- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- mn qka kaka :{
malko ma e sram .. vs16tnost mnogo me e sram oba4e 6e ispluq kam14eto .. abe az s1m na 14 i imam po golqma sestra - na 19 mnou hubavo momi4e .. oba4e tam e rabotata .. nqkolko p1ti se fa6tam da q gledam v g1rdite ... ta 4udq se sali na nqkoy drug se e slu4valo ...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
hm malko se otdale4ihte ot temata may .. ta da vi napomnq - normalno li e da gledam na kaka si CICITE ?
споко не се шашкай, това е моментно състояние![]()
Добре е модераторке... тогаа ще перефразирам.
Виж ся синко, тва че заглеждаш домашните цици мога ти го обясня с хормони. КАКТО НАПИСАХ по-рано, на тая възраст и с фикус ще се съвокупляваш. Сичко ще заглеждаш. Хормон лице, яко тестостеронКато поотраснеш и не спреш да гледаш там дет няаш раота вече позволявам да се тревожиш
Засега не се терзай повече от необходимото
Аз на 14 бях навитак на брачедка ми, ама не да и гледам гърдите ми напрао да са мятаме на черешата
Ся си се смея на тогавашния акъл
![]()
![]()
Awe kat kaza brat4edka se setih 4e mi se slu4va ne6to mn gadno!!!Zna4i az sam na 14 i razbira se,se zaglejdam po sqkvi momi4eta i kat bqh 7klas ima6e edna Monika ka kaa6e be6e 8 i az q haresvah ne mn ma pak si padah po neq pak i bqh zabelqzal 4e kat se zase4em neide tq me oglejda nekak si stranno i daje edin pat be6e sas priqteli i mana krai mene i kat me podmina malko izvika Danielee(tei sa kaam) i az se obarnah i te se podhilvaha i az se obarnah i po4nah se kefq si vikam malee tq me haresva super...Dotuk si4ko e OK ama na sledva6tiq den me izvika da mi kajela ne6to i az ve4e se kefeh i vika ti se kazva6 Daniel nali az da i tq a az se kazvam Monika zdravei priqtno mi e da se zapoznaem nie sme BRATOV4EDI!!!Ot mai4ina strana...Ok na vseki moje da se slu4i are mina mi...Sled tva brat4ed mi me zapozna sas edin negov priqtel pak na nego sestra mu be6e 8 i si q biva6e i si vikam moi da stane ne6to we...Sled kat poznam brat i.I edin den toi se kaa Stefan frienda na brat4ed mi dode do nas i kakto vinagi baba ze da go razpitva ti koi i tn...I az bqh vlqzal se obuq opsle izlizam i tq tva mom4ence ti e BRATOV4ED!!!Ot mai4ina strana mn qsno
...Za Monika 100% sme brat4edi 6tot samata tq me potarsi za Stefan i Petq neznam tq baba moi da gre6i ma ne mi se vqrva i nai gadnoto e 4e vse ot mai4ina strana!!!Pak te ba6ta mi i maikami 6te se razdelqt ama se pak si mii maika
...Az sam proklet!!!Are tva be6e ot mene ByE...Gati proklqtieto...
Ooopss...Tva za brat4edkite go pisah az ma zabraih se regna...Are samo da znaete 4e bqh az i sorry za tapa6tinata mi
...
Girls,Games and Music is the life!!!
Човек ти страдаш от ниско самочувствие бе. Я се стегниКво момче си е (не каам мъж щото е рано още
)
А ся относно братовчедките...
Ае лице ти откъде си е ? Щото обикновено в малките градове сичко живо е родаКато в Камено, Горната и Долната маала. Там сичко е рода. Събират са на дискотеката, стане търкал, посиняват са хуу ама на другия ден пак са приятели... рода.. ко да ги прайш
![]()
Az sam si sramejliv...Mi az sam si ot Jambol...
Girls,Games and Music is the life!!!
Vse pak e Gotina nali makar i da ti e sestra si e Jena?!!!!!
Я земи я из****й и сичко ще се опраи![]()
Както каза колежката по горе това е моментно състояние.И брат ми е много готин ама не иска да спи с мен![]()
![]()
вие ме разбихте с тази тема!хормоните те тресат-тва е!
добре че брат ми е на 10 и още не е започнал да ме зяпа така.не че не му пречи да ме фрасва...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
както някой преди мене каза - хормончета + нормално за тая възраст богато въображениеслед време ще ти мине и сам на себе си ще се чудиш
![]()
споко![]()
P.S. единствената ти грижа е кака ти да не се усети къде я зяпаш, че както си седиш прехласнат, с два-три шамара бързичко може да те върне на нашта планета![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
бе за вас има ли друго обкръжение освен семейството?!?![]()
"Целувка за лека нощ"
Напълно норамлно бе, човек...един мой приятел беше снимал кака си с телефона докато се къпе и после беше мастурбирл гледайки снимката й...е, разбирасе това е прекалено, но ти казвам, че има и по тежки случаи...![]()