.
Отговор в тема
Страница 3 от 14 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 335

Град
    4-ти километър 2-ри етаж 3-та стая до прозореца
    гол не но винаги по боксерки и няква тениска
    дори сега съм така
    различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
    [А.Айнщайн]

Град
    Пловдив
    На мен не ми е комфортно да се разкаравам така в пеисъствието на нашите. Освен това ми е неудобно като ми се размята, може би щото ми е голям ) Предпочитам по боксерки или квото там нося Пък като сме с приятелката ми заедно се случва по-често да се разкарвам така, ама ми е по-гот!
    Respect my Shits!

Супер фен

:)

в нас се мотая само по 1 слипове а през зимата по пижаме.... :P от никои не ме е срам дори съм слизам по пижаме и чехли през зимата да си зема семки и тва пред очите на най голямото кафене в квартала ... гледаха ме като индианци не можеха да асимилират че има толкова луди хора на които да не им пука от нищо

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Не - ходя си нормално облечена в къщи.Случайно попаднах на нудистки плаж и не ми хареса , напротив.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Ае ккаво ви става бе???УЖАСт!Ам че те родителите ви колко години голи са ви виждали сигурно им еписнало.Какво се срамувате.Няма нищо страшно бе.В нащо смеиство само маика ходи по бикини или там някви други гащи.Иначе аз и бащата понякога са мандахерцаме голи зависи как е деня.Примерно ся стана 4 дена съм сам и се гол си ходя в нас.Аиде ако ся в момента трее сам точен съм със сиви боксерки на ЛОРД.Иначе 1 път в годината ходим преди Нова Година на такава баня дето едната баня е само МЪЖЕ ,а другата са само ЖЕНИ.Всичко е голу и са капи в басеин с минерална вода.ЛУД КЕФ Е !!!!!!!Нямам думи,хим виждаш и как се развива поколението и знаеш дали изоставаш или не Интерестно ми е да влезна при женитеАм нудистки плаж бих отишил и с наще ама като скивам маика и ще ми е тъпо иначе с приятелака или приятели бих отишъл!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Emi gola si hodq v nas kato nqma nikoi.I to samo kato izlqza ot banqta.Kato sym mokra oshte dokato si sresvam kosata.Ama vednyj ot otsreshtnata terasa nqkaf sedeshe i me gledashe i zeh da se obli4am ve4e.Toi seki den sedeshe tam po tva vreme posle 10 dena..dokato ne mu svarshi po4ivkata.i sq malko se oglejdam dali ima nqkoi po terasite i togava maham havliqta
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

da kajem 4e ne sam nai golemiq fen na drehite,kogato sam sam v ka6ti VINAGi hodq goli4ak,kogato ima nqkoi ot na6ite i se preobli4am stoq po 100 4asa po belio,a otka4a li si tancuvam gol,da mi se vee ......,lqtoto obi4am da spq gol,ae s 3 dumi drehite mi pre4at!
    Живей така 4е когато умреш и дявола да ти запали свещ!

uKoHoMucTa ти си от моита партия!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HanoMnaH
    uKoHoMucTa ти си от моита партия!
    Ми що не се съберете да си танцувате голи заедно ?

Guest
    ae az poprincip ne sa mqtam gol mn mn ne 4e me e sram ami prosto mi e kofti da sa iztukna pred moite da re4em 4istak bursak i da po4na da gleam TV a ina4e po bokserki nqmam problem za nudiski plaj... mi ne bih sa prestra6il nz 6to puk sus na6ite absurt !!!

