.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    She-Devil
    Guest

mi problemche -koremche

Vijte xora mai imam problem,ama chak sega go usetix.Pokrai rabotata vyobshte ne mi ostafa vreme da qm i taka se samozabravqm kato che li.Ta kakto i da e sega ot nqkolko dni zabelqzvam che ne qm kakto predi 3 pyti na den i che i poveche,useshtam kak ne me vleche qdeneto i mi se gadi ot nego.A ne sym bremenna,ako za tova si pomislixte i ponqkoga leko me boli koremcheto!Ta kakvo si mislite che mi ima?! Leko ubespokoena sim!

Едвали е нещо сериозно, може би не те влече яденето, защото си свикнала в момента да поемаш по по-малко храна, а и в тези горещини е нормално да не ти се яде много.
    Все пак се опитай да се храниш достатъчно и най-вече да не се лишаваш от закуската, защото тя е най-важната. А колкото до болките в корема те може да се дължат на много неща. И аз самата имам дни, в които корема ме боли и не ми се яде.:P
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!

Боли те корема защото не ядеш!

Re: mi problemche -koremche

Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    Vijte xora mai imam problem,ama chak sega go usetix.Pokrai rabotata vyobshte ne mi ostafa vreme da qm i taka se samozabravqm kato che li.Ta kakto i da e sega ot nqkolko dni zabelqzvam che ne qm kakto predi 3 pyti na den i che i poveche,useshtam kak ne me vleche qdeneto i mi se gadi ot nego.A ne sym bremenna,ako za tova si pomislixte i ponqkoga leko me boli koremcheto!Ta kakvo si mislite che mi ima?! Leko ubespokoena sim!
    NE iskam da te pla6a no az biah taka minaloto liato otslabnah mnogo.Sled tova v y4ili6te edin den iako me probode korema i zapo4nah da draifam.Lekarkata vikna lineika i me prieha po spe6nost s spukana kista na levia iai4nik.Lekariat mi kaza 4e ne mi se e ialo i me e bolial korema ot neia(t.e tia go e pritiskala).

PS macka moje na teb da ne ti e ot tova no ti preporu4vam samo za profilaktika da se vidi6 na yltrazvuk.(pri ginekologa ti)
    Pri cistita simtomite po4ti ne se zabeliazvat.
    No poviarvai mi az ne obru6tah vnimanie na tova i edva ne ymriah ot infekcia!Sega jiveia 2-ri jivot.

Почни да ядеш и няма да имаш проблеми

Guest
    няма нищо сериозно но ако се притесняваш че пак нямаш апетит пий рибено масло , от него ще ти доиде апетит а също така и укрепва имунната система

Това е от натоварването Ще свикнеш. Също така ако си преживяла нещо неприяно наскоро - и от това може да е Просто може да не ти остава време. И аз много пъти съм била така, но моля те не пренебрегвай яденето щото ще си навлечеш проблеми Яж когато трябва дори и да не ти се яде
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: mi problemche -koremche

Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    Стрес. Вземи си мултивитамини(най-добре Centrum), хапвай повечко плодове и зеленчуци и наблягай на естествените храни. Ако имаш време спортувай, колкото и малко да е.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си