Awe kat kaza brat4edka se setih 4e mi se slu4va ne6to mn gadno!!!Zna4i az sam na 14 i razbira se,se zaglejdam po sqkvi momi4eta i kat bqh 7klas ima6e edna Monika ka kaa6e be6e 8 i az q haresvah ne mn ma pak si padah po neq pak i bqh zabelqzal 4e kat se zase4em neide tq me oglejda nekak si stranno i daje edin pat be6e sas priqteli i mana krai mene i kat me podmina malko izvika Danielee(tei sa kaam) i az se obarnah i te se podhilvaha i az se obarnah i po4nah se kefq si vikam malee tq me haresva super...Dotuk si4ko e OK ama na sledva6tiq den me izvika da mi kajela ne6to i az ve4e se kefeh i vika ti se kazva6 Daniel nali az da i tq a az se kazvam Monika zdravei priqtno mi e da se zapoznaem nie sme BRATOV4EDI!!!Ot mai4ina strana...Ok na vseki moje da se slu4i are mina mi...Sled tva brat4ed mi me zapozna sas edin negov priqtel pak na nego sestra mu be6e 8 i si q biva6e i si vikam moi da stane ne6to we...Sled kat poznam brat i .I edin den toi se kaa Stefan frienda na brat4ed mi dode do nas i kakto vinagi baba ze da go razpitva ti koi i tn...I az bqh vlqzal se obuq opsle izlizam i tq tva mom4ence ti e BRATOV4ED!!!Ot mai4ina strana mn qsno ...Za Monika 100% sme brat4edi 6tot samata tq me potarsi za Stefan i Petq neznam tq baba moi da gre6i ma ne mi se vqrva i nai gadnoto e 4e vse ot mai4ina strana!!!Pak te ba6ta mi i maikami 6te se razdelqt ama se pak si mii maika ...Az sam proklet!!!Are tva be6e ot mene ByE...Gati proklqtieto...