.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Стига съм се опитвала да обяснявам,давам ви пример :P
    е това ме кефи

Град
    NeverLand
    Аз мисля скоро да се боядисам в розовко, незнам но тоя цвят много си ме кефи а и мисля че ще ми ходи, понеже съм си и със сини очи. Но ще видим. Иначе синьо много ми ходи също и е един от любимите ми цветове

Град
    NeverLand
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    гребеннннн, якккк, зеленнн.. оха
    Мдамззз, много ме радва прическата на аватара ти между-другото :P

dobre a takawa stilna pri4eska oficialna - cqlata kosa da e zalizana nazad? izmislih i nof variant da e zalizana otgore ma otzade da e na igli4ki ili ro6awa

Цитирай Първоначално написано от sini4kata
    ami svetlo kestenqva ili rusolqva,kasichka:
    Ооо... дааа...
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    haresvam i s dulgi i s kusi kosi, zavisi na koi kak mu ti4a , cvat nqma zna4enie, samo pak trqbva da mu otiva
    i az sam kato e4o
    no vse pak ne haresvam mom4etata s gola glava ... au super grozno sedi spored men
    ammmm kefi me na bodli4ki ili leko po dulga kosa,ama zavisi dali mu otiva ili ne

Черна коса, нито много дълга, нито много къса. Прическа - хем небрежна, хем изглежда стегнато. Това си е често срещана прическа.
    Somethin stupid ..

Повече от фен
    За цвят - определено черна или много тъмно кафява, руса не ме кефи. За прическата - права, на бодлички или небрежно рошава , ама не прекалено къса или много дълга, а просто нормална.

Za men nqma zna4enie stiga na mom4eto koeto mi xaresva da mu otiva tozi cvqt
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    haresvam i s dulgi i s kusi kosi, zavisi na koi kak mu ti4a , cvat nqma zna4enie, samo pak trqbva da mu otiva
    i az sam kato e4o
    no vse pak ne haresvam mom4etata s gola glava ... au super grozno sedi spored men
    ammmm kefi me na bodli4ki ili leko po dulga kosa,ama zavisi dali mu otiva ili ne
    хайде и аз съм с вас и искам да добавя какво не харесвам:

Аз много харесвам тези тип"петел"-отсрани да е късо подстигано,а отгоре по средата да е вдигнато и заформено с гел.Тези прически станаха актуални напоследък и са много секси.
    Харесвам и момчета,на бодлички,но доста вдигнати-не мога да го бясня точнонещо такова,но по-едро разделени кичури.
    И сегашната прическа на Бекъм не е лоша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си