- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся си критици
Ето какъв ми е проблема. Напоследък пиша един дълъг , много дълъг разказ, обаче имам нужда от критика. Досега съм стигнала до 7ма глава и съм замислила да има още много. Дали ... някой би се навил да ми прави критика? (предпочитам момиче)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ЪсСериозно
![]()
7ма глава това си е голямо постижение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
moite pozdrawlenia za iniciatiwata, na kakwa tematika e 4etiwoto?
?Първоначално написано от kaka_lara
ako e kato onaq istoriika deto q be6e napisala predi s udovolstvie![]()
nejnost_o.s.t@abv.bg
пращай ако искаш и с удоволствие
ще го прочета
Lol..rabotata sha e seriozna :P
Keep smilin'
Prashtai az razbiram ot takiva neshta!Kaky janr ti e razkaza!Eto mi meil-a:nivea_kill@abv.bg
kritika na razkaza li.....ami ako e kam 50-60-70 strani4ki moga da pokritikuvam za teb![]()
![]()
![]()
Разказа е нещо като продължение и предистория на предишния който бях писала, ако някой го е чел - "Два свята " се казваше... За тези, които не са го чели - разправя се за едно момиченце, дето е много загубено и как ще се промени...Не съм особено добре в писането на разкази, т.е. никой не ме е учил и карам на посоки. Най-вероятно няма да се хареса на тези, които разбират от литература, повече на тези, които четат за удоволствие, но все пак приемам всякакви критики. Разказа е 10 страници на уорд. Ако все още има някой, който е навите да поработи с мен - ще се радвам![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
tajno_f@mail.bg.... Prashtai![]()
С риск да събереш бая пощички![]()
forbidden1@abv.bg
GROAAARRR!!!! много яка група!
Аз искам да прочета разказа!Предния беше супер интересен!Ако си го довършила прати и него на love_me_baby@gbg.bg!Ще се радвам да го прочета и да ти кажа какво мисляПървоначално написано от Josefinne
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
ne znam az li ne namerih ili ti ne si postwala kraq na predi6niq ama iskam da go pro4eta i s udowolstwie 6te pomagam s kritikata na tozi
jamalska@abv.bg
az chetoh Dva Sviata i biah vliubena,na men mnogo mi haresa moliate prati mi i tfaaaa navita sum shte ti go izkritikuvamПървоначално написано от Josefinne
ksintia@gbg.bg ili puk na lichno ako ti e po udobno ili puk pusni edna tema nai-dobre da ne go prashtash na vsichki,kakto iskash
на мен също Два свята много ми хареса, по едно време следях темите
които пускаш, защото беше казал че ще има продължение и ми беше интересно, аре моля ти се прати ми го и на мен, става ли?
fire_of_satan@yahoo.com
Give me your best shot motherfucker!
Aide i na men decuto@abv.bg plsssssss
Keep smilin'
Успех с начинанието ; ) 7-ма глава наистина е постижение
искам да прочета![]()
Поправка само да кажа, че главите са 6, ама мисля скоро да ги направя 7. Ще ви го пратя разказа на всички, само ще стане утре, че сега е почти 12(гледах филмче). Предишния, за тези, които са го чели, не съм го довършила, защото без да искам се е получил дублаж с един известен филм и реших, че няма смисъл да го довършвам. Затова този е на същата тематика, идеята продължава и тук, но е сменен малко сюжета и смятам да го развия доста. Надявам се да го довърша някой ден.
А тема мисля да не пускам едно защото е мноооогооо дълъг (10 страници на Уорд някъде) и второ, че няма нужда да затормозявам форума с нещо, което повечето ще го домързи да го прочетат, като видят колко е дълго (и аз ги правя тия номера
![]()
). Затова питам кой би се наел
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
bimper@abv.bg
Prati pls kopie ot razkaza. Ne obe6tavam skoro da ti vurna otgovor, oba4e 6te go pro4eta s udovolstvie i sus sigurnost 6ti kaja ne6to smisleno, poneje si padam adski mnogo po literaturata.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Първоначално написано от DeSsi
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Вместо да го пращаш на всички защо направо не го пуснеш в една тема така всички ще го прочетем![]()
![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Виж предишния ми постПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Ами хубаво както искаш!!Първоначално написано от Josefinne
![]()