- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Само за момичета
Имам бяло течение от вече близо 2 години,но още не ми е дошъл цикъла.
Нормално ли е?
2 години бяло течениеочаквай скоро да ти дойде
![]()
само гледай да не си на плаж, щото ще е доста конфузно![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Zavisi na kolko godini si! Na men menzisa mi doide na 11godini a imah bqlo te4enie ot 10godi6na mai....ne pomnq ve4e...Na kolko godini si
![]()
Nqma zna4enie na kolko godini si i dali imash menzis ili ne!Bqloto te4enie e neshto suvsem estestveno,koeto se poqvqva pri vsqko momi4e individualno na razli4na vuzrast!Ne mu se pritesnqvai!
На 12 съм![]()
да, значи чакай скоро да ти дойде..![]()
за фсеки случай си имай някоя друга превръзка в чантата
НЯМА НИЩО НОРМАЛНО В ЕДНО БЯЛО ТЕЧЕНИЕ!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
докторе, докторе, фсички казват на цервикалнта слуз бяло течение, а то си е много нормално.
доколкото разбирам става въпрос за нормално състояние - чела съм много кинжки като бях по-малка, че поне около 2 години преди да ти дойде цикъла се поява въпросното течение.
и го казвам защото съм сигурна /от личен опит/![]()
С моите скромни познания с присъединявам.Първоначално написано от Dr. Smurph
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Бялото течение, заедно с болката и кръвотечението, е един от най- честите симптоми в гинекологията. Приблизително всяка трета пациентка търси лекарска помощ по повод бяло течение. Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е била обезпокоявана от този симптом.Първоначално написано от ^Green_Lady^
Течението може да бъде рядко, гъсто, пенесто, белезникаво, жълтеникаво, кръвенисто и др. Понякога то се придружава с чувство на дразнене, сърбеж или тежест в таза. Гениталният флуор може да се дължи на различни основни заболявания. Причинителите могат да бъдат протозои, микози, бактерий, вируси.
http://www.vita.bg/gynecology/index.shtml#1
Че да не говорим кой к'вото е чул.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
охх, какво ли разбираш ти от бели течения....
всяка жена има има такова течение, тук не говорим за болестно състояние, ами за ЦЕРВИКАЛНАТА СЛУЗ, всяка жена го има.
Добре на непрофесионалните лекари, тук но за неграмотните такива ще кажа, че цервикалната слуз няма нищо общо с бялото течение, а Вие се заблуждавайте колкото си искате
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
тва че ти си лекар и си свикнал да казваш нещата с имената им, не значи, че всички хора са така.Първоначално написано от Dr. Smurph
малко момичета знаят че естественото течение не е БЯЛО ТЕЧЕНИЕ, ами цервикална слуз, но е факт, че всички му казват така (т.е. бяло течение) уффф..![]()
![]()
Цервикалната слуз си е точно бяло течение (поне според мен) , не може в часовете по сексология лекарите да обясняват как бялото течение е нормално и да уверяват момичетата да не се притесняват, ако им се появи такова нещо и още нямат мензис, а ти Докторе, да казваш че БЯЛОТО ТЕЧЕНИЕ НЕ Е ОБИКНОВЕНО! Щом медицинските лица го казват, значи може би имат право![]()
А колкото до момичето - не се тревожи, всяка от нас е имала бяло течение малко или много преди да и дойде първият път, бъди подготвена![]()
до колкото знам зависи от количеството , мириса и цвета на бялото течение
Аз също смятам, че е напълно нормално да имаш бяло течениеказвам го също от личен опит!На мен ми дойде на 11 годишна възраст и аз преди това си имах бяло течение така че не се притеснявай и бъди подготвена
![]()
И аз бях така.Скоро ще ти дойдеНа мен вече ми дойде ма пак си имам бяло течение такаче споко
![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Мисля че нормалното бяло течение няма мириз, или поне така са ми казвалиПървоначално написано от LiNkiN4eTo
[quote="[LP]Girl"][b]Цервикалната слуз си е точно бяло течение (поне според мен) , не може в часовете по сексология лекарите да обясняват как бялото течение е нормално и да уверяват момичетата да не се притесняват, ако им се появи такова нещо и още нямат мензис, а ти Докторе, да казваш че БЯЛОТО ТЕЧЕНИЕ НЕ Е ОБИКНОВЕНО! Щом медицинските лица го казват, значи може би имат право![]()
Смея да твърдя, че има огромна разлика между цервикалната слуз и бялото течение. Най-очевадната е, че слузта е БЕЗЦВЕТНА а бялото течение е жълтеникаво или бяло. Който ви учи по сексология, че е нормално да имате бяло течение НЕ Е ЛЕКАР, а неграмотник, който отново смея да твърдя е некомпетентен да води подобна дисциплина. Нелекувано бяло течение може да доведе до безплодие. И не самото течение е притеснителното, а причинителят му.
докторе,
Първоначално написано от Тема "Всичко за жената
май много некадърници са се събрали...
п.с. д-р смърф, тфойта специалност гинекология ли е или всичкология?
i az taka misleh,no hodih na lekar,praviha mi izsledvaniq i se okaza,4e vsi4ko si e normalno,nqma mi ni6to!Първоначално написано от Dr. Smurph
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
abe stiga spori pyk ti.hodih na ginekolog i go pitax bqloto te4enie normalno li e i toi kaza 4e e normalno...!tei 4e da ne 4uvam nedorasyl detski glas;P~Първоначално написано от Dr. Smurph
Bez podpis
доктора явно не е свикнал да не е прав...
обаче донякаде да : цервикалната слуз и термина "бяло течение" (защото май се използва доста обширно, поне във всяка литература до сега съм го срещал все за различни неща) определено не са едно и също...
но да спориш не с една а с цели три жени, които на всичко отгоре са го изпитали си е лудост (то с жена не се спори)
и един съвет към модераторите : затворете темата...достатъчно беше казано...
Стеснителната написа:
И бате тва 5.1 е най смешната музика на света, Ела в нас да послушаш как звучи продиджи на мойта система
Споко нормално е! Очаквай го скоро.Първоначално написано от ...::
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()