- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
Съвсем гола не бих тръгнала, но безпроблемно и безсрамно си джиткам по бельо пред моите![]()
Бих казал е бахти тапата тема поне измислете нещо по умно кат пишете бе тцтцтцт чудите се кви тапотии да мислите ... аман вече![]()
![]()
![]()
От време на време.Когато няма никой у нас![]()
Everything happens for a reason..
Гола не ходя дори и да съм сама вкъщи.
lele y nas nema tkiva golotii...nito ot moq strana nito ot strana na nashte...nikoga ne e imalo oba4e ne bih se 4yvstvala komfortno da se razhojdam po belio pred bashta mi dori i pred maika mi...ne go namiram za normalno nz tva si e li4en izbor
Гол до кръста иначе фин гол не ми е комфортно има много огледала в нас и се плаша като съм гол![]()
![]()
![]()
bravo be pla6i6i se zna4iПървоначално написано от KUM4o
![]()
Определено нямам тоя навик..
Things will never be the same again
ами ако тфа отдолу в профила във флиртче си ти...НОРМАЛНО е да те харесва......мязаш на пич!!!!Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
emi 4esno kazano ot vreme ne vreme da,osobeno v tezi gore6tini.az jiveq sama,taka 4e nqma s kogo da se suobrazqvam![]()
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Aми когато сам сама в кащи се разхождам гола..ама ако някои от наще е в кащи сам по прашки и по фанелка..![]()
Като съм сама не ми пречи,ама инече по сутиен и по някакви къси гащета ама рядко.
i gol hoda ama po rqdko ina4e s bokserki vinagi noo qko s bokserki samo i gosti da imame i koito da doide az sym s bokserki ne me interesuva se pak sym si v nas v nas moga si hoda kak si iskam i pred rodnini sym hodil gol 6te kai6 4e ne sa me vijdali kato malak ili pak 4e nikoga ne sa vijdali gol 4ovek voob6te nqmam sram az xxxxxxxxxxxxxxx
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Не ходя гола. Разкарвам се или по нощничка, или по някакви широки къси гащета и потниче (евентуално бюстие).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
категорично не как ще ходя гола пред родителите ми ще трябва да умра от срам.
не!може да съм с нещо по леко но не и чисто гола!!!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
и аз такаПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
не, вкъщи не ходим голи...
не, идеята за нудистки плаж не ме блазни...
не само,че не ходя гола,но сигурно от 7 годишна никой не ме е виждал "както майка ме е родила"понеже съм мног осрамежлива и даже като се преобличам предпочитам да няма никой в стаята
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
xa xa mi su6tnost ne i nikoga ne sum go praila ... xa xa xa xa xa ... e spored mene ne e ne6to lo6o de ame se pak po mi e ydobno da sum si oble4ena![]()
![]()
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...
Пффф винаги се разхождам гола у нас!!! Е на нудистки плаж не съм ходила!
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
![]()
![]()
![]()
не нАпротив аз ходя колкото се може по обле4ена!
Амии пред мама (понеже аз си живея само с нея) се разкарвам понякога по сутиен, но чак чисто гола едва ли ще тръгна да се разкарвам из вкъщи... Отказах се, когато излязох на терасата вечерта и си вдигнах потничето, щот ми се стори че нещо съм се изцапала и някакви от съседния блок почнаха да осветяват с лазер нашата тераса, супер няя що...![]()
![]()
![]()
az s1m plubkinq i s1m sviknala da se razkarvam polu-gola...v k16ti kogato e toplo s1m samo po pra6ki i sutien daje pred ba6ta mi ot ni6to ne mi puka![]()
ТаКаВа СъМ...Аз 3наM!...Hе Съм ИдЕаЛнА, ИнАТ Съм, УсТаТа, РеаЛНа...НаИвНа, ПоНяКоГа ЗлА...Не СъМ ЖаЛка хЛаПаЧкА, Не ПлАчА За ВсЯкА БеДа!...Дa Се пРоМеНяМ аЗ НеуМеЯ!...ТаКаВа СъМ...аЗ зНаМ!