- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- vqrno li e?!?
vqrno li e 4e Linkin Park se razpadat zaradi 4estar?!!!?!?!?
mi i az 4uh ne6to takova ma neznam
Не е вярно!!!
Не искам да е вярно, ако е, би било ужасно..
Сега се разрових в доста от фен-сайтовете и никъде няма публикувана подобна информация, така че считам, че не е вярно...:P
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
mi i az ne sam siguren vqrno li,do kolkoto rabrah 4estar si e nameril nova jena i iska da se otteglq ot grupata,a dr 6te go posledvat![]()
типично за бой бандите. все някога това ще стане ... и ще почнат разни дет метълски солови кариери от страна на честър и майк. пък може и брад и джо да се пробват ...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Четеш ми мислите простоПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Сега по плана следва половиния форум да се изреве колко много обичат Луна Парк и как не могат да живеят без тях.
Точка втора...влиза мъдар потрегбител, казва две три мъдри фрази и успокоява сополанковците изпаднали в истерия и ужас.
Точка трета влиза Момченце и се спуква от хилеж![]()
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Не съм чувала такова нещо и много се надявам , че не е вярно.А ако е направо ще полудеяТа те са върха
![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Глупости... всеки гледа как да го пишат повече по списанията![]()
А и да се разпаднат ... те вече са създали хубавите песни. Ако ще ми `творят` такива боклуци като албума с Джей Зи няма да ми пука :P
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Не е вярно !
мноу те уважавам момеПървоначално написано от пор
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
XВЯРНО ЕX
И ся някой може ли да ми каже защо му пука ?!
така еПървоначално написано от e_l_i_z_a
тц тц тц... ама как ви раждат главите такива глупости бечовек да се чуди да се смее ли, да плаче ли
![]()
![]()
милички, отчайвате ме! съвсем сериозно![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
ne sa razdelqt we
!!!PEACE!!!
Uf, dano!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
да може. заради песни като breaking the habits, somewhere i belong, in the end, numb, и още много. Линкин парк правят най-стойностната музика в момента, а имат и още потенциал. затова драго Българче ни пука.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
а относно разпадането - за щастие не съм чул за такова нещо
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
LP с най-стойностна музика в момента!?!?!?!?Първоначално написано от мечтател
ти пък ... уби коня с прашка![]()
Nay- stoynostnata? Hmmm, malko muzika sme slu6ali zna4i...Първоначално написано от мечтател
![]()
Даян, днес пих най-доброто кафе в живтоа си. Беше тъмно като ноща и гъсто като мъгла. Фантастично, ако дойдеш някога в Туинпийкс задължително трябва да го опиташ. А, да! Тук растат едни от най-прекрасните дървета, които някога съм виждал.
да бе, и аз обичам кисели краставичкиПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
е чак пък най-стойностна музика... но в интерес на истината си имат доста смислени текстовеПървоначално написано от мечтател
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата