- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
въй,въй,въй идва зима и вече не мога да се разхождам гола-студено ми е дори с половер![]()
майка ми не тр да ме вижда гола щото си обръснах това, а тя беше твърдо ПРОТИВ! иначе като съм си самичка мн обичам да се разхождам гола например ако влизам или излиам от банята или се преобличам
благодаря за отговора на хипноза,защото как да се обръсна отдолу,като веднага ще ме забележат и след това едни приказки въпроси не ми се мисли!
леле момичеееее, зле си!!Първоначално написано от мима
кфо ше им се обясняваш! тфа си е тфойта путка и можеш да правиш с нея (както и с цялото си тяло) каквото поискаш. я не се излагай, моля ти се!!
1 път тегли един бръснач и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш - чистичко и лекичко. за Бога - 21 век сме !! ти какво, като правиш секс ще отидеш при майка си и ше и кажеш 'мамо, мамо, мога ли да се чукам ?' ??? а ако ти каже не ? девствена ли мислиш да умреш! аве доколкото си спомням, ти беше на 16 ! достатъчно си голяма за да знаеш кое е добре за теб.
ако толкова не ти харесва без косми, остави си ги пак да пораснат. но поне опитай, и спри с тея излагации
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
нз за кой беше тфа^ ама аз съм на 13 сега и ги обръснах на 12.Първоначално написано от chupacabra:)
sometimes
cqloto mi semeistvo sme nudisti!!!!ot malka vinagi sam si hodila gola,maika mi i ba6ta mi sa6to!!mnogo moi priqteli tova ne go razbirat no na men ve4e ne mi pravi vpe4atlenie dali sa goli ili sas drehi se taq!!
Postoqno[estesveno kato nqma nikoi de]
In dreams there are no rules...
Аууу...на наще не им пука и си се разхождат голии!!Ужассс - супер гадно е!Не ми траа да гледам на баща ми **** да се мята пред мене!НИКОГА не бих се разхождала гола из къщии!!Ужассс....иууу...само като си помисля((Баща ми да ме гледа гола - ауууууу.....ууууу..аааа......ии ууу....ужасссс!!ебаси гнусотията!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
не аз не ходя щото имам мания че нямам хубАво тяло![]()
когато ме е хванал мързела си се разкарвам гола иначе
сам по боксерки или прашки
moqta maika naistina ne me vijdala gola ot desetina godini,no mi gleda goliq krust postoqnno.a v ku6ti izbqgvam da hodq gola,za6toto v bloka otsre6ta e pulno sus 6pioni,puk i sre6to bloka mi ina edna sataninska sekta i du6at naokolo i gledat kude li ne!![]()
Ami, kogato nqma nikoi v nas se e sluchvalo :P inache mnogo malko hora sa me vijdali gola![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
ami az li4no ne hodq gola v kushti shtoto mi e studeno,no nqmam protiv horata koito go pravqt shtom im e priqtno tqhna si rabota
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
ami az si hodq kakto si iskam kogato sum sama.izob6to ne me interesuva,no ako na6te sa vku6ti-ili po halat ili po dom. drehi[/color]
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
ne az nemoga da si se razhojdam kakto maika me e rodila pred dare4em ba6ta mi vse pak tr da ima malko saobrazenie ina4e si spa po pra6ki no ne se razhijdam v ka6ti
XeTaq temi4ka me kefi
Mmm dam,po4ti vinagi si xodq gola u nas,kato sam sama,a pred semeistvoto se razkarvam po belio
Awe,nz dali go smqtate za tapo,oba4e men mi e super gotinko,daje prez lqtoto obojavam da spa 4isto gola,nqkuv adski kef e
![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
амм...не...у къщи съм по анцунг и обикновено некфо ...от тия спортните бюстиета..
Ми хода много ясно ти как мислиш![]()
I az sam taka kato sam sama si hodq gola...ama kat e studeno gledam malko da se obleka.Kato si e topli4ko i sam sama sam 4isto gola i obojavam da spq gola.Trqbva tqloto da si po4iva ot postoqnnoto nosene na drehi.Първоначално написано от hell__girl
![]()
А,случвало се е,но най-обичам да се разхождам по бельо,или някоя секси къса рокличка,която не бих облякла навън![]()
HahahaПървоначално написано от мима
![]()
E,y nas puk nema takiva raboti i slava bogu!![]()
![]()
Lele predstavqm si baba da hodi gola u nas!haha s toq korem kude go ima
![]()
![]()
....
Ili puk tate!AAa stiga we tva ako go vidq 6te polu4a infarkt!
![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
abe za vas nqma li zima 4e hodite goli?Az ne hodq gola a s 6iroki drehi i preli4am na rapur..![]()
Случвало ми се е сутрин като стана да си взема душ и като се съблеча, и като почна да се мотам, и все си намирам няква работа.И така ми минава денят, и влизам да се къпя чак вечерта .Има някво блажено чувство, в това да ходиш гол...
Мисли глобално, действай локално!
Аз много често си се разхождам гола в нас...
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!