- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- vqrno li e?!?
Как да не е вярно ве на мене оня дето праска на барабаните ми е първи брадчед ама му забраих името и оня на китарата ми е втори тоя дет се дере ми трети ама нали ви казвам забраих ги как се казват, та те ми викат оня ден: Брат ми ша са разпадаме щот праим мноо тъпа музика и ни на кефи аз ша стаам чалгар вика ми тоя дет са дере, оня на китарите ми вика аз ша стаам рапър, а пък оня на барабаните щял да става поп. Няма да са притеснявате ше са разпаднат най-много до пет дена![]()
spored men tova sa pulni gluposti!![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Ти кво не ми вярваш че DMX ми е брат ли ве??? Или се съмняваш че тия тримата от ЛП са ми брадчеди?? Ше искате автографи ама нямаааааааааа
takava tema ima6e ve4e nomera nqma da mine pak![]()
az tova go napisah po temata !!!Първоначално написано от DespaiR
vqrvam ti be kak nqma da ti vqrvam !!! nali trqbva da dadesh po nqkoi avtograf !!![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Айде на афтографите 5 големи зелени на бройка който разбира тук се спира ако искате от DMX ше давате 10 щот ми е брат![]()