Sportexz
Твоето е било иронично - безмислено плосък коментар /без да се обиждаш/. Офтопик и всичко останало. Нормално е да се изтрие.
А за другия пост, какво претендираш? Модератор да му изтрие маркирания текст? Това е грубо вмешателство в мнението и може да се сметне за манипулация на същото по усмотрение на модератор.
Също така, въпросния юзер изказва мнение. Като такъв има пълното право да изкаже гледната си точка. Това, че има позиция, която не съвпада с твоята или е до някаква степен радикална и нестандартна, не значи, че трябва да се цензурира или още повече - да се премахва целия пост.
Хайде да се цензурира и въпроса за аналния секс?
sisiFF
Не виждам причина да се премахва цялата тема. Това е момент, често явление в развитието на момчето. Има случаи, в които момчета сънуват как правят секс с майка сиНо в това няма нищо странно и перверзно. Те не го желаят естествено, всичко се подбужда от хормоните, които се развиват с бързи темпове на тази възраст.
Аз пък не съм на това мнение. Няма значение на колко си години. Искат се няколко качества за да модерираш добре и настоящите 2 нежни създания, които съм виждал да модерират ги притежават изцяло.Незнам на каква възраст са те тук, но някои ми изглеждат на не повече от 16... и това си личи от начина им на модериране.
А пък не виждам ТИ как би могъл да се справиш, след като ще затриваш всяко мнение, което не е по твоя вкус или изказва някаква по-нестандартна гледна точка.
А и точно в този пост, който си цитирал, не идях нищо непристойно. Ако няма любов м/у брат и сестра, не вижда какво ще да е семействотоЗа нудистите знаеш, нали? По твоята логика, такива хора не трябва въобще да се допускат до форума - за които не е проблем да се гледат голи цялото семейство
![]()
пп. Не видях някой да се оплаква да му е трудно да модерира..![]()
Лека вечер..