- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- vupros za akneto
Zdraveite!Iskam da popitam kakvo mislite za le4enieto na akne s protivoza4atu4ni hap4eta.Preporu4va li se i uspe6no li e?
Акнето с противозачатъчни не се лекува!Първоначално написано от amiga
Има си препарати, които го третират него.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Точно така. Купи си Teen Clean, или някакви препарати анти-акне (има толкова видове кремове и тем подобни), вместо да гълташ противозачатъчни.![]()
Edna suu4eni4ka pie protivoza4ata4ni to4no s tazi cel i da ti kaja dosta i pominaha papkite!
Те не лекуват акнето като ги спреш пак ще се появи.Първоначално написано от sladka_blondi
Death gotta be easy, 'cause life is hard
И според мене противозачатъчните не "лекуват" а потискат хормоните и като се спрат хапчетата действително пак се появява акнето.
Abe hora , kfo stava s mene be basi doskoro nqmah absolutno nikakvi pupki i daje ot nashiq klas mi se smeeha che izobshto ni6to mi nqq. Sq sym na 17 , 18 pochti i izvednuj kato pochnaha da mi izlizat nqkfi takiva akneta , ebasi ujasa vi kaam. Smqtajte cqloto mi lice i gurba i gurdite vsichk oe v nqkfi takiva gnoini pupki deto si ealo m******. Pochti postoqqno se sluchva da istiskam nqkoq i ot neq da tekne kruf i posle gledaite samo kolko sam razkrasen... se si mislqt che sym se bil![]()
The power is nothing without control!