.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Imam problem

Xesoyamnn
    Guest

Imam problem

Nachi eto kakav e problema: Vchera kato se pribbirax kam nas i gledam 1 BMW s mn qka zadna bronq....I si vikam "Mi to sega e tamno nikoi nqma da me vidi..." i zex che si zavrqx uia v auspuxa....Qko go natikax....Naprao do topkite....Obache v sledvashtiq moment zapochna da mi stava toplo...Gledam BMW-to zapalilo ......Tragnah da go vadq ama to nali pritesnenie t'va-onova i dokato go izvadq mi ovqxna ot gazovete ne BMW-to....Ot togava ne moga da go vdigam..

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Imam problem

Цитирай Първоначално написано от Xesoyamnn
    Nachi eto kakav e problema: Vchera kato se pribbirax kam nas i gledam 1 BMW s mn qka zadna bronq....I si vikam "Mi to sega e tamno nikoi nqma da me vidi..." i zex che si zavrqx uia v auspuxa....Qko go natikax....Naprao do topkite....Obache v sledvashtiq moment zapochna da mi stava toplo...Gledam BMW-to zapalilo ......Tragnah da go vadq ama to nali pritesnenie t'va-onova i dokato go izvadq mi ovqxna ot gazovete ne BMW-to....Ot togava ne moga da go vdigam..
    Купи си катализатор за хуя и ще се оправи.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Само ампутация Иначе и тебе ще изгубим

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Като си ръгаш моркова в хралупата, следвашия път само доматчетата ше ти останат
    и Интер

Guest

Re: Imam problem

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Цитирай Първоначално написано от Xesoyamnn
    Купи си катализатор за хуя и ще се оправи.
    Ot koq strana??Ot topkite ili ot uq??

Цитирай Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Само ампутация Иначе и тебе ще изгубим
    хаха тоя пост наистина ме уби....точно на място защото давам 100%, че тоя пич се е**ва

Guest
    Следващия път си наври ауспиха у дупето и ще станеш с РЕМУС генерация .

Guest
    ne we ne se ebavam ako iskate i pic-ove shte vi dam da go vidite....prilicha na gramnal boiler v mangal(shtoto chernilkata ne moje da se izmie)

Po temata: PlS pomognete mi we...Trqa da go natocha do 10 minuti.....She eba....Ako ne mi se ripne sha sa gramna

Guest
    А БМВто поне изкефи ли се колко коня качи от тоя шот ?

Точка 11 от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си