- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
гол не но винаги по боксерки и няква тениска
дори сега съм така![]()
различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
[А.Айнщайн]
На мен не ми е комфортно да се разкаравам така в пеисъствието на нашите. Освен това ми е неудобно като ми се размята, може би щото ми е голям) Предпочитам по боксерки или квото там нося
Пък като сме с приятелката ми заедно се случва по-често да се разкарвам така, ама ми е по-гот!
![]()
Respect my Shits!
в нас се мотая само по 1 слипове а през зимата по пижаме.... :P от никои не ме е срамдори съм слизам по пижаме и чехли през зимата да си зема семки и тва пред очите на най голямото кафене в квартала ... гледаха ме като индианци
не можеха да асимилират че има толкова луди хора на които да не им пука от нищо
![]()
Не - ходя си нормално облечена в къщи.Случайно попаднах на нудистки плаж и не ми хареса , напротив.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Ае ккаво ви става бе???УЖАСт!Ам че те родителите ви колко години голи са ви виждали сигурно им еписнало.Какво се срамувате.Няма нищо страшно бе.В нащо смеиство само маика ходи по бикини или там някви други гащи.Иначе аз и бащата понякога са мандахерцаме голи![]()
зависи как е деня.Примерно ся стана 4 дена съм сам и се гол си ходя в нас.Аиде ако ся в момента трее сам точен съм със сиви боксерки на ЛОРД.Иначе 1 път в годината ходим преди Нова Година на такава баня дето едната баня е само МЪЖЕ ,а другата са само ЖЕНИ.Всичко е голу и са капи в басеин с минерална вода.ЛУД КЕФ Е !!!!!!!Нямам думи,хим виждаш и как се развива поколението и знаеш дали изоставаш или не
![]()
Интерестно ми е да влезна при жените
Ам нудистки плаж бих отишил и с наще ама като скивам маика и ще ми е тъпо иначе с приятелака или приятели бих отишъл!
![]()
Emi gola si hodq v nas kato nqma nikoi.I to samo kato izlqza ot banqta.Kato sym mokra oshte dokato si sresvam kosata.Ama vednyj ot otsreshtnata terasa nqkaf sedeshe i me gledashe i zeh da se obli4am ve4e.Toi seki den sedeshe tam po tva vreme posle 10 dena..dokato ne mu svarshi po4ivkata.i sq malko se oglejdam dali ima nqkoi po terasite i togava maham havliqta![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
da kajem 4e ne sam nai golemiq fen na drehite,kogato sam sam v ka6ti VINAGi hodq goli4ak,kogato ima nqkoi ot na6ite i se preobli4am stoq po 100 4asa po belio,a otka4a li si tancuvam gol,da mi se vee ......,lqtoto obi4am da spq gol,ae s 3 dumi drehite mi pre4at!
![]()
Живей така 4е когато умреш и дявола да ти запали свещ!
uKoHoMucTa ти си от моита партия!![]()
Ми що не се съберете да си танцувате голи заедноПървоначално написано от HanoMnaH
?
ae az poprincip ne sa mqtam gol mn mn ne 4e me e sram ami prosto mi e kofti da sa iztukna pred moite da re4em 4istak bursak i da po4na da gleam TVa ina4e po bokserki nqmam problem
za nudiski plaj... mi ne bih sa prestra6il nz 6to
puk sus na6ite absurt !!!
E...gola opredeleno ne se razhojdam...moje bi ponqkoga po belio...inache nai-obicham da se motaq sled banq s halat ili havliq![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
у нас си ходя по боксерки или къси панталонки щот е удобно ама тотално гол нена нудистки плаж бих отишъл ама само да гледам
![]()
Аз пък по пижама зимата си разхождам кучето сутрин и вечер късно. И по пантофи също. Хич не ми пука кво ще си помислят - тва лудото куче сутрин в 6 и нещо пикае, а вечер винаги след 12. Явно има проблеми с пикочния мехур.Първоначално написано от korn___
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Бе малко не върви да си го мандахерцаm пред наще било то и пред майка ми.Най малкото,че татко ми може да получи комплекс за малоценност като го види,(да живее скромността)ама иначе си се размотавам по боксерки.![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
e,samo ne razbrah,ot kakvo vi e neudobno,kato ste goli?!nali taka sme se rodili be hora,to si e estestveno i normalno horata da sa ot vreme na vreme goli.
i az vku6ti kato sum sama sum bez drehi,a na nudistki plaj sum bila s priqteli i pak bih oti6la,za6toto use6taneto ot dopira na pqsuka i vodata s goloto ti tqlo e neveroqtel!
p.s. s na6ite ne bih oti6la,tqh gi e sram![]()
Само когато наште ги нема![]()
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares!!!
Reach out and touch faith!
ami da vi kaja ne6to. ne moga da razbera kakvo vi pretesnqva da vi vidqt po belio ama goli e pak ne e golqm sram shoto nali te sa vi mili zadnicite dokato ste bili malki pak i malko goli hora sa vijdali prez celiq si jivot . kakto i da az si hodq kakto mi haresa po bokseri ot banqta izlizam samo s edna havliq na krysta. edin pyt me hvanaha da hodq gol v ky6ti i mi se razvikaha ama az im kazah "EEE basi malko li sti mi mili zadnika kato malak pak se i samnqvam 4e ne si vijdali goli maje i jeni " i tva be6e pove4e ne me zaka4at shtoto si e taka . TO MNOOGO DYLGO STANA BE
Ходя гол или по боксерки вкъщи когато наще ги няма, иначе когато са си в нас спазвам уважение![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
И аз когато няма никой си се разхождам голо,но иначе се попокривам лекичко.
az v ka6ti si hodq po edna teniska i po pra6ki![]()
no teniskata ne dalki4ka ina4e me e sramot ba6ta mi i brat mi
a na nidistki plaj s na6ite nikogaaaa![]()
A moge li da doida do vas i da svalim tezi pra6ki.az v ka6ti si hodq po edna teniska i po pra6ki Laughing
no teniskata ne dalki4ka ina4e me e sram Embarassed ot ba6ta mi i brat mi
a na nidistki plaj s na6ite nikogaaaa Twisted Evil![]()
![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
aam 4e ideiata ne e lo6a no 6te mi e po dobre ako nema nikoi v nas
moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i
мммм чат пато обичам да се мандахерцам из нас гол, преди къпане или след къпане, просто обичам да си гледам тялото и даже понякога излизам да си взимам хавлията отвънка гол, не си мислете, че е нещо елементарнозащото живея в къща и излизам от нея на 10м-20м,за да си взема хавлията, досега никой не ме е виждал, поне не съм забелязъл
иначе да се разхождам гол пред наще, тц не мо харесва като идея, просто не са ме възпитали по този начин
![]()
4isto gola samo sled bania i to ako sam sama ili s maijka a ina4e po pra6ki i po sutien sam po4ti vinagi kato e mn toplo a ina4e s gramadna teniska se 4uvstvam naj qko
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!А животът-той е като копейка-звънне,дрънне и офейка!!!
E 4ak gola ne ama ako sum s nqkoq po dulga teniska redovno se razkarvam taka iz doma