- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
ами само когато е мн жега и съм сама![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Da,samo na moq etaj kadeto sam sama.
Next Time I`ll be True...
само в банята..![]()
а за плаж да не става дума![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
баба ти на we ли ти говориПървоначално написано от Headoff
..
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
О,на плаж никога няма да отида гола ... ужаст ...
В нас много,много рядко ми се налагало да претичам гола до стаята ми примерно да си взема кърпа,щото съм се къпала пък съм я забрайла.Ама тва е ако няма никой в нас мн. ясно.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
ми не мога и да искам ниее сме с такива витрини и както сме до улицата супер гледка имаме![]()
и не мисляя цяла софия да ме гледат
![]()
по бельо си ходя понякога не ме е срам от майка миама чисто гола
![]()
![]()
не,само в банята
а пък за такъв плаж,НИКОГА няма да се съглася
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
sam0 k0gato nqma nik0i vkushti![]()
не![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
м понякога лятото..ама не чисто гола..по сутиен и къси гащи например :P :P не обичам да се разхождам гола дори и да съм самичка![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
само когато се събличам в мойта стая и отивам в банятаи то като съм сама
иначе НЕ!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
само когато се събличам в мойта стая и отивам в банятаи то като съм сама
иначе НЕ!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ми по принцип не се задържам дълго гол ама си ходя по боксерки![]()
Съвсем гола не обаче баща ми примерно никъв срам няма и само му се подиграваме![]()
НЕЕЕ !!![]()
дори и сама да съм пакк
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Понякога,но когато съм си самичка ... пък ако сме всички...абсурд... Само на сестра ми не й пука![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
omg..ne
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Никак не ми дреме,че наште ще ме видат гол,удаже понякога със сестра ми се къпем заедно.Ама на плаж не ми е много приятно всички да ме гледат по пишка
да....но само когато наще ги няма![]()
![]()
![]()
за тая работа има домашни дрехи
Да лятото когато съм сама в къщи![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
гол съм само в банята
е... и ако се наложи пред лекар![]()
![]()
![]()