.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Стига с това ЧРД

Като искате да честитите на някой що не пишете едно лично и т'ва. А трябва да пускате теми където всеки малоумник да напише: "ооооо ЧРД жив и здрав" и тн... без да влага много много ама е така да не е назад.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Що пък не ?Какво ти пречЪт темите?Аз пък бих се радвала някой да ми пусне темичка за рождения ден.Поне знам ,че са се сетили за мен.А като не ти харесват темите просто не пиши

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Що пък не ?Какво ти пречЪт темите?Аз пък бих се радвала някой да ми пусне темичка за рождения ден.Поне знам ,че са се сетили за мен.А като не ти харесват темите просто не пиши
    А ако те поздравят с лично съобщение няма ли да се зарадваш?
    Т'ва е излишна показност. Всеки да се покаже, че и той честити. И нали има правила:
    1.Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория.
    Там дето си честитите е "Новини и съобщения". Никъде не е написано лични съобщения. Неслучайно има и такива и те трябва да се използват.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ей,
    т'ва че сигурно на тебе не са ти честитили с тема не значи че на друг не може!Пише Новини и Съобщения,мойто момче,а рд-то на съфорумец е НОВИНА!!!А при тема става Съобщение!Още от преди ти да си чул за тоя форум т'ва го е имало!Не може някакъв си пикльо регистрирам предо има няма 10 дена,да ми дава "умни" изказвания,за неща съществуващи аз като се записах,пък и по-рано!Това че не знаеш какво да пожелаеш-или не искап.не значи че другите немогат да гоправят!Темата и мненията в нея,са уважение към рожденника!!!

И съм сигурна че и ти предпочиташ темичка за рожденния ти ден,а не просто едно ЛС!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И аз мисля, че са глупави...аз съм пускал една такава тема и после рожденничката като сидя темата и беше мн щастлива! Вярно, че е тъпо да пишеш за хора които НЕ познаваш, но ... нека се мазнят бе !!!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Ей,
    т'ва че сигурно на тебе не са ти честитили с тема не значи че на друг не може!Пише Новини и Съобщения,мойто момче,а рд-то на съфорумец е НОВИНА!!!А при тема става Съобщение!Още от преди ти да си чул за тоя форум т'ва го е имало!Не може някакъв си пикльо регистрирам предо има няма 10 дена,да ми дава "умни" изказвания,за неща съществуващи аз като се записах,пък и по-рано!Това че не знаеш какво да пожелаеш-или не искап.не значи че другите немогат да гоправят!Темата и мненията в нея,са уважение към рожденника!!!

И съм сигурна че и ти предпочиташ темичка за рожденния ти ден,а не просто едно ЛС!
    Правилно, правилно!Напълно съм съгласен с теб.То и аз исках тема за рд-то си, ама никой не се сети
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Оле мале... ако ми трябват честитки от непознати начи съм голямо зле

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    И аз мисля, че са глупави...аз съм пускал една такава тема и после рожденничката като сидя темата и беше мн щастлива! Вярно, че е тъпо да пишеш за хора които НЕ познаваш, но ... нека се мазнят бе !!!
    мдам аз бях рожденичката и наистина бях много щастлива,щото тоя форум започна да значи доста за мен...научих много нещица и смятам че съм помогнала на някого...пък и не е мазнене...толкова малко оптимисти са останали на тоя свят,че просто си е грях да изпуснеш още една усмивка...а докато аз четях всички пожелания от хора,които ни най-малко познавам скачах из нас от радост,защото се чувствах специална!Може да е глупаво обаче наистина много се зарадвах!!!Мерси пак Алекс {}{}{}{}

е значи аз съм едно голямо зле ..не ми трябваха,но допълнително ми повишиха настроението инаистина беше много мило

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    мнол взе да мислиш ми се струва на мен тея теми не ми пречат

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ami vijte kvo,mai ve4e nqkoi hora po4naha da se 4udqt kvo da praat i re6iha da izmislqt 4e temite sus 4esteteneto na praznicite sa tupi!Na teb kato ne ti haresvat ne vlizai vuv tqh!Na men li4no vuob6te ne mi pre4at!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

БЪЛГАРЧЕ, защо реши, че тези честитки са мазненици ? Когато някой иска да те уважи непременно това е мазнене, така ли? А ти като кажеш на някого, че го харесваш значи задължително се мазниш? Така ли???? Баси, човек една мила дума да каже и веднага нападки, че се мазни Ми дай ти като имаш ден ден никой познат нит непознат да не ти го честити, за да не излезе че се мазни!
    Важен е жеста! На който тези теми не му допадат нека не пише и не им обръща внимание. Щом не е забранено не мисля, че 2-3ма недоволни трябва да налагат нови правила!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Ма разбира се, че не са глупости... и се пускат на правилното място както каза BaT_girl рожденния ден е новина, а като се пусне тема тя е съобщения И поне малко трябва да уважаваме празниците на другите. Аз пускам честитки на хора, които не познавам и то не за да ми набъбнат броя мнения, а за да се почувстват добре... да се почувстват специални, както каза PinK_Baby И мисля, че няма нищо лошо в това да зарадваш някой, дори и да не го познаваш.
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

i spored men nqma smisal da se slagat takiva temi

[size=10][b]

Има смисъл разбира се.Как може някой да пусне тема за някаква пълна глупост а да неможе да пусне тема за това , че някой ваш съфорумец има рожден ден.В някой форуми има цял раздел само за Честитки за това се засрамете ясно е , че е просто злоба ама чак пък толкова!

Супер фен
    Израз на уважение от страна на форумците няма нищо лошо в това.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Точно това...^

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Ей,

Виж моето момиче, явно това е една от малкото гордости в живота ти, че си отдавна в тоя форум(направо си жалка). Дали съм регистриран днес или преди 2 год няма никакво значение. Аз когато съм писал по форуми(преди 7-8 години за първи път) ти сигурно си се учила да говориш още ама... няма значение.

И аз изобщо не искам никой да ми честити от някой си форум. Има достатъчно хора, които го правят и най-важното тях ги познавам и ги виждам, а не просто съм им прочел 100 мнения и съм чатил с тях 3 пъти и така вече са ми станали "приятелчета".
    Явно за теб форума е много важно и сакрално място и го възприемаш много насериозно, което говори доста лошо за теб...

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Sportexz съгласен и все пак мисля, че прайм от муата слон
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    явно това е една от малкото гордости в живота ти, че си отдавна в тоя форум(направо си жалка)

Голям фен
    Град
    големото село софия
    само че тука има хора, и които се познават лично помежду си .. така че
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    само че тука има хора, и които се познават лично помежду си .. така че
    Ми телефони...
    Ама си е друго за разберат всички, че ти го поздравяваш и да се отчетат и те, нали?

Не съм съгласна с това предложение.Както каза аВеР4еТо,това е израз на уважение от страна на форумците и няма нищо лошо в това.На всеки би му било приятно на рождения си ден да види,че във форума са се сетили за него и са му пожелали разни хубави нещица.Освен това защо да не са искрени?Как разбираш кой е искрен и кой се подмазва?

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Little_Black_Dress*again
    Не съм съгласна с това предложение.Както каза аВеР4еТо,това е израз на уважение от страна на форумците и няма нищо лошо в това.На всеки би му било приятно на рождения си ден да види,че във форума са се сетили за него и са му пожелали разни хубави нещица.Освен това защо да не са искрени?Как разбираш кой е искрен и кой се подмазва?
    Пожелание от човек, който не познаваш не мисля, че е искрено.

Мега фен Аватара на machoka
    ]

Аз пък мисля, че е признак на уважение! Това е елементарното човешко възпитание.
    Ако ти го нямаш, не подтиквай да се ограничи у другите.

Лека вечер.

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    ]

Аз пък мисля, че е признак на уважение! Това е елементарното човешко възпитание.
    Ако ти го нямаш, не подтиквай да се ограничи у другите.

Лека вечер.
    Да поздравиш човек, който не познаваш е излишна показност и парадиране.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Аз като честитя на някого в такава тема, значи наистина мисля това, което пиша!!! Например последно на Бейби секси гърл честитих и наистина го мислех всичкото! Ако бях само няква дето се мазни или прави мнения, до сега колко след нея имаше рожденници...ама не съм писала в темите им, не щото не ги уважавам, ами просто щото не ги познавам!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си