напоследък само като почивам и имам време и е лято, тогава инъче е яко, даже лятото си спя чисто гол-не виждам кво странно има-сега като пораснах малко ми е странно, но пак го правя понякога, дае вечерта съм излизал гол навън-голям кеф на прохлада лятото /ама аз съм в къща и никой не ме вижда /

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Да, като съм сам вкъщи и е лято си ходя чисто гол, като наближи наще да се прибират от работа слагам едни шорти и това е, сега напоследък само като почивам и имам време и е лято, тогава инъче е яко, даже лятото си спя чисто гол-не виждам кво странно има-сега като пораснах малко ми е странно, но пак го правя понякога, дае вечерта съм излизал гол навън-голям кеф на прохлада лятото /ама аз съм в къща и никой не ме вижда /
    ти ме подсети за един мой познат дето излязал от морето през нощта чисто гол и двама полицаи го питали що не си носи документите
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Чак гол, не. По боксерки - да.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Ако няма никой и ако е топло- да.

Повече от фен Аватара на fls63
    Е чак чисто гола-не.Ходя по сутиен и гащички,дори и в хладните дни.Ако пък вече е по-студено обличам на приятеля ми тениската, а него го оставям да си стои само по боксерки ;З

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Понеже не нося бельо/нося само когато съм неразположена/ ходя с едни тениски - развлечени малко под задника ми. Но това лятото сега зимата с клин, анцуг...Зиморничава съм.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от _Baby_ Виж мнението
    Понеже не нося бельо/нося само когато съм неразположена/ ходя с едни тениски - развлечени малко под задника ми. Но това лятото сега зимата с клин, анцуг...Зиморничава съм.
    ти го караш на памперси верно, не една или две теми си пускала колко са ти удобни в автобуса

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от _Baby_ Виж мнението
    ?!?!? Извинявай, ама наистина ли не носиш бельо!? Не те ли дразнят шевовете на панталони, клинове? Баси странното....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    ?!?!? Извинявай, ама наистина ли не носиш бельо!? Не те ли дразнят шевовете на панталони, клинове? Баси странното....
    Наистина да. Иначе не ме дразнят честно казано.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Спя чисто гола, и като се изкъпя не се обличам, докато не се наложи да излизам. Също и като стана от сън.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Случва се лятото примерно по бикини и сутиен, но трябва да съм сама за да си го позволя или само с майка ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си