- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Alkoholizam...
Po princip piq...ne e sistemno, no sam stigal i do 1 shishe djin dnevno..no puk mrazq cigarite...problem li e 1ta butilka djin(vodka moje) i nai loshoto e che mi se oslajda...na 16 godini sam i sym momiche
Едно шише джин дневно?Мисля,че определено прекаляваш.Хубаво е,че не пушиш,защото цигарите наистина са много вредни,но и алкохола никак не е полезен.
Опитай се да не пиеш толкова,защото може да стигнеш и до алкохолизъм,ако продължаваш така.А ако го правиш само,за да се правиш на много голяма и готина,а не,защото наистина ти се услажда,най-добре се откажи,защото така само вредиш на здравето си.Ако пък действително толкова ти се услажда пий по малко,по една чашка например,а не цяло шише.
![]()
Mnogo qsno 4e e problem.Pii umereno,za6toto sled vreme 6te stane6 alkoholi4ka i to mlada.
Еее нормално е. То в днешно време момичетата пият поече от момчетата![]()
![]()
![]()
![]()
и Интер
Замезваш ли ?![]()
Ако джинчето е с тоник нема проблеми.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ако носиш на алкохол да не ти пукаи аз си падам леко алкохоличка така че споко
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
DESTROY ALCOHOL!
XXX FOREVER!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
ahahahahahahahahaha lel tva se edno az sam go pisala ahahahahahhahahah ludnica 4ovek vse edno slu6am sebe si. samo deto ne moga da izpiq podobno koli4estvo.ama vaob6te max 200 i sam pod masata ahhaahahhi4 ne nosq na alokohol
mi da ti kaja mai imame problemi s alkohola
:P ponamali tempoto.az se posprqh malko, po-rqdko piq. imah edin period....
![]()
ne e za razpravqne
Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie
EDNO 6I6E JIN DNEVNO!LELE...
NAMALI AKLOHOLA..ZA TVOE DOBRO E 6TE E
The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
My LifE iS PerFecT
,BuT i STilL lifE in HelL,
yes ,i lOve The DeviL
Да, проблем е. Не за мен, за твоето здравеМомиче, на 16 си! Я си представи, ако продължаваш така, как ще изглеждаш на 26? А на 36? Дали ако продължаваш в същия дух ще стигнеш 46? По-добре си намери нещо по-полезно, което да ти доставя удоволствие - примерно секс
![]()
![]()
Не, не, базикам се. Просто се ограничи в пиенето. По една чаша на ден вече ще е нормално. Мисли за себе си - нали не искаш на 26 всички да те мислят за пропаднала пияница, която така пие, че е пияна все и даже не знае с кой си ляга и с кой става. Щото ако продължиш да пиеш такива сериозни количества, ще ти се ще все повече. Бахмааму, аз по 1 литър вода на ден не изпивам.
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Abe hora mnogo vnimavaite s toq alkohol 6toto kvo li ne stava ve4e...
Az li4no poznavam mom4e ,koeto maika mu e alkoholi4ka i kvi li gluposti ne prai taq jeni4ka i go iznervq i mom4eto napravo e v 4udo!!Ujas da ne govorq prosto!Az prosto nemoga da ponasqm alkohol,gadno mi e da piq!!!Ako piq 6te e samo malko i mnogo rqdko!Tva 1 djin na den leleeeeeeee!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Спирай, че те чака цироза скоро време със същото темпо!
Е са кво се впрягаш...
Живота е песен!
съвет... ако ще го караш така ... земи си карзил от най блиската аптека и пии по 2 хапа сутрин и 2 вечер поне да си предпазиш поне малко черния дроб от алкохола че цирозата .... не е весело нещо :P ми се умира от него ... и пробаи да го спреш алкохола докато е време то и на мен ми се ослажда ама се контролирам се пак![]()
хубаво е да намали6 алкохола..все пак си моми4е а и тои води до доста проблеми в един по късен период..пиянството не е хубаво не6то!![]()
![]()
as ne go pravq seki den mi primerno vednuj v sedmicata i samo ako sym na kupon. Ama inache na sedmica 1 golqma butilka djin savoy ne mi myrda...s tonik e strahotno![]()
![]()
I si momi4e...emi po dobre spri,zamesti go s voda ili ne6to drugo,za cigarite dobre,ama aide ne se provaliai s pia4kata![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ot vodata mi priloshavano za moq radost veche 3 sedmici ne sym opitvala koncentrat...nqmam i namerenie...alkohola e sladuk, no zarbitelen...sq karam samo na birica
Брьво,ь тькь По Добре БИРАПървоначално написано от Анонимко
и е полезна тя до известна степен де
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
po butilka na den?e bravo, kak moje taka, mlado momiche
![]()
to vseki e imal period na leko alkoholizirane ama tva e mnogo. molq te ne pravi pove4e taka shtoto moje celiq jivot da si provalish. pomisli za posledicite...
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Много ясно,че не е проблем.Откога търся такава да правим по 2 шишета джин двамата и да ни се услаждаПървоначално написано от Анонимко
Пиши ми !
БИЗНЕСМЕН-ПАТРИОТ
golqm kupon shte si spretnieПървоначално написано от Dadan Karambolo
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Ми и аз съм така, всяка седмица минимум 2-3- пъти пия, мога и сама да си изпоркам бутилка джин... Но тези неща не са шега работа и затова гледам да се сдържам малко, защото ако ми дадеш- всеки ден ще пич по толкова. Всичко е до самоконтрол. Миналото лято като бачках, бях почти нонстоп пияна- не си причинявай нещо такова, контролирай се! Имам един колега, който е на 20 и вече има проблеми с черния дроб... Сега ни се струва майтап, но след 10-20 години става лошо- тогава си приличава кой как живее![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.