.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Alkoholizam...

Re: Alkoholizam...

Цитирай Първоначално написано от zeleni_o4i
    Цитирай Първоначално написано от Dadan Karambolo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Po princip piq...ne e sistemno, no sam stigal i do 1 shishe djin dnevno..no puk mrazq cigarite...problem li e 1ta butilka djin(vodka moje ) i nai loshoto e che mi se oslajda...na 16 godini sam i sym momiche
    Много ясно,че не е проблем.Откога търся такава да правим по 2 шишета джин двамата и да ни се услажда Пиши ми !
    golqm kupon shte si spretnie
    хи-хи представям си ги

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Ми и аз съм така, всяка седмица минимум 2-3- пъти пия, мога и сама да си изпоркам бутилка джин... Но тези неща не са шега работа и затова гледам да се сдържам малко, защото ако ми дадеш- всеки ден ще пич по толкова. Всичко е до самоконтрол. Миналото лято като бачках, бях почти нонстоп пияна- не си причинявай нещо такова, контролирай се! Имам един колега, който е на 20 и вече има проблеми с черния дроб... Сега ни се струва майтап, но след 10-20 години става лошо- тогава си приличава кой как живее
    Чак тогава ще се озъзнае, но вече ще е късно.А то пиене като цигарите почваш да пиеш да се правиш на газар, но ти харесва и ти става навик.
    Т'ва една бутилка е нечовешко за момиче.

Цитирай Първоначално написано от Finley
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Ми и аз съм така, всяка седмица минимум 2-3- пъти пия, мога и сама да си изпоркам бутилка джин... Но тези неща не са шега работа и затова гледам да се сдържам малко, защото ако ми дадеш- всеки ден ще пич по толкова. Всичко е до самоконтрол. Миналото лято като бачках, бях почти нонстоп пияна- не си причинявай нещо такова, контролирай се! Имам един колега, който е на 20 и вече има проблеми с черния дроб... Сега ни се струва майтап, но след 10-20 години става лошо- тогава си приличава кой как живее
    А то пиене като цигарите почваш да пиеш да се правиш на газар, но ти харесва и ти става навик.
    Ето поредния изказал се неподготвено...

Голям фен
    Град
    София
    Стига ве хора пробвайте,но плс не се пристрастявайте!
    Всички опияти са гадна работа
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си