.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Alkoholizam...

Guest

Alkoholizam...

Po princip piq...ne e sistemno, no sam stigal i do 1 shishe djin dnevno..no puk mrazq cigarite...problem li e 1ta butilka djin(vodka moje ) i nai loshoto e che mi se oslajda...na 16 godini sam i sym momiche

Едно шише джин дневно? Мисля,че определено прекаляваш.Хубаво е,че не пушиш,защото цигарите наистина са много вредни,но и алкохола никак не е полезен. Опитай се да не пиеш толкова,защото може да стигнеш и до алкохолизъм,ако продължаваш така.А ако го правиш само,за да се правиш на много голяма и готина,а не,защото наистина ти се услажда,най-добре се откажи,защото така само вредиш на здравето си.Ако пък действително толкова ти се услажда пий по малко,по една чашка например,а не цяло шише.

Mnogo qsno 4e e problem.Pii umereno,za6toto sled vreme 6te stane6 alkoholi4ka i to mlada.

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Еее нормално е. То в днешно време момичетата пият поече от момчетата
    и Интер

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Замезваш ли ?

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Alkoholizam...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Po princip piq...ne e sistemno, no sam stigal i do 1 shishe djin dnevno..no puk mrazq cigarite...problem li e 1ta butilka djin(vodka moje ) i nai loshoto e che mi se oslajda...na 16 godini sam i sym momiche
    Ако джинчето е с тоник нема проблеми.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ако носиш на алкохол да не ти пука и аз си падам леко алкохоличка така че споко
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    1 butilka Ne e li malko mnojko Spored men e problem i to golqm!Ako na 16 piesh po 1 butilka na 30 kakvo shte pravish????!!!!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Град
    Salt Lake City
    DESTROY ALCOHOL!

XXX FOREVER!
    Smoking that butt
    It makes you mature
    A slave to sex
    And you tell me you're pure
    You slam that beer
    It makes you a man
    I'll try to keep my cool
    But you better understand

ahahahahahahahahaha lel tva se edno az sam go pisala ahahahahahhahahah ludnica 4ovek vse edno slu6am sebe si. samo deto ne moga da izpiq podobno koli4estvo.ama vaob6te max 200 i sam pod masata ahhaahah hi4 ne nosq na alokohol mi da ti kaja mai imame problemi s alkohola :P ponamali tempoto.az se posprqh malko, po-rqdko piq. imah edin period.... ne e za razpravqne
    Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie

EDNO 6I6E JIN DNEVNO!LELE...
    NAMALI AKLOHOLA..ZA TVOE DOBRO E 6TE E
    The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
    My LifE iS PerFecT
    ,BuT i STilL lifE in HelL,
    yes ,i lOve The DeviL

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Да, проблем е. Не за мен, за твоето здраве Момиче, на 16 си! Я си представи, ако продължаваш така, как ще изглеждаш на 26? А на 36? Дали ако продължаваш в същия дух ще стигнеш 46? По-добре си намери нещо по-полезно, което да ти доставя удоволствие - примерно секс Не, не, базикам се. Просто се ограничи в пиенето. По една чаша на ден вече ще е нормално. Мисли за себе си - нали не искаш на 26 всички да те мислят за пропаднала пияница, която така пие, че е пияна все и даже не знае с кой си ляга и с кой става. Щото ако продължиш да пиеш такива сериозни количества, ще ти се ще все повече. Бахмааму, аз по 1 литър вода на ден не изпивам.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Abe hora mnogo vnimavaite s toq alkohol 6toto kvo li ne stava ve4e...
    Az li4no poznavam mom4e ,koeto maika mu e alkoholi4ka i kvi li gluposti ne prai taq jeni4ka i go iznervq i mom4eto napravo e v 4udo!!Ujas da ne govorq prosto!Az prosto nemoga da ponasqm alkohol,gadno mi e da piq!!!Ako piq 6te e samo malko i mnogo rqdko!Tva 1 djin na den leleeeeeeee!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    София
    Спирай, че те чака цироза скоро време със същото темпо!
    Е са кво се впрягаш...
    Живота е песен!

Супер фен

:)

съвет... ако ще го караш така ... земи си карзил от най блиската аптека и пии по 2 хапа сутрин и 2 вечер поне да си предпазиш поне малко черния дроб от алкохола че цирозата .... не е весело нещо :P ми се умира от него ... и пробаи да го спреш алкохола докато е време то и на мен ми се ослажда ама се контролирам се пак

хубаво е да намали6 алкохола..все пак си моми4е а и тои води до доста проблеми в един по късен период..пиянството не е хубаво не6то!

Guest
    as ne go pravq seki den mi primerno vednuj v sedmicata i samo ako sym na kupon. Ama inache na sedmica 1 golqma butilka djin savoy ne mi myrda...s tonik e strahotno

Супер фен
    I si momi4e...emi po dobre spri,zamesti go s voda ili ne6to drugo,za cigarite dobre,ama aide ne se provaliai s pia4kata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    ot vodata mi priloshava no za moq radost veche 3 sedmici ne sym opitvala koncentrat...nqmam i namerenie...alkohola e sladuk, no zarbitelen...sq karam samo na birica

Супер фен
    ot vodata mi priloshava no za moq radost veche 3 sedmici ne sym opitvala koncentrat...nqmam i namerenie...alkohola e sladuk, no zarbitelen...sq karam samo na birica
    Брьво,ь тькь По Добре БИРА и е полезна тя до известна степен де
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    eee az piq i po pove4e,nqma ni6to stra6no

Фен
    Град
    anywhere but here
    po butilka na den? e bravo, kak moje taka, mlado momiche to vseki e imal period na leko alkoholizirane ama tva e mnogo. molq te ne pravi pove4e taka shtoto moje celiq jivot da si provalish. pomisli za posledicite...
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Град
    Югославия

Много ясно,че не е проблем.Откога търся такава да правим по 2 шишета джин двамата и да ни се услажда Пиши ми !
    БИЗНЕСМЕН-ПАТРИОТ

Фен
    Град
    anywhere but here

Цитирай Първоначално написано от Dadan Karambolo
    Много ясно,че не е проблем.Откога търся такава да правим по 2 шишета джин двамата и да ни се услажда Пиши ми !
    golqm kupon shte si spretnie
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ми и аз съм така, всяка седмица минимум 2-3- пъти пия, мога и сама да си изпоркам бутилка джин... Но тези неща не са шега работа и затова гледам да се сдържам малко, защото ако ми дадеш- всеки ден ще пич по толкова. Всичко е до самоконтрол. Миналото лято като бачках, бях почти нонстоп пияна- не си причинявай нещо такова, контролирай се! Имам един колега, който е на 20 и вече има проблеми с черния дроб... Сега ни се струва майтап, но след 10-20 години става лошо- тогава си приличава кой как живее
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си