- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли голи в къщи
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хода и понякога спа гол.И кво?
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Lele.Az pyk nikoga nqma da trygna u nas gola ili polugola,ako u nas ima nqkoi!Pylen absurd.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

Че то като си голичък си е най-добре физически.Нямаш някакви гадни дрехи които да ти пречат и се чувстваш о-свободно.Поне според мен деПървоначално написано от Анонимко

Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
Redovniq mi nomer kogato sam sama da se motaq po pra6ki, kogato sam s maika mi ili sestra mi problem nqma ama kato ba6ta mi e vka6ti si hodq po T-shirtka i ne6to kasi4ko nadolu
I CAN'T GET NO SLEEP
Mi bih jelal da hodq gol ili po boxerki u ka6ti ma az jiveq sas ba6ta si,dqdo si i baba si dqdo mi e na raota i se vra6ta kam 18:00 ba6ta mi na raota moi se varne i vav 18:00 moi i sled 00:004asa...Baba mi izliza hodi na nekvi kafeta razkarva se sas neini priqtelki i znam li q...Ma moi da si doi vav 02:00 naobed dori za 5min ma moi tq nea grafik i samo pribira se i vliza i az po boxeri sedq pred PCto i vika ko prai6 we az mi igraq XAXA...
Girls,Games and Music is the life!!!

хаха ми и аз си ходя гол чат пат...също и гол си спа понякога мноо готино е..
Badi GaD za ne te e qD

Ami az si Jiveq sam s Brat mi u doma.
Spq i po vsqko vreme kogato nqma averi iz nas sum si gol Golqm Kef si e !!!!
Ми аз мн обичам да си ходя голичка, ама не съвсем гола, а по прашчици и някво потниче мн ми е веселко. Е кат наште ка в нас не хаха.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
У нас само брат ми търчи гол из апартамента,ама той е още малък.Родителите ми не ходят на нудитски плажове,а мен не ме е срам да се преобличам пред мама.

Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Hodq gola kogato sym sama,ina4e kogato mama e vky6ti si slagam po nqkoi bikini.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Az ne xodq gola v nas samo po kusi pantalonki ili po leki drexi. :P
Да ве, представете си само, че сте работници и гледате как в апартамента срещу вас се разхожда голо едно момчеКак си го представяш!?От двете страни на апартамента ми има бкок - и двата блока са мн близко до моя и няма да скрия от вас, че често наблюдавам момичето, което преди няколко години харесвах, как се разхожда тя по сутиен

EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
ммм обожавам да се разкарвам гола напред назад когато съм си сама...или ако не гола то поне по бельо :>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
I az taka 6toto mn me e sram ot tateПървоначално написано от Elberet

Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.
otdolu po princip sum si oble4ena, ama otgore savsem redovno si se razhojdam po sutien v nas....
Ходя си по боксерки пък като излезна от банята и като ми се намокри хавлията ме домързява да си сложа гащи и си се разхождам гол естествено ако няма външни лица вкъщи

i аз правя така понякоаПървоначално написано от thirteen

Love is not like anything.Especially a fucking knife!
винаги си ходя гола вкъщи или поне по прашки то аз и гола спя.... :P

ахах ми и аз ходя гол по някога..супер айляк е,..пак и е мноо готино да си спиш гол

ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Ходя само когато съм сам в нас след кат съм се изкъпал, иначе не

и Интер

sy6toto se otnasq i za menПървоначално написано от thirteen
!!!PEACE!!!

Абе вий нормални ли сте,как ще се разкарвам както ме е майка родила из вкъщи
Мнооого рядко като изляза от банята и съм по бельо (пак не съвсем гола) да се случи да се разходя из стаите така,ама тва ше е щото си търся нещо
Пък тва за нудистките плажове....честно казано не бих отишла.Някакси не се чувствам комфортно да съм по едното откровение сред толкова хора