- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
Ами като се изкъпя си влизам в мойта стая и си се разкарвам голичка, докато олиото за тяло попие хубаво. Иначе, ако знам, че съм сама у нас си се разкарвам по бельо из стаите.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
DA![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Абе в началото на тая тема когато стартира казах "Да" ама сега вече навънка има сняг и вече не хода много често гол.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Първоначално написано от chupacabra:)
ми не,не ходя гола у нас..ама се дразня когато се къпя и на майка й потрябва нещо от банята щот си влиза когат си поискаПървоначално написано от мима
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
mi po princip neama 4esto se razhojdam po belio
![]()
a na nudt.... (ne moga da go kaja) plaj ne hodim ... da be da gledam maika mi ili bashta mi gol ujas..
Ole gola 4ak ne,ama p1k po belio..mm navik mi e (blush)
Look deep inside me ...
Ехехехехе ! Освен да тръгна чисто гола в нас axAXxaXAXaxXAxaA ! Лятото си ходя по бельо , защото когато аз съм си вкъщи баща ми го няма... Иначе пред него не ходя така естествено.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
По цял ден си стоя само по боксерки вкъщи. Евентуално мога да си метна нещо отгоре, ако стане студено. В семейството ми няма нудисти, аз също не съм и затова не се разхождам чисто гол из къщи.
Първоначално написано от Ryan
WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF!SwF
Първоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
Че красотата е просто и само мимолетна
И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
Разбрах накрая че не си заслужаваш
Баща ми е заклет нудист и още от съвсем малка съм свикнала да ходим по нудистките плажове. На баща ми изобщо не му пука да си ходи гол пред мен, а и аз съм свикнала да го виждам гол.От известно време вече, когато ходим на плажа той не ме пуска гола и съм поне с долнище, ама в нас като сме не ми е проблем да ме види гола (например като се оправям след душ, ако влезе в стаята).
.“Когато всички рационални обяснения се изчерпат, каквото остане, колкото и невероятно да изглежда, трябва да е истината”.
Кога няма някой в нас много обичам да си ходя голичък...обаче ако нашта или нашия земат да се разкарват голи без очи ще остана![]()
![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Ами гола не бих тръгнала...Иначе много често си ходя по бельо.
Чисто гол не, но сега като бяха жегите гол до кръста се разхождах из нас цял ден.![]()
N2O
Когато наште ги няма и когато е топло обичам да си стоя по бельо,но когато се върнат вече се обличам(къси панталонки и някакъв потник).Баща ми и той като е топло си ходи по боксерки и не ми е проблем да го виждам така,щото съм свикнала,а пък майка ми някой път,преди да влезе в банята да се изкъпе,страшно много време стои гола или по хавлия и като ми писне да се разкарва така й викам:"Мамо,стига си ходила гола вече,де!" и тя или влиза в банята,ако това е преди да се изкъпе или се облича.![]()
Чисто гола не ходя,не ми е комфортно така.
не...дори когато съм сама си ходя облечена![]()
еми гола не бих тръгнала дори и да съм сама в къщи.Колкото до нудиските плажове-Баща ми не би се съгласил.В нашето семейство не сме свикнали.![]()
![]()
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Не,не ходя гола вкъщи, но това няма никакъв проблем,защото сме женската.![]()
You`re frozen when your heart is not open..