- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
Ами не, но лятото с баща ми си ходим по гащи и потник из къщи![]()
Еми като съм сама,ама чак гола не,по гащички съм си седяла на компа,ама чак без гащи ми е леко некомфротно.![]()
Брях,брях
да бе сега в тоя студ моа' ли да са иСпукам гол в нас![]()
лятото като стана от леглото![]()
не,никога хаха..
Само,когато съм само със сестра ми вкъщи
Почти винаги кат ги няма наще.Най-вече лятото кат съм в нас бос и гол е едни боксерки слагам де
+1Първоначално написано от MaCeTo_
Даже и да съм сама вкъщи имам чувството , че някой ще ме види от някъде знам лиНе ми е удобно и ми и гадноо
![]()
Az xodq gol kogato nqma nikoi a cqla lqtna vakancia bqx chisto gol v nas a i si spq gol dori i sega sum gol
Аз не дори и да съм сама.Просто не се чувствам комфортно всичко да ми се вее![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Когато съм сама ходя по бикини или прашки, абе по гащи макс. Това в много горещите летни дни, иначе обикновено поне тениска имам, обаче не мога да се прибера вкъщи да си седя с чорапите, направо се побърква, свалям обувките и веднага разкарвам чорапитеМразя чорапи!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Случва ми се понякога, примерно като изляза от банята и оставам малко по-дълго без дрехи, но иначе не ми е най-любимото нещо.
Nothing Last Forever
Да, като съм сам вкъщи и е лято си ходя чисто гол, като наближи наще да се прибират от работа слагам едни шорти и това е, сега напоследък само като почивам и имам време и е лято, тогава инъче е яко, даже лятото си спя чисто гол-не виждам кво странно има-сега като пораснах малко ми е странно, но пак го правя понякога, дае вечерта съм излизал гол навън-голям кеф на прохлада лятото /ама аз съм в къща и никой не ме вижда/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чак гол, не. По боксерки - да.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Е чак чисто гола-не.Ходя по сутиен и гащички,дори и в хладните дни.Ако пък вече е по-студено обличам на приятеля ми тениската, а него го оставям да си стои само по боксерки ;З
Понеже не нося бельо/нося само когато съм неразположена/ ходя с едни тениски - развлечени малко под задника ми. Но това лятото сега зимата с клин, анцуг...Зиморничава съм.
Спя чисто гола, и като се изкъпя не се обличам, докато не се наложи да излизам. Също и като стана от сън.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Случва се лятото примерно по бикини и сутиен, но трябва да съм сама за да си го позволя или само с майка ми![]()
Лятото цялата потна като свиня цял ден се търкаля на дивана, а горкия и баща искал само да си почине след работа без да хване хламидия в къщи.