- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нека бъдем хора.
с 250 лева нищо не може да се оправи? еми като си толкова умен, дари повече от 250 лева; дари някоя сума, с която ще се оправят нещата...Първоначално написано от Rokanten
тия бедствия не се случиха за друго, а за да се научим ДА СИ ПОМАГАМЕ ЕДИН НА ДРУГ.. обаче не - държавата е виновна, тя да се оправя и да се бори да заличи всички последствия от наводненията, а ние да седим и да се чешем по гъзъ... а докато държавата се опитва да поправи някаква част, тея хора какво ще правят? ще люпят семки, и ще си клатят краката ли???
с тея 250 лева и ако всички ние се обединим (междудругото държавата не е някой си там, ДЪРЖАВАТА СМЕ САМИТЕ НИЕ, ЦЯЛОТО ТОВА ОБЩЕСТВО)
да дарим по някакви малки левчета, всичко ще се върне по местата си.
с малко може да се постигне много... докато всички ако бяхме с твоето мислене, демек да дойде някой вълшебник от небето и да оправи нещата, нищо и никога нямаше да се оправи.
ае.
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Аз дарих моето левче и съм доволна, че то ще помогне на някой в беда![]()
az ako imah bih dala.. pyk i teq kampanii otkade da gi znaesh kolko sa istinski .. kato tolkova iskash da pomognesh po dobre idi v doma za siraci i im zanesi hlqb i krenvrish..
т. 2, 9
Az pratih nqkolko sms-a, maika mi i ba6ta mi v4era hodiha da dadat moi dre6ki, odeala, toaletni prinadlejnosti is palni komplektinadqvam se iskreno da pomognem
Nie pone pravim neshto vmesto da stoim i da se vaikame kak dyrjavata trqbva da napravi neshto-ako 4akame neq.....
![]()
![]()
Utre moje bi na men 6te se naloji da pomognat
![]()
Nakyde 6e otide sveta ako vseki 4aka drugiq d anapravi ne6to
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.