- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Само за момичета
Имам и аз да ви питам нещо. Реших да не пускам нова тема,защото е от едно естество и няма смисъл да задръствам форума с допълнителни теми.
Цикълът ми дойде чак на 14 години,а преди това година и половина имах бяло течение.Цикъл имах само няколко пъти,после отсбалнах и ми спря.Вече надебелях и от няколко месеца отново имам бяло течение.Въпросът ми е-отново ли трябва да чакам толкова много верме,за да ми дойде отново или вече като веднъж ми е дошло,не е необходимо.Моля ви за помощ,тъй като наистина се притеснявамНа 16 съм...
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
мисля, че не е необходимо щом вече ти е дошъл да се тревожиш но ако дълго време не ти идва се консултирай с лекар. (възможно ли е да си бременна???)Първоначално написано от Raffine
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Не,не съм бремченна,защото липсата на цикъл ми е от рязкото отслабване. Казаха ми,че щом си възстановя килограмите до известно време *година*ще ми дойде. Имам бяло течение вече от около 4 месеца и се питам дали има шанс скоро да ми дойде отново![]()
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Тогава очаквай скоро да ти дойдеПървоначално написано от Raffine
Няма поводи за тревога.
![]()
Благодаря ти!!!Първоначално написано от lili12
![]()
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Абе тази,над мен,компетентна ли е по въпроса относно бялото течение?И от къде,мамка му,я изрови тази тема от 2005?На момичето със сигурност й е дошъл цикъла вече.
А относно Raffine...не я слушай много-много,защото бялото течение може да се дължи и на гъбички,и на още сто неща.Нямало повод за тревога...тцтц.Нищо не знаят,но поставят диагнози.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
2005 МАМКА МУ !
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Хора като темата е от 2005 модераторите да я заключват !Ето че като съм писала и веднага са се включили още хора.
![]()
От 2005, ама толкова небивалици изчетох..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
нормалноо е няма да се притеснявашПървоначално написано от ...<
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Явно нищо не разбираш. Бялото течение може да се дължи на много неща. Но ако потърсиш в Интернет или прочетеш някоя книга специално затова ще разбереш че пише че приблизително след 2 години от както е дошло бялото течение идва и цикъла. Възможно е не при всички да е така но в случая на Raffine е, затова ако обичаш бъди по-точна и не пиши празни приказкиПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
![]()
Темата е стара!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!