.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: SUTIENA?

heart_F
    Guest

SUTIENA?

Abe gledam tuka edna tema za sutiena i tam pove4eto ste pisali 4e nosite sutieni non stop, 4e sa polezni za da ne ti uvisnat cicite, az mislq 4e sutiena ne e tolkova polezen 4uvala sam 4e moje i ot rak na gardata da se polu4i ot postoqnnoto nosene na sutiena?Vie kak mislite po vaprosa

За рак на гърдата се съмнявам.Но знам , че не е хубаво да се спи със сутиен и да се носи дълго време защото може да се получи изкривяване на грабначния стълб а също така и деформация на гърдата ако сутиена не е точно вашия размер и правилната форма според формата на гърдите ви.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    глупости
    няма логика...
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    глупости
    няма логика...
    В кое няма логика?

Никакъв рак на гърдата не може да се получи от сутиен!
    А не се спи със сутиен, поради простата причина, че е прекалено неудобно.
    Изкривяване на гръбнака е напълно НЕвъзможно да се получи от постоянно носене. Даже бих казала, че сутиена "придържа" гърдите и по този начин намалява болките в гърба от прекалено тежкия бюст (е, с толкова големи цици жените са изключение и обикновенно са над 40-50год., но все пак... ).
    За деформация на гърдите чак незнам, но наистина е задължително да се носи сутиен по мярка, нито по-голям, нито по-малък.
    НОСЕТЕ СУТИЕНИ, ЗА ДА НЕ ВИ УВИСВАТ ЦИЦИТЕ ОЩЕ ОТ РАННА ВЪЗРАСТ, НО ВИНАГИ ГЛЕДАЙТЕ ДА СА ВИ ПО МЯРКА!

Guest
    Не е хубаво да се спи със сутиен,защото притиска кръвообръщението и лимфните възли около гърдите.Пък и докато спите няма да ви увиснат циците,спокойно.

hahaha az si go nosq samo prez denq
    BSB THE BEST & FOREVER!!!

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    Az puk sam 4uvala, 4e ne e hubavo postoqnno da se nosi sutien,za6toto samiq muskul svikva da bude pridarjan ot nego i posle stava kofti.A tova za raka e glupost, ne moje da se hvane6 rak ot nosene na sutien, spoko
    I CAN'T GET NO SLEEP

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    В гърдите няма мускули...Не е комфортно да се спи със сутиен,но тфа за рака е глупост

az postoqnno nosq sutien samo kogato spq go svalqm i tova 4e moje da ima6 rak na gurdata za6toto nosi6 sutien ne e vqrno no ako e vqrno vsqka vtora trqbva da ima rak na gurdata

[size=10][b]

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от sisiFF
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    глупости
    няма логика...
    В кое няма логика?
    че може да си хване рак от сутиен...
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    В гърдите няма мускули...Не е комфортно да се спи със сутиен,но тфа за рака е глупост
    ti sha kaesh che nqma muskul :P
    т. 2, 9

sweet_girl_sf
    Guest
    сутиенът е задължителен,ако не искаш циците ти да увиснат преждевременно.за рака не мисля че можеш да го хванеш от носенето на сутиен,но е много важно сутиенът ти да е по мярка-нито по-малък нито по-голям,за да може да задържа гърдите ти без да ги притиска.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Никакъв рак на гърдата не може да се получи от сутиен!
    А не се спи със сутиен, поради простата причина, че е прекалено неудобно.
    Изкривяване на гръбнака е напълно НЕвъзможно да се получи от постоянно носене. Даже бих казала, че сутиена "придържа" гърдите и по този начин намалява болките в гърба от прекалено тежкия бюст (е, с толкова големи цици жените са изключение и обикновенно са над 40-50год., но все пак... ).
    За деформация на гърдите чак незнам, но наистина е задължително да се носи сутиен по мярка, нито по-голям, нито по-малък.
    НОСЕТЕ СУТИЕНИ, ЗА ДА НЕ ВИ УВИСВАТ ЦИЦИТЕ ОЩЕ ОТ РАННА ВЪЗРАСТ, НО ВИНАГИ ГЛЕДАЙТЕ ДА СА ВИ ПО МЯРКА!
    Emi az spq sus sutien - 6toto ako sum bez nego - mnogoooo me bolqt gardite, dori mi se e slu4valo da se subujdam ot bolki postoqnno nosq sutien....samo ako sum s nqkoi mnogo razgolen potnik - sum bez nego....ama taka boli! I az mislq 4e noseneto na sutien non stop NE moje da pri4ini rak na gurdata...da 4ukam da durvo de

