- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZA ili PROTIV globata pri pikaene na ob6testveni mesta?
Temata e qsna.Molq daite svoeto mnenie
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Admin-Coki:
Подобни фашизоидни реплики са забранени!
Ми мога само да заявя че са добре дошли да ме фанат за шнура.
Епа ЗА. То тоалетните за к'во са!Първоначално написано от -=ShaDoWMasTeR=-
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ква глоба е... пикайте и осирайте къде що има неосрано![]()
![]()
А пък вие акате където ви падне.Първоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗА! За! ЗА!
Боже, та това е напълно излишен въпрос.:P
Има си тоалетни и те ТРЯБВА да се иползват по предназначение.
A тези, които не го правят да бъдат санкционирани.
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
Който влезе в обществен кенеф и оцелее, ше го обезпеча с тоалетна хартия доживот![]()
![]()
попринцип съм ЗА, но все пак ми е много чудно къде хората ще си вършат естественте нужди, след като обществени тоалетни почти няма
много ми е приятно в градинката или двора на 1 училище където си разхождам кучето, редовно да пикаят хора.
1 път си направих проучване. за 20 минути хванах точно 5 пикаещи. само хванах толкова. останалите сигурно са се били скрили по-дборе. ами предстваете си за 2 часа ? ами за 24 часа?
ебаси, то тука всеки пикае и си осира кадето му е кеф.. и после що държавата ни е такава посрана ... айде...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Mi az sam ZA.Ama naistina te ob6testvenite kenefi sa takia 4e sas protivogaz pak 6ti miri6e!!!Ama vav taq darjava spored mene ima mn mn po vajni raoti za opravqne otkolkoto tva da se globqvat nekvi hora det p*kaqt ili s*erat vav parkove nekvi izostaveni sgradi i tem podobni...Naprimer da napraqt ob6testvenite kenefi po priqtni za horta 6tot te tei 6e gi ma4qt vav tez kenefi...
![]()
Girls,Games and Music is the life!!!
Е няя да ида се се изходя на центъра я !?(или пък,що не ? )
ПРОТИВ глобата !
chupacabra , zna4i na tebe ne ti e priqtno da vijda6 kak horata pikaqt i osirat TAM DETO SI RAZHOJDA6 KU4ETO , a da te pitam tam deto si razhojda6 doma6niq liubimec toi ne prai li teq raboti tam be![]()
![]()
![]()
tva da ne bi da ti e po-priqtno
![]()
ЗА!
Ами то има и обеществени тоалетни, които се водят за обществени места.![]()
Иначе съм "за" глобата.
-LDR![]()
Same shit, different day...
Естествено, че съм ПРОТИВ. Нали като пия бира некъде требе да се изпикам се пак![]()
![]()
![]()
и Интер
Ахаха това е много странна глоба
като направят обществено тоалетни на всеки ъгъл ,тогава да ми я налагат![]()
![]()
първо, кучешките аки се разпадат. друго - аз винаги му чистя ако се наака някъде по пътя...Първоначално написано от Анонимко
аз досега не съм чувала кучешко лайно да смърди.. ама НЕДАЙ СИ БОЖЕ някой препил наркоман да се издриска и противогаз няма да те спаси.
Лайното си е лайно... от това дали си наркоман не зависи дали ще ти смърдиПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
ок. айде да не е наркоман.
да е на някой снощен. точно тогава смърди най-много и най-ужасно![]()
![]()
ave vii kenefi u vas nqmate li si che ste trugnali da serete i pikaete po ulicata? Mnogo e selsko da pikaesh na ulicata.. ema se sluchva ponqkoi put osobenno na piqnite.. tei che chak pyk globi.. vqrno si e che nqma svesni obshtestveni kenefi zatui nqqt pravo da globqvat horata..
т. 2, 9
Акаме в КОЯТО ТОАЛЕТНА ни падне!Първоначално написано от Sportexz
Аз подкрепям глобата! Особено като си помисля, че има индивиди дето пикат в морето и в басейните... бляхх!!![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.