E...gola opredeleno ne se razhojdam...moje bi ponqkoga po belio...inache nai-obicham da se motaq sled banq s halat ili havliq
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Град
    на гъза на географията:)
    у нас си ходя по боксерки или къси панталонки щот е удобно ама тотално гол не на нудистки плаж бих отишъл ама само да гледам

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    в нас се мотая само по 1 слипове а през зимата по пижаме.... :P от никои не ме е срам дори съм слизам по пижаме и чехли през зимата да си зема семки и тва пред очите на най голямото кафене в квартала ... гледаха ме като индианци не можеха да асимилират че има толкова луди хора на които да не им пука от нищо
    Аз пък по пижама зимата си разхождам кучето сутрин и вечер късно. И по пантофи също. Хич не ми пука кво ще си помислят - тва лудото куче сутрин в 6 и нещо пикае, а вечер винаги след 12. Явно има проблеми с пикочния мехур.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Бе малко не върви да си го мандахерцаm пред наще било то и пред майка ми.Най малкото,че татко ми може да получи комплекс за малоценност като го види,(да живее скромността)ама иначе си се размотавам по боксерки.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

nenito
    Guest

!!!

e,samo ne razbrah,ot kakvo vi e neudobno,kato ste goli?!nali taka sme se rodili be hora,to si e estestveno i normalno horata da sa ot vreme na vreme goli.
    i az vku6ti kato sum sama sum bez drehi,a na nudistki plaj sum bila s priqteli i pak bih oti6la,za6toto use6taneto ot dopira na pqsuka i vodata s goloto ti tqlo e neveroqtel!
    p.s. s na6ite ne bih oti6la,tqh gi e sram

Град
    Vratsa
    Само когато наште ги нема
    Your own personal Jesus
    Someone to hear your prayers
    Someone who cares!!!
    Reach out and touch faith!

PROBLEM
    Guest
    ami da vi kaja ne6to. ne moga da razbera kakvo vi pretesnqva da vi vidqt po belio ama goli e pak ne e golqm sram shoto nali te sa vi mili zadnicite dokato ste bili malki pak i malko goli hora sa vijdali prez celiq si jivot . kakto i da az si hodq kakto mi haresa po bokseri ot banqta izlizam samo s edna havliq na krysta. edin pyt me hvanaha da hodq gol v ky6ti i mi se razvikaha ama az im kazah "EEE basi malko li sti mi mili zadnika kato malak pak se i samnqvam 4e ne si vijdali goli maje i jeni " i tva be6e pove4e ne me zaka4at shtoto si e taka . TO MNOOGO DYLGO STANA BE

Ходя гол или по боксерки вкъщи когато наще ги няма, иначе когато са си в нас спазвам уважение
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

И аз когато няма никой си се разхождам голо,но иначе се попокривам лекичко.

dideto__
    Guest
    az v ka6ti si hodq po edna teniska i po pra6ki
    no teniskata ne dalki4ka ina4e me e sram ot ba6ta mi i brat mi
    a na nidistki plaj s na6ite nikogaaaa

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    az v ka6ti si hodq po edna teniska i po pra6ki Laughing
    no teniskata ne dalki4ka ina4e me e sram Embarassed ot ba6ta mi i brat mi
    a na nidistki plaj s na6ite nikogaaaa Twisted Evil
    A moge li da doida do vas i da svalim tezi pra6ki.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

aam 4e ideiata ne e lo6a no 6te mi e po dobre ako nema nikoi v nas
    moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i

мммм чат пато обичам да се мандахерцам из нас гол, преди къпане или след къпане, просто обичам да си гледам тялото и даже понякога излизам да си взимам хавлията отвънка гол, не си мислете, че е нещо елементарно защото живея в къща и излизам от нея на 10м-20м,за да си взема хавлията, досега никой не ме е виждал, поне не съм забелязъл иначе да се разхождам гол пред наще, тц не мо харесва като идея, просто не са ме възпитали по този начин

Град
    неизвестно
    4isto gola samo sled bania i to ako sam sama ili s maijka a ina4e po pra6ki i po sutien sam po4ti vinagi kato e mn toplo a ina4e s gramadna teniska se 4uvstvam naj qko
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!А животът-той е като копейка-звънне,дрънне и офейка!!!

Град
    U doma;)
    E 4ak gola ne ama ako sum s nqkoq po dulga teniska redovno se razkarvam taka iz doma

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си