- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
Че защо не аз съм си в нас и си правя каквото си поискам на който не му понася да се изнася!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
ako gola ima6 v predvit po belio da hodia si gola no na6te ne
Get rich or die trying
2pac
Ами какво да ви кажа деца, няма нищо по-естествено от това човек да си ходи гол.. Това разбира се вече е въпрос на лично удобство. Аз специално когато съм самичък не се свеня да се освободя от досадните дрехи....споко мамо, не сядам на бялото канапе без да съм се къпал!
I HAVE IT ALL!
Аз дори и в стаята си не ходя гола от както забелязах някаква жена, която засредоточено ме гледаше как си се разхождам гола след като тъкмо се бях изкъпала.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Men neme e sram ot maika mi e priqtelkite mi , no repd ba6ta mi nikoga nebih se sablqkla![]()
Nqkoi den nie shte bydem zaedno...,zashtotosi obeshtahme che shte bydem.{}
Има си щори и пердета зад тази работа.Първоначално написано от Absconding
I HAVE IT ALL!
мойта майка ходи дибидюс гола из къщи като се проблича ходи в банята и т.н
ама без бельо!![]()
help me!![]()
Mi az si hodq samo po bokserki v nas mnogo si obi4am a i mi e po prohladno no gol nikoga
Ох бее, остави жената да си ходи както й е удобно! Майка ти е и ще си ходи както си иска. А това е най-естественото и природно нещо.Първоначално написано от forrzi
I HAVE IT ALL!
не. страх ме е, че портрета на бабата на майка ми ме гледа.
съвсем сериозно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ела на мое място да видиш какво е и после говори...Първоначално написано от Maxi_Sky
![]()
Да не тоя кадето е на аватара, щото в противен случай и ме ще ме е страхПървоначално написано от пор
![]()
По темата:като няма никой у нас си се разхождам по.......няма да давам подробости.
Finley
Ba6 gola ne se razxojdam.Kato sam sama si se 6matkam po ga6ti, a i ot maika mi ne me e sram. Sa pred ba6ta mi gledam da si turnem nekoq dre6ka 4e me e sram.
Само когато съм сама-мн ми е яко без дрехи![]()
Първоначално написано от Finley
прабаба ми не е Горгона Медуза
![]()
впрочем, сега стана много студено да се разхождаш нуди вкъщи ... особено, ако имаш лобопитни съседи на отсрещната улица![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
hm... abe ponqkoga si xodq gola ama rqdko 6toto sam mnogo zimorni4evai mi e studenoxaxa ina4e mi e qko gola
E u nas hodq golq kogato nqma nikoi-na6te sa na rabota a sestrite mi na daskalo.I pak ne sam chisto gola.A ina`e ot sestrite mi i maika mi ne se kriq,ne me e sram ot tqh.No pred bashta mi vse pak.....
Mda mnogo 4esto 4isto gol no i po bokserki i pra6ki se razhojdam.![]()
Да. Много често просте ме мързи да се обличм, ако няма да излизам някъде.
Greets
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Много ясно...само кагато ми е кеф.![]()
...а това е доста често !
e estestveno kato sam v cikal ne hodia gola, che togava dori kucheto me gleda podozritelno
Гола-не.Но често си се разхождам по прашки (или боксерки - зависи).Бахти якото![]()
![]()