34B?Първоначално написано от _MuMuTo_
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
Opa sorry tfa v amerika e razmera ina4e v bg trqa da se vodi...Първоначално написано от DeaD_AngeL
92B ne6to takova
Какво ще рече 75В??Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ами тва за рака нз колко е вярно, но е мн вредно да се спи със сутиен и нз какъв е смисъла, нз за вас но аз спя без сутиен хах. Чувала съм само че се забавя растежа на гърдите от сутиена, ама и тва нз колко е вярно.
П.С morsmordre 75 е размера на гръдната обиколка, а B е размера на чашката миличък![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ne bih kazala...75 e razmera na obikolkata pod gurdite...a B e razmera na 4a6kataПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
Еее да де тва имах предвидПървоначално написано от DeaD_AngeL
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Защо В??Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
това също ли е някаква мярка?
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
abe hora dadoh vi linktam si gi ima razmerite
![]()
da moje da se polu4i rak ne e zaduljetelno postoqnno da go nosi6
Махам го само докато спя и не мисля че може нещо да ми стане!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
еми носете без банели като с епритеснявате ве...не е далеч от ума![]()
глупости .... рак... чувате ли се момиииии![]()
![]()
![]()
![]()
Така де, аз не нося сутиенец докато спя, искам да ми е свободно иначе и меен ме боли особено като тичам или като ходя и се друсамАма това е защото се развиваме спокоич да сте!
az moq sutien si go nosq,6toto ne sam sviknala bez nego
6to se onasq za vs izkrivqvaniq-ne sam 4uvala da ima takiva slu4ai
moq si sutien
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Наистина не е полезно да се носи докато се спи!Аз лично не нося докато спя.Колкото до рака-малки момичета не могат да заболеят от рак.Той се появява при жени,които са раждали и кърмили.Чела съм,че носенето на сутиен с банели може да предизвика рак,тъй като банелите се впиват в млечните жлези и им вредят.
Това е от мен,надявам се да съм помогнала![]()