Abe gledam tuka edna tema za sutiena i tam pove4eto ste pisali 4e nosite sutieni non stop, 4e sa polezni za da ne ti uvisnat cicite, az mislq 4e sutiena ne e tolkova polezen 4uvala sam 4e moje i ot rak na gardata da se polu4i ot postoqnnoto nosene na sutiena?Vie kak mislite po vaprosa
За рак на гърдата се съмнявам.Но знам , че не е хубаво да се спи със сутиен и да се носи дълго време защото може да се получи изкривяване на грабначния стълб а също така и деформация на гърдата ако сутиена не е точно вашия размер и правилната форма според формата на гърдите ви.
глупости
няма логика...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
В кое няма логика?Първоначално написано от chupacabra:)
Никакъв рак на гърдата не може да се получи от сутиен!
А не се спи със сутиен, поради простата причина, че е прекалено неудобно.![]()
Изкривяване на гръбнака е напълно НЕвъзможно да се получи от постоянно носене. Даже бих казала, че сутиена "придържа" гърдите и по този начин намалява болките в гърба от прекалено тежкия бюст (е, с толкова големи цици жените са изключение и обикновенно са над 40-50год., но все пак...).
За деформация на гърдите чак незнам, но наистина е задължително да се носи сутиен по мярка, нито по-голям, нито по-малък.![]()
НОСЕТЕ СУТИЕНИ, ЗА ДА НЕ ВИ УВИСВАТ ЦИЦИТЕ ОЩЕ ОТ РАННА ВЪЗРАСТ, НО ВИНАГИ ГЛЕДАЙТЕ ДА СА ВИ ПО МЯРКА!![]()
Не е хубаво да се спи със сутиен,защото притиска кръвообръщението и лимфните възли около гърдите.Пък и докато спите няма да ви увиснат циците,спокойно.
hahaha az si go nosq samo prez denq![]()
![]()
![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
Az puk sam 4uvala, 4e ne e hubavo postoqnno da se nosi sutien,za6toto samiq muskul svikva da bude pridarjan ot nego i posle stava kofti.A tova za raka e glupost, ne moje da se hvane6 rak ot nosene na sutien, spoko![]()
I CAN'T GET NO SLEEP
В гърдите няма мускули...Не е комфортно да се спи със сутиен,но тфа за рака е глупост
че може да си хване рак от сутиен...Първоначално написано от sisiFF
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ti sha kaesh che nqma muskul :PПървоначално написано от Jamalska
т. 2, 9
сутиенът е задължителен,ако не искаш циците ти да увиснат преждевременно.за рака не мисля че можеш да го хванеш от носенето на сутиен,но е много важно сутиенът ти да е по мярка-нито по-малък нито по-голям,за да може да задържа гърдите ти без да ги притиска.
Emi az spq sus sutien - 6toto ako sum bez nego - mnogoooo me bolqt gardite, dori mi se e slu4valo da se subujdam ot bolkiПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
postoqnno nosq sutien....samo ako sum s nqkoi mnogo razgolen potnik - sum bez nego....ama taka boli! I az mislq 4e noseneto na sutien non stop NE moje da pri4ini rak na gurdata...da 4ukam da durvo de
![]()
Сутиен не трябва да се носи, докато се спи. Ако се носи нон-стоп има риск да ви се подуят лимфните възли(тия под мишниците). А това за рака - ами да ви кажа, ако сутиенът е изработен от неказесвени материи и са използвани кофти бои, напълно е възможно. Затова ако си купувате сутиен, гледайте да е по-светъл по възможност, щото евтините с тъмен цвят пускат боя и кой знай ква е тя.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ами тва за рак на гърдата не мисля,че е вярно.Иначе аз не спя със сутиен.Не заради друго,ами просто щото не ми е удобно.Иначе през деня не го свалям.Просто съм си свикнала със него!![]()
daa taka i e za tova ne trqbva da se nosqt sutieni za okolo 5-6-7lv 6toto sa absoluitni bokluci (i kato probie banelaПървоначално написано от Bimper-ska
) az sum mnoogo dovolna ot Hristy i ot LorMar - stra6no se udobni
![]()
така да кажа и аз защо не е полезно да се спи сас сутиен - забавя разтежа на гърдите ( сега тука не ми спорете , защото това ми го е казвал лекар ),а аз си го нося през деня , само като сам си в кащи го сжалят чат-пат , а вечер задалжително го махам!
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
btw i na men lekar mi e kazal 4e noseneto na sutien zabavq rasteja na gurdata...dori moje da go spre a ina4e kato marki...i az sum dovolna ot Hristy i ima6e o6te edna pak bulgarska i tq mn mi haresvaПървоначално написано от sladkoto_mime_
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
Това с рака на гърдата е пълна глупост!Рака на гърдата се появява при жени над 30-40 години,така че спокойно,няма да хванете рак на гърдата на 15.А,че не е добре да се спи със ситуен си права.
![]()
az sum 4uvala 4e ot banelite moje da se polu4i raka.6toto sa nekvi tvurdi i ako e maluk sutoena pritiskat gurdata,,,ave de da znamПървоначално написано от Little_Black_Dress*again
Awe tfa 4e ot rak na 15 ne moje6 da se rabolee6 nz kolko e vqrno...6toto 1ta mi bratov4edka e na 17 i q operiraha ot nekvo dobroka4estveno obrazuvanie v gyrdata....no e mojelo da prerastne v ne6tu mnou po-seriozno i lekarite sa i kazali 4e tfa se dylji glavno na nepodhodq6ti sutieni 6oto tfa top4e se e bilo obrazuvalo to4no tam kydeto banela svyr6va....taka 4e vnimavaite se pak....moje da vi izglejda ne6tu drebno tfa, oba4e staat beli
![]()
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
spored men ne e hubavo postoianno da se nosi sutien.. kogato spi6 zadaljitelno trqbva da se maha...
da i az sym 4uvala 4e ot sutiena se spira rasteja na gyrdite .(( ako e taaka nqma da nosq ve4e sutien i btw normalno li e da nosq 34B na 13 sym...
taka si e!Първоначално написано от Анонимко
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...