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Сутиен не трябва да се носи, докато се спи. Ако се носи нон-стоп има риск да ви се подуят лимфните възли(тия под мишниците). А това за рака - ами да ви кажа, ако сутиенът е изработен от неказесвени материи и са използвани кофти бои, напълно е възможно. Затова ако си купувате сутиен, гледайте да е по-светъл по възможност, щото евтините с тъмен цвят пускат боя и кой знай ква е тя.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ами тва за рак на гърдата не мисля,че е вярно.Иначе аз не спя със сутиен.Не заради друго,ами просто щото не ми е удобно.Иначе през деня не го свалям.Просто съм си свикнала със него!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Сутиен не трябва да се носи, докато се спи. Ако се носи нон-стоп има риск да ви се подуят лимфните възли(тия под мишниците). А това за рака - ами да ви кажа, ако сутиенът е изработен от неказесвени материи и са използвани кофти бои, напълно е възможно. Затова ако си купувате сутиен, гледайте да е по-светъл по възможност, щото евтините с тъмен цвят пускат боя и кой знай ква е тя.
    daa taka i e za tova ne trqbva da se nosqt sutieni za okolo 5-6-7lv 6toto sa absoluitni bokluci (i kato probie banela ) az sum mnoogo dovolna ot Hristy i ot LorMar - stra6no se udobni

така да кажа и аз защо не е полезно да се спи сас сутиен - забавя разтежа на гърдите ( сега тука не ми спорете , защото това ми го е казвал лекар ),а аз си го нося през деня , само като сам си в кащи го сжалят чат-пат , а вечер задалжително го махам!
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_mime_
    така да кажа и аз защо не е полезно да се спи сас сутиен - забавя разтежа на гърдите ( сега тука не ми спорете , защото това ми го е казвал лекар ),а аз си го нося през деня , само като сам си в кащи го сжалят чат-пат , а вечер задалжително го махам!
    btw i na men lekar mi e kazal 4e noseneto na sutien zabavq rasteja na gurdata...dori moje da go spre a ina4e kato marki...i az sum dovolna ot Hristy i ima6e o6te edna pak bulgarska i tq mn mi haresva
    SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!

Това с рака на гърдата е пълна глупост!Рака на гърдата се появява при жени над 30-40 години,така че спокойно,няма да хванете рак на гърдата на 15. А,че не е добре да се спи със ситуен си права.

Цитирай Първоначално написано от Little_Black_Dress*again
    Това с рака на гърдата е пълна глупост!Рака на гърдата се появява при жени над 30-40 години,така че спокойно,няма да хванете рак на гърдата на 15. А,че не е добре да се спи със ситуен си права.
    az sum 4uvala 4e ot banelite moje da se polu4i raka.6toto sa nekvi tvurdi i ako e maluk sutoena pritiskat gurdata,,,ave de da znam

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Awe tfa 4e ot rak na 15 ne moje6 da se rabolee6 nz kolko e vqrno ...6toto 1ta mi bratov4edka e na 17 i q operiraha ot nekvo dobroka4estveno obrazuvanie v gyrdata....no e mojelo da prerastne v ne6tu mnou po-seriozno i lekarite sa i kazali 4e tfa se dylji glavno na nepodhodq6ti sutieni 6oto tfa top4e se e bilo obrazuvalo to4no tam kydeto banela svyr6va....taka 4e vnimavaite se pak....moje da vi izglejda ne6tu drebno tfa, oba4e staat beli

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Guest
    spored men ne e hubavo postoianno da se nosi sutien.. kogato spi6 zadaljitelno trqbva da se maha...

Фен
    Град
    New York
    da i az sym 4uvala 4e ot sutiena se spira rasteja na gyrdite .(( ako e taaka nqma da nosq ve4e sutien i btw normalno li e da nosq 34B na 13 sym...

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    spored men ne e hubavo postoianno da se nosi sutien.. kogato spi6 zadaljitelno trqbva da se maha...
    taka si e!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си