- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
Е са си зех едно ледено душче след тежък ден из жегата и са ми се веят такъмите по натурален начин.
[/b]v nas si xodq ponqkoga gola ponqkoga po sutien i prashki![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Аз си ходя доста често, но само когато съм сам![]()
Where we're going, we won't need eyes to see.
Естесвено, много е яко да си чешам косматият гъз, докато ям сладолед!
НЕ РАЗБИРА СЕ!
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
![]()
![]()
![]()
аммм не гол не ама по боксерки да.И то мноо често!!!
Не обичам някой да ме гледа гола не че ме е срам даже обратното срам трудно ме хващя нямам нищо различно от това което другите момичета ама мросто не ми е приятено майка ми или още по малко баща ми да ме гледа гола ха ха тфа е тъпо инъче ако живеех сама сигурно по цял ден щях гола да се разкаравм...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
I az taka pravia i daje dosta chesto i gola ama to nashte chesto gi niama i ostava samo kucheto, ostavashe i ot nego da se pritesniavam i to nali sashto hodi goloПървоначално написано от lose`my`mind
![]()
Хихи, и аз абсолютно същото, кучето не ме притеснява, ама ако има някой друг с далга тениска или бикиниПървоначално написано от Анонимко
Когато нашите ги няма си обикалям гола из къщи,но иначе не!иначе си вървя с къси панталони и някоя фанелка
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
мне не ходя гола по вкъщи просто незнам в кой момент брат ми ще си дойде и ще ме види така че предпочитам да не ходя гола у нас
че чак такав голям проблем ли е да те види гола, кво от тваПървоначално написано от PinkGirl
Ше я фане срамПървоначално написано от Ilianka_14
![]()
. Мене сестра ми няма такива проблеми.
обикновено съм по боксерки,но се случва и гол да си ходя-когато ме мързи да си търся гащи
-------------------------------------Първоначално написано от Desert Rose...
ДА! Кво се срамувате от майките си, бе? Нали те са ви раждали и са ви миели г*зовете толкова време? Кво ще се срамувам от тях. Аз и от баща ми вече не се срамувам, а си ходя пред приятелките ми по цици. Кво да ви кажа, за мен си е нормално.
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ООо да бе!Сега си го представям!!!Маам се насам и натам само по чорапи и от отсрещния блок бабичките се кефят.![]()
Пфффф
Neee 4ak puk takiva ekstri...Hodq kato sum sama po sytien i ga6ti4ki ama 4aka puk gola... sq sorry ama nekak si ne mi se stryva normal..
гола-не!но по някви къси панталонки и потниче или бельо-да.
Ами не се разкарвам гола из къщи. Абе по принцип само брат ми си развява голотиите от време на време.
Не ходим на нудистки плаж.
"Hominem te esse memento"
Em az si se razkarvam gola iz nas... Samo kogato ba6ta mi si e v ku6ti si pozvolqvam da se razkarvam samo po sutien i pra6ki bez problemi![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
e kvo vsichki za sasedite i blokovete otsreshta se pritesniavate, za zavesi i perdeta ne ste li chuvali?
Аз пък се разкарвам по боксерки постоянно, но бащата като се прибере след работа и веднага ми ги сваля.
![]()
Cobaine blows his face off and becomes a legend
Heroine and a shot gun and a hero was made
Maybe I should do that shit so iborgork can get paid
Terrible, What ya know about terrible ?!?
Terrible, you don't know what's terrible!
И аз така..Първоначално написано от LP_girl_14
auuuuu na brat mi tupaka vuobshte ne mu dreme hoi si takuf izliza si ot baniata gol razhojda si se zima si havliikata i vuobshe ne go ebe na4i.......az si hodia s kusi pantalonki i nekfa teniska ili potnik i poniakoga kato sum sama si hodia gola,to ne 4e si hodia gola de shoto e malko nekomfortno...abe kakto i da e...i na mameto vuobshe ne mu puka...samo az si se kria![]()
Аз си пердаша по мъде и по паца редовно.Боли ме курац,който си няма да гледа....няма срамно.
БИЗНЕСМЕН-ПАТРИОТ