.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Имам и аз да ви питам нещо. Реших да не пускам нова тема,защото е от едно естество и няма смисъл да задръствам форума с допълнителни теми.
    Цикълът ми дойде чак на 14 години,а преди това година и половина имах бяло течение.Цикъл имах само няколко пъти,после отсбалнах и ми спря.Вече надебелях и от няколко месеца отново имам бяло течение.Въпросът ми е-отново ли трябва да чакам толкова много верме,за да ми дойде отново или вече като веднъж ми е дошло,не е необходимо.Моля ви за помощ,тъй като наистина се притеснявам На 16 съм...
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Цитирай Първоначално написано от Raffine
    Имам и аз да ви питам нещо. Реших да не пускам нова тема,защото е от едно естество и няма смисъл да задръствам форума с допълнителни теми.
    Цикълът ми дойде чак на 14 години,а преди това година и половина имах бяло течение.Цикъл имах само няколко пъти,после отсбалнах и ми спря.Вече надебелях и от няколко месеца отново имам бяло течение.Въпросът ми е-отново ли трябва да чакам толкова много верме,за да ми дойде отново или вече като веднъж ми е дошло,не е необходимо.Моля ви за помощ,тъй като наистина се притеснявам На 16 съм...
    мисля, че не е необходимо щом вече ти е дошъл да се тревожиш но ако дълго време не ти идва се консултирай с лекар. (възможно ли е да си бременна???)
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Не,не съм бремченна,защото липсата на цикъл ми е от рязкото отслабване. Казаха ми,че щом си възстановя килограмите до известно време *година*ще ми дойде. Имам бяло течение вече от около 4 месеца и се питам дали има шанс скоро да ми дойде отново
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Не,не съм бремченна,защото липсата на цикъл ми е от рязкото отслабване. Казаха ми,че щом си възстановя килограмите до известно време *година*ще ми дойде. Имам бяло течение вече от около 4 месеца и се питам дали има шанс скоро да ми дойде
    Тогава очаквай скоро да ти дойде Няма поводи за тревога.

Цитирай Първоначално написано от lili12
    Не,не съм бремченна,защото липсата на цикъл ми е от рязкото отслабване. Казаха ми,че щом си възстановя килограмите до известно време *година*ще ми дойде. Имам бяло течение вече от около 4 месеца и се питам дали има шанс скоро да ми дойде
    Тогава очаквай скоро да ти дойде Няма поводи за тревога.
    Благодаря ти!!!
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Абе тази,над мен,компетентна ли е по въпроса относно бялото течение?И от къде,мамка му,я изрови тази тема от 2005?На момичето със сигурност й е дошъл цикъла вече.
    А относно Raffine...не я слушай много-много,защото бялото течение може да се дължи и на гъбички,и на още сто неща.Нямало повод за тревога...тцтц.Нищо не знаят,но поставят диагнози.
    Everything changes, but beauty remains ...

Бялото течение е нормално и всички жени го имат.Така че се успокой,може би скоро ще ти дойде
    Cullens

Град
    Ивагакуре
    2005 МАМКА МУ !
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Хора като темата е от 2005 модераторите да я заключват ! Ето че като съм писала и веднага са се включили още хора.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    От 2005, ама толкова небивалици изчетох..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Плевен

Re: Само за момичета

Цитирай Първоначално написано от ...<
    Имам бяло течение от вече близо 2 години,но още не ми е дошъл цикъла.
    Нормално ли е?
    нормалноо е няма да се притесняваш

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Абе тази,над мен,компетентна ли е по въпроса относно бялото течение?И от къде,мамка му,я изрови тази тема от 2005?На момичето със сигурност й е дошъл цикъла вече.
    А относно Raffine...не я слушай много-много,защото бялото течение може да се дължи и на гъбички,и на още сто неща.Нямало повод за тревога...тцтц.Нищо не знаят,но поставят диагнози.
    Явно нищо не разбираш. Бялото течение може да се дължи на много неща. Но ако потърсиш в Интернет или прочетеш някоя книга специално затова ще разбереш че пише че приблизително след 2 години от както е дошло бялото течение идва и цикъла. Възможно е не при всички да е така но в случая на Raffine е, затова ако обичаш бъди по-точна и не пиши празни приказки

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Темата е стара!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си