.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Не прочетох всяко мнение в темата, щото и без друго
    пак го обърнахте май на чат. За какво толкова си пазиш мненията? За всяко модерирано или изтрито мнение ше вдигаш пара. Наистина ли мислиш, че си казал нещо толкова безценно. А знаеш ли какво ще стане, ако всеки почне да цвърчи като тебе, за всяко модерирано или изтрото мнение. Това е положението във форума, ако не ти харесва, знаеш как да намериш изхода. Освен това в мнението ти, не си казал нищо съществено, и аз коя бях мод и аз щях да ти го изтрия (добре че и не съм). Земи се стегни, и не се дръж като глупав флудър, който защитава всяко собствено мнение.
    Явно наистина не си прочел мненията... прочети пак дори само първия ми пост и тогава говори дали си защитавам мненията.
    Са ше ме караш себе си да цитирирам, освен това съм
    f. И пак ше кажа същото, може да не чета всички мнения във темата, но темата я чета. Това, че това което написах не ти се харесва, или не разбираш кво ти казвам не е вече мой проблем.

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

Re: Ало модераторите

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Става дума за тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=14824.
    Мойто мнение беше от типа:
    Да виждал съм циците на сестрати и съм ги раздрусвал и
    Правилно бе изтрито - напълно несериозно е ама в същата тема бе оставено това мнение:
    Цитирай Първоначално написано от ku4ka_bqsna
    ami du6a... az 6te ti kaja... da spodeli6 s neq... moje da ti kaje ne6to ot koeto da se upsokoi6... a moje bi i tq ima ne6to kym teb mn mi e interesno za6to horata ne podkrepqt takiva vryzki... nqma ni6to lo6o v lubovta mejdu brat i sestra...men ako pita6 edinstvenoto ne6to za koeto trqbva da se pritesnqva6 e ...4e imate golqma razlika, i 4e ti si po malkiq... uspeh sladur
    Моето мнение, колкото и да е безсмислено и просто, поне не поущрява кръвосмешението.
    Модераторите явно са видели темата и смятат, че моето е излишно, а въпросното не е.
    Моите поздравления!
    Аре кат си толко бабаит да те направиме модератор обаче хванеме ли 2 нередни думи те гориме публично на клада и след това даваме на Линкинчето да се гаври с изгорелия ти труп!! А? а? а?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си