Zdraveite na vsichki...parvo iskam da se izvinq,zashtoto temata koqto puskam moje da e banalna veche na vsichki,no prosto veche ne izdarjam i trqbvashe da spodelq.
Na 18 god sam i ne se razbiram s nashte...poznato nali?Otnachalo si misleh,che kakto vseki pubertet e normalno i s mene da se sluchva tova,no poberteta mina,a neshtata ne se opravqt.Ponqkoga iskam da spodelq neshto s tqh,no uvi te dori ne me izslushtvat da ne govorim za savet.Bqhme v priqtelsko semeistvo i te postoqnno govoreha za sina si,a moite roditeli malchaha i pochnaha da govorqt za kotkata...te nqmashe kakvo da kajat za men,zashtoto ne me poznavaha.Iskah da pogovorq s mama,otnovo i otnovo pravih opiti,a tq mi kaza,che sam neblagodarna i che sajelqva,che me e rodila.Neshto me probode...Posle kaza,che edva li na moite priqteli roditelite govorili s tqh i che nqma smisal i tq da govori s mene....ne znam kakvo da pravq..a za bashta mi ne iskam da govorq..spored nego sam palen bokluk i nishto ne stava ot mene(toi skoro razbra na kolko godini sam).Molq vi pomognete mi iskam da imam tqhnata liubov nujna mi e...trqbva mi podkrepa...kakvo da napravq za da privleka vnimanieto im???