.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Hemoroidi

Guest

Hemoroidi

Kakvo predstavlqvat hemeroidite?

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Hemoroidi

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kakvo predstavlqvat hemeroidite?
    Абе сигурно не са симпатични.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 10 от правилника!
    Благодаря!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    Варна
    ахахаха
    ами доколкото знам удебеление на стените на ануса и като акаш страшно боли и понякога дори не можеш да се изходиш и се налага клизма
    получават се от много седене на едно място без движение, също така се е случвало на някой майки след раждането да им се появят от многото напъване

Супер фен
    Град
    Sofia
    Какво причинява хемороидите все още не е известно на медицината, но знаем, че те се образуват в следствие на увеличено налягане върху вените на ануса. Хемороидите биват външни и вътрешни в зависимост от мястото на което са се образували. Знаем също така, че сред основните фактори причиняващи хемороиди са:
    Седенето на едно място (заседнал начин на яивот, работа на бюро), чест запек или много твърди изпражнения, прекалено търкане на областта около ануса, диариите, продължителното седене върху тоалетната, Силна и продължителна кашлица, раждане, вдигане на тежести, анални инфекции и др. Други фактори са възрастта, хроничния запек или
    разтройство, бременността.

Ако имаш конкретно питане - питай. Не бих искал да обяснявам тук какво причиняват нито как се лекуват, тъй като всичко е строго индивидуално.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Мити
    Guest
    А възможно ли е например от прекомерното вдигане на тежести във фитнеса да ми се появят?? 2 пъти седмично клякане с тежести и 1 път тяга и...знам ли дали мога да си докарам беля?

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Мити
    А възможно ли е например от прекомерното вдигане на тежести във фитнеса да ми се появят?? 2 пъти седмично клякане с тежести и 1 път тяга и...знам ли дали мога да си докарам беля?
    надали

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен
    Град
    Sofia
    абсолютно възможно!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си