Става дума за тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=14824.
Мойто мнение беше от типа:
Правилно бе изтрито - напълно несериозно е ама в същата тема бе оставено това мнение:Да виждал съм циците на сестрати и съм ги раздрусвали
Моето мнение, колкото и да е безсмислено и просто, поне не поущрява кръвосмешението.Първоначално написано от ku4ka_bqsna
Модераторите явно са видели темата и смятат, че моето е излишно, а въпросното не е.
Моите поздравления!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Дае... и мойто такаЛоши модератори !!! А да... и съм обиден
![]()
Абе модераторите и админите или недоглеждат или прекаляват много!
А дори замисляли ли сте се , че модераторите немогат следят всяка една думичка , хора не е толкова лесно колкото си мислите а дори сега форума не е голям!
Не искате и да знаете какво ще ви е ако примерно вие сте модератор на с този размер а камоли на 50-60 раздела . Наистина не е толкова лесно колкото изглеждаПървоначално ще ви кефи , ще вие забавно а после ще ви иде да направите това ....
![]()
Работата на модератора е точно това - да следи всяка дума. Тази тема бе модерирана по най-смотания начин. Просто някой не си е направил труда да прочете всичко, а е изтрил просто няколко поста, които очевидно са за триене.Първоначално написано от sisiFF
Щом някой е решил да е модератор нека си върши работата както трябва.
Питаш ме дали знам какво е на модераторите... ами не и не искам да знам ама щом някой е решил, да бъде нека си върши работата, а не да се оправдава с това колко е трудно... ако му е трудно - просто да се откаже.
окей а я ми обясни като си нямаш и хабер от мод работата как можеш да им даваш оценки и повярвай ми РАБОТАТА НА МОДЕРАТОРА НЕ Е ДА СЛЕДИ ВСЯКА ЕДНА ТВОЯ ДУМА!![]()
Добре нека да приемем, че не е лесно да си модератор. Щом в една тема е модерирано би трябвало всеки пост да бъде прочетен от модератора. В тази, за която говоря явно не бе така. Това редно ли е според теб?Първоначално написано от sisiFF
Виж сега от дадените примери аз ако бях модератор тук цялата тема щях да затрия защото е несериозна а защо дадения модератор изтрил мнението не е погубил и другото мнение би трябвало да даде обяснение как защо и т.н.Всеки носи отговорност за действията си а тук има прекалено много свобода на словото и се леко размиват смислените от несмислените постове.Първоначално написано от Sportexz
Ниаситна обаче не е честно да се дават оценки и да нападате всички!![]()
"Ниастина"Първоначално написано от sisiFF
ама не е така. Щом на мен ми трият и редактират мнения имам правото да се оплаквам ако това не се прави резонно.
Ей това е грешка на клавиатурата!!!
Аз неказвам да не се оплачеш ама тема "Алооо модераторите" все едно има казваш "Абе ей вие там слугинчета" просто е тъпо потърсете виновния модератор и нека той да ви отговори на всичките въпроси![]()
![]()
Да, сега наистина има точно определен ама много пъти се е случвало модераторите да изпускат неща поради простата причина, че не са наясно с много работи. Незнам на каква възраст са те тук, но някои ми изглеждат на не повече от 16... и това си личи от начина им на модериране.Първоначално написано от sisiFF
Виж нали знаеш , че тези неща ги решават администраторите а и това е свободна зона ако на някой н му харесва има бутон log off![]()
Естесвено, че те го решават и сама казваш, че е свободна зона и затова изказвам критика. А и правилно да има не само едностранно контрол, а да е взаимен.Първоначално написано от sisiFF
Да но немислиш ли , че при малката им бройка не смогват да ибърнат внимание на всички протестиращи за това има Лични съобщения все пак не е нужно да се нападат в цели теми!А така можете дори да им помогнете да си вършат работата по съвестно!![]()
Като са малко да си намерят още - т'ва не е мой проблем. Писал съм и на лично за пропуски, ама в този случай бе уместно да пусна една темичка, 'щото темата бе сакато модерирана.Първоначално написано от sisiFF
Окей в случая да ама тая тема е бъгната още само като прочетеш заглавието ти става антипатична!![]()
Що бе се едно Ало Star Academy ама без наградиПървоначално написано от sisiFF
![]()
Да нали сега да приветства ме и Здравко от Бай Брадърррррррррр![]()
Sportexz
Твоето е било иронично - безмислено плосък коментар /без да се обиждаш/. Офтопик и всичко останало. Нормално е да се изтрие.
