.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: vqrno li e?!?

Фен
    Град
    Вкъщи
    Как да не е вярно ве на мене оня дето праска на барабаните ми е първи брадчед ама му забраих името и оня на китарата ми е втори тоя дет се дере ми трети ама нали ви казвам забраих ги как се казват, та те ми викат оня ден: Брат ми ша са разпадаме щот праим мноо тъпа музика и ни на кефи аз ша стаам чалгар вика ми тоя дет са дере, оня на китарите ми вика аз ша стаам рапър, а пък оня на барабаните щял да става поп. Няма да са притеснявате ше са разпаднат най-много до пет дена

Фен
    Град
    Вкъщи
    Пропуснах да споделя че DMX ми е брат

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    spored men tova sa pulni gluposti!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Фен
    Град
    Вкъщи
    Ти кво не ми вярваш че DMX ми е брат ли ве??? Или се съмняваш че тия тримата от ЛП са ми брадчеди?? Ше искате автографи ама нямаааааааааа

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    takava tema ima6e ve4e nomera nqma da mine pak

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Цитирай Първоначално написано от DespaiR
    Ти кво не ми вярваш че DMX ми е брат ли ве??? Или се съмняваш че тия тримата от ЛП са ми брадчеди?? Ше искате автографи ама нямаааааааааа
    az tova go napisah po temata !!!

vqrvam ti be kak nqma da ti vqrvam !!! nali trqbva da dadesh po nqkoi avtograf !!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Фен
    Град
    Вкъщи
    Айде на афтографите 5 големи зелени на бройка който разбира тук се спира ако искате от DMX ше давате 10 щот ми е брат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си