- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
Хода и понякога спа гол.И кво?![]()
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Lele.Az pyk nikoga nqma da trygna u nas gola ili polugola,ako u nas ima nqkoi!Pylen absurd.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Че то като си голичък си е най-добре физически.Нямаш някакви гадни дрехи които да ти пречат и се чувстваш о-свободно.Поне според мен деПървоначално написано от Анонимко
![]()
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
Redovniq mi nomer kogato sam sama da se motaq po pra6ki, kogato sam s maika mi ili sestra mi problem nqma ama kato ba6ta mi e vka6ti si hodq po T-shirtka i ne6to kasi4ko nadolu
I CAN'T GET NO SLEEP
Mi bih jelal da hodq gol ili po boxerki u ka6ti ma az jiveq sas ba6ta si,dqdo si i baba si dqdo mi e na raota i se vra6ta kam 18:00 ba6ta mi na raota moi se varne i vav 18:00 moi i sled 00:004asa...Baba mi izliza hodi na nekvi kafeta razkarva se sas neini priqtelki i znam li q...Ma moi da si doi vav 02:00 naobed dori za 5min ma moi tq nea grafik i samo pribira se i vliza i az po boxeri sedq pred PCto i vika ko prai6 we az mi igraq XAXA...
Girls,Games and Music is the life!!!
хаха ми и аз си ходя гол чат пат...също и гол си спа понякога мноо готино е..![]()
Badi GaD za ne te e qD
Ami az si Jiveq sam s Brat mi u doma.
Spq i po vsqko vreme kogato nqma averi iz nas sum si gol Golqm Kef si e !!!!
Ми аз мн обичам да си ходя голичка, ама не съвсем гола, а по прашчици и някво потниче мн ми е веселко. Е кат наште ка в нас не хаха.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
У нас само брат ми търчи гол из апартамента,ама той е още малък.Родителите ми не ходят на нудитски плажове,а мен не ме е срам да се преобличам пред мама.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Hodq gola kogato sym sama,ina4e kogato mama e vky6ti si slagam po nqkoi bikini.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Az ne xodq gola v nas samo po kusi pantalonki ili po leki drexi. :P
Да ве, представете си само, че сте работници и гледате как в апартамента срещу вас се разхожда голо едно момчеКак си го представяш!?От двете страни на апартамента ми има бкок - и двата блока са мн близко до моя и няма да скрия от вас, че често наблюдавам момичето, което преди няколко години харесвах, как се разхожда тя по сутиен
![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
ммм обожавам да се разкарвам гола напред назад когато съм си сама...или ако не гола то поне по бельо :>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
I az taka 6toto mn me e sram ot tateПървоначално написано от Elberet
![]()
Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.
otdolu po princip sum si oble4ena, ama otgore savsem redovno si se razhojdam po sutien v nas....
Ходя си по боксерки пък като излезна от банята и като ми се намокри хавлията ме домързява да си сложа гащи и си се разхождам гол естествено ако няма външни лица вкъщи
i аз правя така понякоаПървоначално написано от thirteen
![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
винаги си ходя гола вкъщи или поне по прашки то аз и гола спя.... :P
ахах ми и аз ходя гол по някога..супер айляк е,..пак и е мноо готино да си спиш гол
![]()
![]()
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Ходя само когато съм сам в нас след кат съм се изкъпал, иначе не
![]()
![]()
и Интер
sy6toto se otnasq i za menПървоначално написано от thirteen
!!!PEACE!!!
Абе вий нормални ли сте,как ще се разкарвам както ме е майка родила из вкъщи![]()
Мнооого рядко като изляза от банята и съм по бельо (пак не съвсем гола) да се случи да се разходя из стаите така,ама тва ше е щото си търся нещо
Пък тва за нудистките плажове....честно казано не бих отишла.Някакси не се чувствам комфортно да съм по едното откровение сред толкова хора
![]()
![]()
![]()