А за другия пост, какво претендираш? Модератор да му изтрие маркирания текст? Това е грубо вмешателство в мнението и може да се сметне за манипулация на същото по усмотрение на модератор.
Също така, въпросния юзер изказва мнение. Като такъв има пълното право да изкаже гледната си точка. Това, че има позиция, която не съвпада с твоята или е до някаква степен радикална и нестандартна, не значи, че трябва да се цензурира или още повече - да се премахва целия пост.
Хайде да се цензурира и въпроса за аналния секс?
sisiFF
Не виждам причина да се премахва цялата тема. Това е момент, често явление в развитието на момчето. Има случаи, в които момчета сънуват как правят секс с майка сиНо в това няма нищо странно и перверзно. Те не го желаят естествено, всичко се подбужда от хормоните, които се развиват с бързи темпове на тази възраст.
Аз пък не съм на това мнение. Няма значение на колко си години. Искат се няколко качества за да модерираш добре и настоящите 2 нежни създания, които съм виждал да модерират ги притежават изцяло.Незнам на каква възраст са те тук, но някои ми изглеждат на не повече от 16... и това си личи от начина им на модериране.
А пък не виждам ТИ как би могъл да се справиш, след като ще затриваш всяко мнение, което не е по твоя вкус или изказва някаква по-нестандартна гледна точка.
А и точно в този пост, който си цитирал, не идях нищо непристойно. Ако няма любов м/у брат и сестра, не вижда какво ще да е семействотоЗа нудистите знаеш, нали? По твоята логика, такива хора не трябва въобще да се допускат до форума - за които не е проблем да се гледат голи цялото семейство
![]()
пп. Не видях някой да се оплаква да му е трудно да модерира..![]()
Лека вечер..
Абе незнам ако мислиш, че кръвосмешението е правилнo - това си е твое виждане.Първоначално написано от machoka
Все пак се радвам, че модераторите изтриха мнението, за което говорех. Значи съм бил прав.
Виж сега моята компетенция не се разпостира до тези хоризонти.Незнам дали е извратено или не.Аз като модератор не толерирам такива теми!Първоначално написано от machoka
Според мен темата е несериозна.Смятам , че никое нормлано момче няма да тръгне да се заглежда по сестра си и да го пише в форум в нет-а.Това е моето мнение на никой не го налагам може да не съм права може и да съм.Всеки има право на мнение както и на личен живот!
С уважение:Сиската
Офтопик: Т'ва е като:Първоначално написано от sisiFF
С уважение: Цицката
Не прочетох всяко мнение в темата, щото и без друго
пак го обърнахте май на чат. За какво толкова си пазиш мненията? За всяко модерирано или изтрито мнение ше вдигаш пара. Наистина ли мислиш, че си казал нещо толкова безценно. А знаеш ли какво ще стане, ако всеки почне да цвърчи като тебе, за всяко модерирано или изтрото мнение. Това е положението във форума, ако не ти харесва, знаеш как да намериш изхода. Освен това в мнението ти, не си казал нищо съществено, и аз коя бях мод и аз щях да ти го изтрия (добре че и не съм). Земи се стегни, и не се дръж като глупав флудър, който защитава всяко собствено мнение.
Give me your best shot motherfucker!
Напълно точно и вярно!Първоначално написано от fire_of_satan
РЕСПЕКТ!
Явно наистина не си прочел мненията... прочети пак дори само първия ми пост и тогава говори дали си защитавам мненията.Първоначално написано от fire_of_satan