- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета... Каква Прическа и Какъв Цвят на Косата Ве Кефи?
Стига съм се опитвала да обяснявам,давам ви пример :P
е това ме кефи
Аз мисля скоро да се боядисам в розовко, незнам но тоя цвят много си ме кефи а и мисля че ще ми ходи, понеже съм си и със сини очи. Но ще видим. Иначе синьо много ми ходи също и е един от любимите ми цветове![]()
Мдамззз, много ме радва прическата на аватара ти между-другото :PПървоначално написано от chupacabra:)
dobre a takawa stilna pri4eska oficialna - cqlata kosa da e zalizana nazad? izmislih i nof variant da e zalizana otgore ma otzade da e na igli4ki ili ro6awa
Ооо... дааа...Първоначално написано от sini4kata
![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Черна коса, нито много дълга, нито много къса. Прическа - хем небрежна, хем изглежда стегнато. Това си е често срещана прическа.
Somethin stupid ..
За цвят - определено черна или много тъмно кафява, руса не ме кефи. За прическата - права, на бодлички или небрежно рошава, ама не прекалено къса или много дълга, а просто нормална.
Za men nqma zna4enie stiga na mom4eto koeto mi xaresva da mu otiva tozi cvqt![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
хайде и аз съм с вас и искам да добавя какво не харесвам:Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Аз много харесвам тези тип"петел"-отсрани да е късо подстигано,а отгоре по средата да е вдигнато и заформено с гел.Тези прически станаха актуални напоследък и са много секси.
Харесвам и момчета,на бодлички,но доста вдигнати-не мога да го бясня точнонещо такова,но по-едро разделени кичури.
И сегашната прическа на Бекъм не е лоша.![]()