- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10-те най подходящи подаръци за другата половинка...
pi4 spored men moje6 da zavede6 priqtelkata si na ekskurziq spored men 6te i haresa mn ili v nqkoe hotel4e s basein i edna ve4erq na same i posle no6tno kapane s 6ampansko i taka natatak
Пъзел с обща снимка или гравирано сърце и за двамата ! www.podarac.comПървоначално написано от MilanFen
![]()
Няма ли да е по-интересно, момчетата да пишат на какво биха се зарадвали и момичетата да пишат какво биха искали.
A.D.I.D.A.S.
за мом4е-рамка с на6а снимка, диск с любима му музика, парфюм,някоя тениска![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хммм на бивши гаджета съм подарявала:
1. сребърна гривна
2. златен пръстен
3. 25 годишно домашно бутилирано вино,в кутия с изкуствена слама+3 различни пури,всичко това прикрепено едно към друго с хубава червена панделка
4. парфюм
5. нова тапицерия за колата (адски много мразех старата,а и тая направо ми грабна погледа)
6.огромен плакат с наша снимка
7.Пъзел от 500 части,който представляваше снимка на цялата ни компания
8.Разни сувенири от местата,на които съм ходила по време на връзките ми (пример:чаши за кафе от "Дома на хумора и сатирата",една дървена глупост от Етъра,с която го будех сутрин,разни морски сувенири ...)
9.Пет диско топки (четири средни и една огромна за неговата стая)
10.Хммм себе си в еротично бельо![]()
Миии за тия подаръци се сетих в момента![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
аз ще кажа какво най харесвам да получавам
1. тексн, песен аве нещо създадено от него и само за мен
2. дрешки
3. гривнички (кожени може и сребърни но най-много ме радват онези силиконовите)
4. плюшени играчки
5. сувенири и всякакви дреги дрънкулки
мразя цветя не обичам да получавам но все пак ако ми подарят много се радвам![]()