.
Отговор в тема
Страница 7 от 14 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 335
    Фен
    Град
    BlondLandia
    Ами като се изкъпя си влизам в мойта стая и си се разкарвам голичка, докато олиото за тяло попие хубаво. Иначе, ако знам, че съм сама у нас си се разкарвам по бельо из стаите.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    DA
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

тц, мноо студ ше пуснем висулки от семенниците

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Абе в началото на тая тема когато стартира казах "Да" ама сега вече навънка има сняг и вече не хода много често гол.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

h1g2f3
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    винаги си ходя гола. но не и когато наште са вкъщи.. иначе майка ми хич не я грее, че целото фемили си е у дома и си ходи и тя тъй..

Супер фен

Re: ходите ли голи в къщи

Цитирай Първоначално написано от мима
    У дома не сам забелязала някои да си крие голотата.как еу вас?ходи ли семейството ви на нудиски плаж?питам,защото като пуснах тук тема са бръсненето останах с впечатлението,че дори майка ви не ви вижда гола.
    ми не,не ходя гола у нас..ама се дразня когато се къпя и на майка й потрябва нещо от банята щот си влиза когат си поиска
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

mi po princip ne ama 4esto se razhojdam po belio a na nudt.... (ne moga da go kaja) plaj ne hodim ... da be da gledam maika mi ili bashta mi gol ujas..

Не!
    Як!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не! Не ходя гола из къщи и няям намерение!!!

Ole gola 4ak ne,ama p1k po belio..mm navik mi e (blush)
    Look deep inside me ...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ехехехехе ! Освен да тръгна чисто гола в нас axAXxaXAXaxXAxaA ! Лятото си ходя по бельо , защото когато аз съм си вкъщи баща ми го няма... Иначе пред него не ходя така естествено.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    НЕ,не ходя гола.Може да съм с нещо късичко,ама не и чисто гола.Макар че аз лично предпочитам като съм си в къщи да съм с нещо по широко ,за да ми е комфортно!
    покрепям

Повече от фен
    Град
    КМД
    По цял ден си стоя само по боксерки вкъщи. Евентуално мога да си метна нещо отгоре, ако стане студено. В семейството ми няма нудисти, аз също не съм и затова не се разхождам чисто гол из къщи.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ryan
    po4ti 80 % si hodq gol po-nas taka se 4uvstvam po qko,a za nodiskiq plaj ne bih otishal nikoga samo da gledam ina4e ne.....xexexexexe
    WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF! SwF

Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Ехехехехе ! Освен да тръгна чисто гола в нас axAXxaXAXaxXAxaA ! Лятото си ходя по бельо , защото когато аз съм си вкъщи баща ми го няма... Иначе пред него не ходя така естествено.
    Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
    Че красотата е просто и само мимолетна
    И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
    Разбрах накрая че не си заслужаваш

Град
    on the Moon ;}

никакви проблеми за това

Баща ми е заклет нудист и още от съвсем малка съм свикнала да ходим по нудистките плажове. На баща ми изобщо не му пука да си ходи гол пред мен, а и аз съм свикнала да го виждам гол. От известно време вече, когато ходим на плажа той не ме пуска гола и съм поне с долнище, ама в нас като сме не ми е проблем да ме види гола (например като се оправям след душ, ако влезе в стаята).
    .“Когато всички рационални обяснения се изчерпат, каквото остане, колкото и невероятно да изглежда, трябва да е истината”.

Кога няма някой в нас много обичам да си ходя голичък...обаче ако нашта или нашия земат да се разкарват голи без очи ще остана
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Ами гола не бих тръгнала...Иначе много често си ходя по бельо.

Град
    София
    Чисто гол не, но сега като бяха жегите гол до кръста се разхождах из нас цял ден.
    N2O

Град
    Пловдив
    Когато наште ги няма и когато е топло обичам да си стоя по бельо,но когато се върнат вече се обличам(къси панталонки и някакъв потник).Баща ми и той като е топло си ходи по боксерки и не ми е проблем да го виждам така,щото съм свикнала,а пък майка ми някой път,преди да влезе в банята да се изкъпе,страшно много време стои гола или по хавлия и като ми писне да се разкарва така й викам:"Мамо,стига си ходила гола вече,де!" и тя или влиза в банята,ако това е преди да се изкъпе или се облича.

Чисто гола не ходя,не ми е комфортно така.

не...дори когато съм сама си ходя облечена

еми гола не бих тръгнала дори и да съм сама в къщи.Колкото до нудиските плажове-Баща ми не би се съгласил.В нашето семейство не сме свикнали.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от BSB
    mi ne hodq to4no gola, no sum s po-leki drehii sum s po-kasi pantaloni
    и аз така

Град
    в един розов свят..
    Не,не ходя гола вкъщи, но това няма никакъв проблем,защото сме женската.
    You`re frozen when your heart is not open..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си